padá mě fps
- david123
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:davidcz#2414
Koupil jsem si novej notebook 2 dny starej,když hraju v partě spadne mě fps na 10 škube to max fps mám 30 už jsem zkoušel snižit detaily a furt nic ovladače mám nejnovější grafiku mám radeon hd 5670m ram 6gb
procesor intel i5 3210 cpu 2.50ghz
teploty hd 42c,temp1 52c,gpu 52,core 0 60c,core 1 60c při stuštěnem diablu
procesor intel i5 3210 cpu 2.50ghz
teploty hd 42c,temp1 52c,gpu 52,core 0 60c,core 1 60c při stuštěnem diablu
Naposledy upravil(a) david123 dne 21.02.2013, 16:11 hod., celkem upraveno 2 x.
Re: padá mě fps
právěže nové ovladače můžou mít problém...
Ale začal bych klasikou - "netrottluje" ti CPU nebo GPU ? Na kolik jsou vytížený ? Teploty jsou ok ?
Ale začal bych klasikou - "netrottluje" ti CPU nebo GPU ? Na kolik jsou vytížený ? Teploty jsou ok ?
myslis,ze mame vesteckou kouli?
takze...teploty jsou jaky? cpu je jaky? fps padaj pri cem? kvalita zvuku nastavena podle toho prispendlenyho topicu tady nahore? system? co starsi ovladace,zkousels? disk je jakej?
takze...teploty jsou jaky? cpu je jaky? fps padaj pri cem? kvalita zvuku nastavena podle toho prispendlenyho topicu tady nahore? system? co starsi ovladace,zkousels? disk je jakej?
A neprehriva se ti nahodou ten notas? kamos mel nejaky levny notas s i7 a stejne mu to diablo nedavalo, protoze se prehrival a fps mel i tech 8-10, coz je nehratelny... Takze pokud vidis znamky prehrivani, tak bych doporucoval nainstalovat treba speed fan a zkontrolovat. Jinak si muzes zkusit pohrat s nastavenim a ovladacemi. Nic jineho za tim nehledej.
to ze je novej vubec neznamena,ze se neprehriva...to je problem ty teploty zmerit?
Je rozdil mezi novym notasem a novym hernim notasem a novym hernim notasem s dobre resenym chlazenim ... Chlazeni je to hlavni, co by melo lidi zajimat pri koupi notasu, kdyz na nem planuji hrat narocnejsi hry. Vetsina lidi chlazeni pri koupi neresi vubec.
to je pri dlouhodobym hrani a pri tom,kdyz se to takhle seka? tem 60 stupnum neverim,cim to meris ?
- david123
- Gorebelly
speed fan jo pri hraní je to herní notebook na dobre urovni na mem starem notebooku to nedělalo ve mestě mám fps 25 portnu se do party a při mobech mě padne fps na 10 a mirně to spomaluje
Pokud mas teploty do 80 stupnu (optimalne max 70), tak si pust FRAPS a zkus si pohrat s nastavenim. Pokud tam uvidis vetsi rozdily pri ruznych nastavenich, tak bych jeste zkusil projit fora a diskuze ohledne vykonu ve hrach u daneho typu notasu a ovladacich optimalnich. Predpokladam, ze sis prosel nastaveni graficke karty. Ja mel treba nVidii a je tam moznost zapnout funkci okolni prostredi, ktera nedela nic jineho nez, ze sezere 50% vykonu karty k nicemu.
EDIT: nemyslim si, ze ovladace muzou mit takovy zasadni vliv, ze by hra kvuli nim byla nehratelna... a nevim, jak by se speed fan choval, kdyby nejaky vetrak uplne odesel. Teplotu pocita podle otacek a kdyby nejaky odesel a netocil se vubec tim padem, tak nevim, co by to ukazovalo nebo neukazovalo. Klidne ty vetraci otvory muzes zkusit povysavat. Ja mel novy notas a za pul roku mne sla teplota o 15-20 stupnu nahoru a kdyz jsem to vycistil, tak hned to kleslo na tu pocatecni. Tam staci opravdu par mesicu nebo i mene v prasnejsim prostredi...
EDIT: nemyslim si, ze ovladace muzou mit takovy zasadni vliv, ze by hra kvuli nim byla nehratelna... a nevim, jak by se speed fan choval, kdyby nejaky vetrak uplne odesel. Teplotu pocita podle otacek a kdyby nejaky odesel a netocil se vubec tim padem, tak nevim, co by to ukazovalo nebo neukazovalo. Klidne ty vetraci otvory muzes zkusit povysavat. Ja mel novy notas a za pul roku mne sla teplota o 15-20 stupnu nahoru a kdyz jsem to vycistil, tak hned to kleslo na tu pocatecni. Tam staci opravdu par mesicu nebo i mene v prasnejsim prostredi...
- david123
- Gorebelly
ale furt to není uplně ono ve městě mám 40fps a u mobu tak 15 podle tehle stranky co jsem našel kolik by mělo mít na moji grafiku fps já hraji na low.
nake rady jak zvětším fps ve hře?
Diablo III (2012) low: 61.1 fps Compare med.: 44.6 fps Compare high: 38.2 fps Compare
nake rady jak zvětším fps ve hře?
Diablo III (2012) low: 61.1 fps Compare med.: 44.6 fps Compare high: 38.2 fps Compare
padá mě fps
Dave mas tam ssdcko? nebo hdd s 5200 ot?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
nemůžu to najít, ale někdo tu podobné problémy opravil změnou nastavení zvuku
wtf? ide? to je notebook z jakyho roku? linkni me celej ten ntb z prodejny...
- david123
- Gorebelly
kdyz pisu že je 2 dny starej že by 2013? hodej tam slabej hd zato tam hodej lepsi konponenty:p
hd to není ten samej jsem měl na starým notebooku a fakalo to bez problému
hd to není ten samej jsem měl na starým notebooku a fakalo to bez problému
tvle ctes co pisu? (ne,neargumentuj tim,ze ja jsem necetl ze je novej,to jsem cetl) rikam linkni ten ntb a dodej korektni informace ohledne specifikaci,stejne tak teploty zmer necim jinym nez speedfanem,to je nejukecanejsi program co existuje (muzes zkusit placenou aidu,pripadne coretemp/real temp)
Zacinam byt i ja zvedavy, na cem to vlastne vubec hrajes. A pozor i HDD muze mit vliv na plynulost hry. Hlavne na notasech, kde RAM nemusi byt hodne. Dokonce v bete bylo prokazano, ze urcite lagy pri prechodu mezi lokacemi souvisi prave s HDD. Pokud tam mas nejakou pomalou sunku, tak bych se nedivil, kdyby to delal FPS dropy i behem boje s moby. Nejlepsi bude, kdyz vyjedes dxdiag, ulozi parametry systemu, otevres to v notepadu a postnes sem.