Peckoslav poriesil si nejako tie 2 ucty a paypal?
Potrebujem nejake info, ohladom niecoho podobneho.
Moj Bnet ucet a moj paypal ucet , s mojou platobnou kartou od mojho uctu v banke, mam previazany. Cize pohoda klasika ma to takto plno ludi.
Riesim vsak dilemu so synovym Bnet uctom. Chcel by tiez predavat na RMAH zo svojeho bnet uctu.
Je uz plnolety ,ale este studuje , nezaraba , cize nema vlastny ucet v banke , nakolko by mu bol zbytocny a len by sme tam posielali peniaze ktore by si banka strhavala za vedenie uctu.
Rozmyslali sme teraz o takychto moznostiach.
1. Synov Bnet ucet a synov paypal ucet +moja platobna karta od mojho uctu. ---- ak by to slo vyborne by to bolo
2. Synov Bnet ucet a synov paypal ucet + manzelkina platobna karta od mojho uctu.----toto ak by sa dalo tiez nie je zle, len tie manzelkyne reci okolo toho ze naco nam treba jej kartu

(len neviem ci nebude niekde problem, synove meno na bnet ucte a manzelkine na karte pravdaze nie su rovnake)
3. Synov Bnet ucet a synov paypal +synova platobna karta od mojho uctu ---- polatok za vydanie tretej karty + manzelkine frflanie .....
4. Synov vlastny ucet v banke ,ale to ako som pisal vyssie to by som nechcel riesit pokial nebude ina volba.
Pytam sa teda, ma niekto nejaku skusenost s niecim podobnym? Narazil som tu niekde na nejaky koment ohladom zablokovania uctu koli nejakej dvojitej registracii , tak kusok neistoty to vyvolalo vo mne .