Graveyard

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Smelina
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Smelina#2454
Kontaktovat uživatele:
Re: Graveyard

Příspěvek od Smelina » 24.08.2012, 08:23 hod.

Elviiira píše:Tak to já můžu říct, já mam rád svůj internet.
Díky lagům mi umřeli:
Barbar 50, Wizard 50, Monk 54 :))
Ty smrti na lagy nebo disconnecty jsou zlo. Čím vypiplanější mám postavičku, tím míň mám chuť hrát právě z obavy o tenhle typ smrti. Včera mi po dlouhé době mi padl internet, když jsem zrovna pomáhal někomu na NM a portnul jsem se do města. A to jsem se logoval s tím, že půjdu solo expit do Inferna. Už mi z toho v noci občas hrabe a zdají se mi sny, že jsem ripnul.

Griffen
Fallen Shaman
BattleTag:Griffen#2201

Příspěvek od Griffen » 24.08.2012, 08:29 hod.

[/quote]
Ty smrti na lagy nebo disconnecty jsou zlo. Čím vypiplanější mám postavičku, tím míň mám chuť hrát právě z obavy o tenhle typ smrti. Včera mi po dlouhé době mi padl internet, když jsem zrovna pomáhal někomu na NM a portnul jsem se do města. A to jsem se logoval s tím, že půjdu solo expit do Inferna. Už mi z toho v noci občas hrabe a zdají se mi sny, že jsem ripnul.[/quote]

+1 :D:D

První noc dobrý, druhý den jsem zbytečně ripnul a zdálo se mi, že to byl sena a ve skutečnosti žiju. Bohužel to nebyl sen. Tak jsem začal expit znova a 3 noci po sobě se mi zdálo, že jsem ripnul. :D

PuNY
Fallen Shaman
BattleTag:PuNY#2122

Příspěvek od PuNY » 24.08.2012, 12:50 hod.

PuNY 23.08.2012, 10:44 hod. píše:Funny topic docela;) doufám, že moje příspěvky do něj budou vždy jen OT >:D
Ups... http://img819.imageshack.us/img819/2083 ... t002de.jpg :dead:
HC barbarian lvl ?? / ?? / ACT ??
Graveyard:
HC barbarian lvl 60 / INFERNO / ACT IV - Diablo down - Sacrifice A2

TOP 10 HC EUROPE

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 24.08.2012, 13:18 hod.

Your death will be revenged. R.I.P.

Smelina
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smelina » 24.08.2012, 13:21 hod.

Hmm, 260 hodin už zamrzí, to je mi líto.

PuNY
Fallen Shaman

Příspěvek od PuNY » 24.08.2012, 13:53 hod.

Nedá se nic dělat. Aspoň to nebyla smrt na DC, ta by mě naštvala daleko víc. Další Barbar (který je mimochodem už taky mrtvý - .8lvl ACT III Crater) ;) takže až ten další bude silnější (měl jsem průměrnou zbraň), rychlejší (neměl MS na botech) a lepší. A ano, MY DEATH WILL BE REVENGED! ;)
Graveyard:

TOP 10 HC EUROPE

Smelina
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smelina » 24.08.2012, 13:59 hod.

Powerleveling v kráteru :-) Nesundali těm škorpiónum expy na Normal? Chtěli jsme naexpit Nikona a Killerka a vůbec to po patchi na Normal nešlo. Akorát Killerka zabil na levelu 8 ten šaman fireballem...

Wixxia
Wraith
BattleTag:Wixxia#2518

Příspěvek od Wixxia » 24.08.2012, 16:08 hod.

http://wixxia.rajce.idnes.cz/nastenka#Screenshot000.jpg << -- Jediná smrt zatím naštěstí. Za to jak píše Smelina. Disconnet je neuvěřitelný svinstvo.

EDIT : pro vysvětlenou. " Disco " <<-- hudba, kterou nenávidím ..." n " <<-- and ..... net <<-- každému jasné. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Yryr4y3T4cs <<-- Prosím poslechnout. Strašně krásné.

Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“

PuNY
Fallen Shaman

Příspěvek od PuNY » 24.08.2012, 16:48 hod.

