Druhý účet s D3 - několik dotazů

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Peckoslav
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Peckoslav#2167
Druhý účet s D3 - několik dotazů

Příspěvek od Peckoslav » 16.08.2012, 14:57 hod.

Ahoj všichni,

poslední dobou koketuji s myšlenkou zakoupení druhého účtu s D3. Byl by využíván primárně jako skladovací a tradovací.
Zajímají mě následující věci:
- lze pustit D3 na jednom PC vícekrát
- pokud ne, není problém v připojení druhého pc (ntb) přes wifi na stejné datové přípojce?
- je možné mít u obou účtů stejný paypal účet?
- je možné mít stejný mobilní authenticator? Nebo to budu muset vyřešit např. přes windows authenticator?

Případně, pokud víte o jiném úskalí díky za nasdílení :)
Chci si tohle všechno ověřit, než začnu hledat někoho, kdo chce svůj účet prodat. Nepletu-li se, tak free pass nemůže na AH, takže tohle není ta cesta..

Díky
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

Xkryspin
Wraith

Re: Druhý účet s D3 - několik dotazů

Příspěvek od Xkryspin » 16.08.2012, 15:15 hod.

- lze pustit D3 na jednom PC vícekrát
Ano. Ale musíš ho mít nakopírováno 2x.

- pokud ne, není problém v připojení druhého pc (ntb) přes wifi na stejné datové přípojce?
Není žádný problém.

- je možné mít u obou účtů stejný paypal účet?
Ne - pokud vím, tak ti to nedovolí (tohle sem nezkoušel).

- je možné mít stejný mobilní authenticator? Nebo to budu muset vyřešit např. přes windows authenticator?
Ne - nemůžeš mít stejný authenticator (nevím ale jestli není možné si ho nainstalovat 2x - dvě různé instalace).

- Případně, pokud víte o jiném úskalí díky za nasdílení
Je to proti TOS a blizzard za to banuje - oba účty. (Obcházení limitů aukce).

satik
Wraith
BattleTag:Satik#1911
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od satik » 16.08.2012, 15:25 hod.

Xkryspin píše:- Případně, pokud víte o jiném úskalí díky za nasdílení
Je to proti TOS a blizzard za to banuje - oba účty. (Obcházení limitů aukce).
Myslím, že tohle může obejít tím, že druhý účet zaregistruje na bratra/sestru/otce/matku/přítelkyni/tchýni - pak nemají šanci poznat, kdo tam opravdu hraje a když by ti třeba někdo ukradl účet, tak nemusíš photoshopovat scan občanky :)

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 16.08.2012, 15:33 hod.

Asi takhle - není to tak dávno co sem narazil na post na ofic foru, kde se člověk rozčiloval, že mu smazali oba účty. A byl tam i bluepost v tom smyslu... Nevím jak to měl se jmény, ale blue tam zmiňoval i aktivitu toho druhého účtu (že na tom druhém účtu nikdo nehrál - jen obchodoval atd.)

Nevím nevím jestli by jiné jméno byla dostatečná ochrana... Samozřejmě blizz není blbej - a pokud uvidí stejnou IP, stejnou kartu, která to zaplatí ... atd. atd... jak si to přebere. Navíc ve sporu s blizzardem vždycky budeš tahat za kratší konec - pokud tě zaříznou neuděláš nic. Zkusit to můžeš - ale raději bych počítal s tím, že můžou seknout bez varování.

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 16.08.2012, 15:45 hod.

Ohledně tohodle obchodování na dvouch účtech, myslíš, že mi něco může hrozit když známýmu poskytuju ah sloty na SC? Vždycky mi dá itemy, ceny a já je tam hodim. Po skončení aukce mu dám goldy a itemy co se neprodali a takhle dokola. Na SC přitom už nějak aktivně nehraju. Nebydlíme ve stejnym městě ani regionu. Tohle by vadit nemělo ne?

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 16.08.2012, 15:49 hod.

To by neměl být problém.

