Tady odkaz http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... WSU!aYZcYc ,pro představu jak fungují níže popsané skilly, pokud někdo neví

Skilly:
Primary skill:
Cleave: Rupture - v betě mě Cleave s Rupture fakt oslovilo. Skupiny nepřátel se s tím likvidují krásně a navíc je to dobré i na bosse, kteří vyvolávají nějaká monstra. Např v případě skeleton kinga, když je kolem něj 5 koster a vy je jedním cleave zabijete, king dostane navíc poškození za 425% následnou explozí.
Secondary skill:
Whirlwind: Wind Shear - za každý zásah je regenerováno 1 Fury, což se mi bude hodit, protože WW je celkem náročné na spotřebu Fury a já ho chci používat většinu času. Při dostatku Fury budu používat spíše Dust Devils nebo Volcanic Eruption.
Defensive skill:
Ground Stomp: Wrenching Smash - dosah omráčění je zvětšen na dvojnásobek a navíc jsou monstra přitažena k Barbarianovi. Tady určtiě nění o čem diskutovat, na něčem omráčení musím mít, na vyšších obtížnostech to bude určitě nutnost a navíc si přitáhnu nepřátele a nemusím dělat delší WW a honit je po mapě.
Might skill:
Overpower: Revel - tento skill bude spíš záchranný než útočný. Cooldown je jen 15 sekund a za každého zasaženého nepřítele budu regenerovat 10% HP.
Tactic skill:
War Cry: Veteran´s Warning/Impunity - v taktických skillech mě nic neoslovilo, kromě War cry. Přibude navíc nějaké obrana, navíc je to i skill pro partu. S Impunity si zatím nejsem tak jistej. Pokud s resistama nebude takový problém, zvolím místo toho Veteran´s Warning, které navýší dodge o 15%. Tyto 2 runy asi budu přehazovat ale radši bych to hrál s tím dodge.
Rage skill:
Wrath of the Berserker: Thrive on Chaos - v režimu berserka bych byl rád co nejdéle, proto runa Thrive on chaos, kde každých 25 Fury přidá 1 sekundu navíc. Těžko říct zda to bude tak efektivní jak si myslím a bude dostatečné množství Fury na prodloužení berserka. To ukáže až čas .) Když s tím nebudu spokojen, půjdu do Earthquake s runou The Mountain´s Call, aby tonestálo Fury a byl nižší Cooldown.
Pasivní skilly
Relentless: Kdybych hrál na Hardcore, asi bych nezvolil tuto pasivní dovednost, díky které skilly nestojí fury a redukce poškození je redukováno 50%. Na Softcore si ale mohu dovolit riskovat. Kromě Overpower, kde budu mít jednorázové vyléčení v případě nouze, nikde ve skillech nemám nic na obnovu HP. To je z důvodu této pasivní dovednosti. Budu se snažit udržovat HP pod 20% aby byl můj build co nejefektivnější. Má to však jednu velkou nevýhodu a tou je hraní v partě. Hlavní probém je v tom že když někdo sebere Health globe a vyléčí sebe i mě, bonus z této dovednosti je v tahu. Je to spíš skill pro Single hraní bez party, nebo pro hraní s velmi zkušenou partou, která se bude snažit mi tento způsob hraní nenarušovat chaotickým sbíráním Healthglobů.
Boon of Bul-Kathos: Jak už jsem napsal výše, v režimu berserka chci být co nejdéle, takže tato dovednosti je jasná volba, protože je cooldown u Wrath of Berserker snížena o 30. V případě použití Earthquake místo Berserka bude jeho cooldown díky výběru skillů jen 75 sekund místo 120.
Animosity: Generace Fury je navýšena o 10% a celkové množství o 20 Fury.
Brawler: v případě problému s hraním lidmy v partě vs moje schopnost Relentless, budu místo toho používat pasivku Brawler, která navýší poškození o 30%, když budu dosahu 3 nepřátel.
Weapon Master: další možnost v případě problémů s Relentless, musel bych ale používat Mighty weapon abych vyvážil nedostatek Fury.
Berserker Rage: pokud bude generace a množství Fury díky Relentless tak dobrá, že se budu pohybovat hodně na maximu, Animosity vyměním za tuto schopnost, která navýší poškození o 25%.
Jak už jsem uvedl u popisku skillů, tento build se spíš hodně na single hraní, nebo do party hodně zkušeních lidí, kteří budou hrát tak aby byl můj potenciál maximálně využit. Pokud budu hrát v partě, nejspíše budu primárně vyhledávat mnicha, díky obraným skillům(můžete se hlásit

Budu používat 2 zbraně nebo jednu obouruční zbraň, štít neplánuji. Typ zbraní si vyberu až podle toho jaké budou mít bonusy ve hře.
To je asi tak prozatím vše, nějaké strategie boje zatím nemají smysl, až po vydání tento build modifikuji a případně doplním.
Co si o tomto buildu myslíte vy? nějaké nárhy na vylepšení nebo přípomínky?