To nevím jestli nějak měnili expy co se tý lokace týče. Pro mě je to první powerLVLing, můžu ho porovnat jen s čistým expením;) BTW: mě tam zabila ta kravina co skočí ze země, vybuchne a dá IK (v případě že máš 400HP/8lvl).

----------------------------------------------edit-----------------------------------------------------

Potřeboval jsem ze sebe nějak ten vztek dostat... ;)

Obrázek
Graveyard:

TOP 10 HC EUROPE

Zaljan
Doom Knight
BattleTag:ZALJAN#2717

Příspěvek od Zaljan » 27.08.2012, 13:42 hod.

DH lvl 27 2Act/normal - po par hodinach farmeni SC na infernu me to prestalo bavit, prepnu si na chvili na HC s tim, ze si dojdu na konec aktu a trochu se posunu. Probudi se mi junior, otevre dvere a v rozespalosti strci do kabelu, cimz mi odpoji USB hub (na kterem mam klavesnici i mys). Nez rozsvitim a zapojim to, tak me zabije pitoma ohniva zed, pres kterou jsem akorat prochazel a zustal primo v ni stat, okolo nikde zadnej mob :D a to jsem mel zrovna dve krasny 1h kuse z dropu od butchera a magdy, se kterymi jsem to skoro oneshootoval... R.I.P. no utrel jsem detsky slzy po spatnem snu, ulozil ho a zacal znova :)

BigHarold
Quill Rat
BattleTag:BigHarold#2649

Příspěvek od BigHarold » 28.08.2012, 18:53 hod.

Barbar 52lvl Act1 Hell.

Zemřel na blbě umístěný Leap. Byl jsem mezi elit packem Moon Shamanu co byli Fast, Arcan a ještě něco. no a s pulkou HP jsem si chtěl odskočit abych se dohealoval ale špatně jsem ho umístil a skočil přimo do laseru a tak nějak ani 7k Hp nestačilo (asi jsem k laseru dostal ještě nějakou pecku) :)

No nic jde se dělat nová postava
Obrázek

burrzoust
Fallen Shaman
BattleTag:BurrZoust#2804

Příspěvek od burrzoust » 29.08.2012, 06:47 hod.

Včera DH 56lvl a předevčírem Monk 52lvl - oba DEX chary, což nasere ještě víc, pač ten gear více méně lze přehazovat mezi postavami dle potřeb lvlů ...
Oba v public gamesách - už se na to asi vyseru :-) Pokaždé buď někdo zdrhne když vidí silnější elite pack nebo běhají po mapě úplně osamotě :-)
Už nehraju public, kde jsou 2 a více ranged charů ... chápu že mají strach naběhnout blíž, ale né že zdrhnou přes půlku mapy :)
Jedu je znova, kdo se chce přidat, tak info o charech v mém profilu.
My BNet profile
SC - all classes deleted ... SC is nonsense :D
HC - all classes +60lvl :)
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
Obrázek

Mylady
Quill Rat

Příspěvek od Mylady » 29.08.2012, 09:35 hod.

po včerejším výpadku netu se moje krásná wizka 60(3) přestěhovala z aktivních postav do síně slávy... škoda že to přišlo zrovna u elitek v úzké chodbě, kluci dělali co mohli, ale s odpojeným netem to prostě přežít nešlo...
a pánové - ne že si najdete jinou wizku než doexpim zpět 8-)
Obrázek

Srandista
Quill Rat

Příspěvek od Srandista » 29.08.2012, 09:52 hod.

Cakam na teba, apson budem mat s kym levelit toho WD a DH ;)
Demon Hunter|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Barbarian|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Wizzard|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Witch|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Monk|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC

Wishmaster
Gorebelly
BattleTag:Nemo#2937
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wishmaster » 30.08.2012, 20:26 hod.