Peckoslav
Minion of Destruction

Příspěvek od Peckoslav » 16.08.2012, 16:12 hod.

já jsem uvažoval spíš o koupi již stávajícího účtu nějakého neaktivního člověka, ale těžko říct nakolik je to vysledovatelné, i když ta ip+obchody, možná na to zapomenu ;)
Obrázek

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 16.08.2012, 18:26 hod.

@ Xkryspin - měl bys odkaz ? Je možné, že tam botoval ap.

plechi
Wraith
BattleTag:Plechi#2633

Příspěvek od plechi » 16.08.2012, 18:39 hod.

Možná ti todle pomůže:
- máme 3 BN účty (můj + dva synovci), D3 bylo pro všechny 3 kupovaný mnou na BN, první dva placený stejnou platební kartou a třetí přes paypal (ze zisku z RMAH)
- první (můj) BN účet je svázaný s paypalem od začátku kvůlli RMAH, druhý je bez paypalu, třetí účet se svázal s tím samým paypalem později při koupi - takže lze mít stejný paypal na dvou účtech
- 2 účty hrají najednou ze stejné IP
- každý BN účet se už alespoň jednou přihlásíl ze všech třech PC
- pro obchodování na RMAH používáme jen můj BN účet svázaný s paypalem (prodej itemů z druhých dvou)
- prozatím je to bez problémů :-)

EDIT: Všechny 3 účty jsou bežně používaný pro hraní třema různýma lidma na třech různých PC bez nějakýho ovlivňování aukcí, jenom občasnou výměnou itemů kvůli RMAH
Naposledy upravil(a) plechi dne 16.08.2012, 18:54 hod., celkem upraveno 1 x.
Monk 60lvl - soloed inferno
Plechi#2633 - D3 profile

EmhyrVarEmreis
Gorebelly

Outdated

Příspěvek od EmhyrVarEmreis » 16.08.2012, 18:46 hod.

Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:03 hod., celkem upraveno 1 x.

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 17.08.2012, 07:59 hod.

Peckoslav píše:Ahoj všichni,

poslední dobou koketuji s myšlenkou zakoupení druhého účtu s D3. Byl by využíván primárně jako skladovací a tradovací.
...
Pokud mas problem s mistem, tak nemusis kvuli toho kupovat novy ucet, ale muzes si to uskladnit na AH.
Jde to uplne jednoduse, ze zalozis aukci a hned ji cancelnes a dany predmet mas pripraveny k odeslani do truhly, takze ti v truhle nezabira misto a ani nezabira sloty na zalozene aukce.

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 17.08.2012, 08:17 hod.

AlterEgo píše: Pokud mas problem s mistem, tak nemusis kvuli toho kupovat novy ucet, ale muzes si to uskladnit na AH.
Jde jen o 50 itemů, to ho nespasí...

Peckoslav
Minion of Destruction

Příspěvek od Peckoslav » 17.08.2012, 08:20 hod.

problém s místem nemám, spíš se sloty na AH :D
Obrázek

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 17.08.2012, 08:24 hod.

Peckoslav píše:problém s místem nemám, spíš se sloty na AH :D
Tak to máme myslím všichni a to ani nemusíme prodávat rukavice jak na běžícím páse. Já už to dělám tak, že třeba 1-2 večery farmím a potom progresuju nebo expím a mezi tím řeším AH. Kdybych to tak nedělal, tak mám furt plnou truhlu i sloty (sloty tedy mám plné stejně furt). Rozšířil bych AH na dvojnásobek slotů a aspoň o jeden další atribut k vyhledávání, protože 4 jsou prostě nutnost když hledáš nejen MF itemy.

Tatotakto
Fallen Shaman
BattleTag:Tatotakto#2253

Příspěvek od Tatotakto » 21.09.2012, 10:47 hod.

Peckoslav poriesil si nejako tie 2 ucty a paypal?

Potrebujem nejake info, ohladom niecoho podobneho.
Moj Bnet ucet a moj paypal ucet , s mojou platobnou kartou od mojho uctu v banke, mam previazany. Cize pohoda klasika ma to takto plno ludi.