Smelina píše:Na levelu 8 to tedy musela být ultimátní smrt!

no, pre takeho cloveka ako ja, ze hc je fakt sadomaso hc, kazdy moment je infarktvy stav, tak to hej.. :D

Umrel mi dnes monk, tentoraz 9.lvl :D vo festering woods som akosi neodhadol situaciu, pribehla elitka a bum :))

Ara
Fallen Shaman
BattleTag:Ara#2632

Příspěvek od Ara » 07.09.2012, 00:22 hod.

parada, dnes Bar 32 down, a Bar 7 down, net uplne bez problemu....ping stabil, proste disconnect....uz zacinam byt lehce rozladenej, casu a casu :cry:
Obrázek

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 09.09.2012, 10:05 hod.

lvl 51 "SOMZABYLA" monk.

nepopsatelným způsobem mě nasrala stupidita jedné příbuzné osoby, takže jsem ztratil hlavu a obětoval se nekontrolovaným náběhem do rohu místnosti doprovázený firechains, frozen, molten impy.

budiž jí země lehká.

Smelina
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smelina » 17.09.2012, 12:37 hod.

Ať to tu není hřbitov nedochůdčat, tak se podělím o svoji smrt. Ve třetím aktu při progresu jsem ripnul vymazleného monka na těch velkých teleportovacích hovadech, jaký měli vlastnosti jsem si ani nestihl přečíst. Při pullu mě překvapivě rychle obklopili a pěkně skřípli. Ač jsem měl monka postaveného na vysokém attack speedu a LoH, tak jsem začal zbaběle utíkat. Blbé je, že zrovna oni se nemusí zdržovat vás honit, ale rovnou se na vás naportují. Průběžně jsem při útěku k exitu dostával nakládačku, procla mi Near Death Experience a dostal další nakládačku. No nějak jsem si jich na chvíli zbavil, část skupinky si vodil parťák. Pak se jedno hovado portnulo přímo ke mě a dorazilo mě. Serenitu jsem měl na cooldownu, ale nestihl ji použít. Možná proto, že jsem ten port nečekal a serenitu jsem plánoval použít až u exitu, kde v tu chvíli zevloval ještě jeden. Hrál jsem dual wield monka a očekával jsem, že podobná situace nastane a proto jsem měl v báglu připravené věci na posílení obrany, regenu a movement speedu. V tom stresu ale všechny plány selhaly. Novou 60 jsem měl za dva dny, ale chuť hrát znovu tedy vůbec nemám.

Petros
Doom Knight

Příspěvek od Petros » 17.09.2012, 13:26 hod.

Moc mě to mrzí, oba monkové byli fajn.
Ale nevzdávej to, určitě to dáš.

Ač moje postava nezemřela, přesto bych se chtěl podělit o smrtící zážitek z finálního souboje s Diablem.
Jednalo se o druhou fázi se Stínem, kdy mě Klon zastunoval přesně v okamžiku, kdy jsem měl zhruba půlku života a Stín mi hodil pod nohy ohnivej kruh.
Bezmocně jsem se smažil a když jsem konečně vypadl z kruhu, měl jsem rudou obrazovku a života tak málo, že ani nebyl na dně koule pořádně vidět.
Dlouhý (fakt hodně dlouhý) vteřiny mě Klon se Stínem naháněly, než mi doběhl cd na flašku a poté naštěstí zmizel i Klon.
Když jsem o tom pak přemýšlel, smrt při samotném finále je asi to nejdrsnější, co se může přihodit.
Nakonec vše dopadlo dobře, ale už asi nikdy více.
Přestože hraní HC je skvělá zábava. :)

Všem vám přeji, ať vaše postavy neumírají a dojdete k cíli. ;)

Atrej
Quill Rat
BattleTag:Atrej#2900

Příspěvek od Atrej » 24.09.2012, 20:50 hod.

dh 60(10) inferno act2, ako nechcem to tu velmi rozmazavat, ale ak by cotanapadne mal zase nutkanie vytvorit topic o tom, ze on za nic nemoze tak mam video, kt dokazuje, ze ten energy twister pustil na moju ubolenu hlavu on a nie zoltun, kt. ma ani nemohol vidiet kedze mal rande s monkom niekde hore:)
inak vzdy som si myslel, ze tie twistre vypusta nahodne, ale on to ma premakane
ale celkovo to bola vcera poriadna zabava, konecne som si to uzival, riadny adrenalin, bez barbara s wd, kt. lietalo hp ako na kolotoci, monk bol paradny, niekolkokrat v terminuse 2elitpacky, sa cudujem, ze som to s mojou vybavou vydrzal az na ten nestastny twister, takze pani o taky tyzden mozete skantrit dalsieho Atreja:)

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“