Riesim vsak dilemu so synovym Bnet uctom. Chcel by tiez predavat na RMAH zo svojeho bnet uctu.
Je uz plnolety ,ale este studuje , nezaraba , cize nema vlastny ucet v banke , nakolko by mu bol zbytocny a len by sme tam posielali peniaze ktore by si banka strhavala za vedenie uctu.
Rozmyslali sme teraz o takychto moznostiach.
1. Synov Bnet ucet a synov paypal ucet +moja platobna karta od mojho uctu. ---- ak by to slo vyborne by to bolo
2. Synov Bnet ucet a synov paypal ucet + manzelkina platobna karta od mojho uctu.----toto ak by sa dalo tiez nie je zle, len tie manzelkyne reci okolo toho ze naco nam treba jej kartu :D (len neviem ci nebude niekde problem, synove meno na bnet ucte a manzelkine na karte pravdaze nie su rovnake)
3. Synov Bnet ucet a synov paypal +synova platobna karta od mojho uctu ---- polatok za vydanie tretej karty + manzelkine frflanie .....
4. Synov vlastny ucet v banke ,ale to ako som pisal vyssie to by som nechcel riesit pokial nebude ina volba.

Pytam sa teda, ma niekto nejaku skusenost s niecim podobnym? Narazil som tu niekde na nejaky koment ohladom zablokovania uctu koli nejakej dvojitej registracii , tak kusok neistoty to vyvolalo vo mne .
Thulle píše: Řekni nám kolik ti je. Protože takhle hodnotit titul může opravdu jen člověk, kterému je pod 15. My se tu snažíme ty tituly racionálně zhodnotit.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tato ... hero/67321

Peckoslav
Minion of Destruction

Příspěvek od Peckoslav » 21.09.2012, 11:00 hod.

zatím jsem to neřešil, momentálně mám nedostatek kvalitních věcí, takže sloty na aukci pronajímám :)

Každopádně na Tvůj dotaz - platební kartu kvůli PayPalu vůbec zakládat nemusíš, stačilo by aby syn měl svůj PayPal a svůj účet u banky. Já jsem před několika týdny měnil banku, starou dobrou (a pekelně drahou) Českou Spořitelnu jsem vyměnil za mBank, v jeden okamžik jsem měl k PP přiřazenu kartu od ČS a účet od mBank a nebyl žádný problém. Pravdou je, že můj PP už je několik let verifikovaný, ale pokud se nepletu tak není nutné k němu přiřazovat žádnou platební kartu a měl by stačit jen účet.
Obrázek

Tatotakto
Fallen Shaman
BattleTag:Tatotakto#2253

Příspěvek od Tatotakto » 21.09.2012, 14:01 hod.

Tak ono ide prave o tu verifikaciu. Ked ides prepojit Paypal z Bnet acc a nemas verifikovany Paypal tak sa neda obist karta.Nechcem mu tam na verifikaciu hodit to iste cislo karty ake mam ja. Podla mna sa totiz cisla kariet niekde ukladaju a nejakou vazbou pri zhode cisel karty , prave koli ochrane obmedzenia slotov, moze sa system zachovat tak , ze niekde nieco vyskoci a schytame lock na Bnet ucty.
Podvecer ked uz budem mat aj druhu kartu k mojmu uctu doma mu to verifiknem na nu / zene som volal, uz pohundrala takze to mam za sebou :)

Po verifikacii kartu odoberiem , pozriem ako sa da priradit k Paypal uctu ucet z Mbank (diki za info Peckoslav) Ak sa to bude dat tak mu ho tam vytvorime a nech si mlady skrbli peniaze na vlastny ucet.
btw : Inak aj ten Mbank nie je ruzovy co sa tyka platobnych kariet . Ak clovek kartou nezaplati 50€ mesacne nauctuju mu poplatok 1.50 €.
Thulle píše: Řekni nám kolik ti je. Protože takhle hodnotit titul může opravdu jen člověk, kterému je pod 15. My se tu snažíme ty tituly racionálně zhodnotit.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tato ... hero/67321

Peckoslav
Minion of Destruction

Příspěvek od Peckoslav » 21.09.2012, 14:33 hod.

v ČR to s těmi kartami máme jinak - pokud platíš u obchodníků kartou, tak máš 1-3 výběry zdarma, ale jinak bez poplatku
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“