Která z dvojice bosů je nejtěžší?
Koho vy osobně máte největší problém sundat? Já jednoznačně hlasuju pro Siebreaker + Zoltan Kulle, tam se pořádně zapotíme i na MP4, ostatní už padaj celkem dobře na MP5. Ten slow time a šutry na hlavu jsou fakt hnus
Re: Která z dvojice bosů je nejtěžší?
Staci, kdyz si Zoltuna jeden odtahne na jeden kraj toho bojiste a tam ho zabavi a zbytek grupy odtahne Siege na druhou stranu a tam ho zabijou a pak se jen dorazi Zoltun.
Pokud je zabijite oba na hromade, tak si to jen zbytecne ztezujete.
Pokud je zabijite oba na hromade, tak si to jen zbytecne ztezujete.
jediny boss, ktery ma nicivy nastroj je magda a to haze arcane beamy, spawnuje ty opicaky a strili ultra jedovate musky, ostatni jsou srandisti. tim nechci rict, ze bych s ni mel problemy, ale je nejnakutejsi a pokud me nekdo zabije, jsou to jeji musky, kdyz se udela chyba.
Me taky nejvic dela problem magda, ty "mušky" davaj hrozně, jinak vše ostatní MP5 first try...
Jediný uber boss, co mě umí i zabít, je Magda a její mušky ve spojení s arcane ... JInak je to vše cajk.
Otravuje mě pak už jen Kulle a jeho zpomalovač.
Otravuje mě pak už jen Kulle a jeho zpomalovač.
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:spiderer#1213
Me to je asi jedno, jen Kulleho zpomalovani me nebavi
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
nejvíc mě dostává Magda, sice nejsem 1shot cíl, ale díky tomu, že ty mušky nejsou skoro vidět, tak je v tom mumraji okolo lehce přehlédnu.
Jinak z dvojice SB+Khulle vždy sestřelujeme jako prvního Khulleho, protože jeho zpomalovací bubliny + fireball jsou velmi smrtící a oživit někoho ve zpomalovací bublině často končí smrtí záchranáře
Jinak z dvojice SB+Khulle vždy sestřelujeme jako prvního Khulleho, protože jeho zpomalovací bubliny + fireball jsou velmi smrtící a oživit někoho ve zpomalovací bublině často končí smrtí záchranáře
j kulle + sb je každopádně nejtěžší skupina bossů, protože kulle narozdíl od ostatních bossů má schopnosti co něco dělaj, jinak rakanoth + ghom je jediná kombinace na kterou bych si troufnul solo
pokud si je rozdělíte nevidím v tom žadnej problem, na sb stači jeden člověk co ho kituje, zbytek zabiji zoltana
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Presne, dycky jdu na rande se siegem a az si v klidu dodelaj kulleho, tak mu dame vsichni.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
tím nejtěžší jsem myslel, že s ním nejsou problémy, akorát je nejhorší z téhle trojice, dává se to v pohodě i bez rozdělení
- Kuki10
- Globální moderátor
Ja uz jsem si toho siega nejak oblibil, je me pak lito ho zabit, ale nastesti ho muzu kdykoliv navstivit, ale furt se nechce nechat ochocit.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
můj nejoblíbenější boss je ghom, toho když zabíjím, tak sem smutnej
tak na MP6 pro kombo wizard+dh je nejhorsi prave rakanoth s ghomem zoltun naopak s prstem v nose
Maghda je vazne nejvetsi svine )
Co me pak dokaze vytacet je ten divny utok Skeleton Kinga, kdyz se zacne jen tak prochazet. Dava tim neuveritelne rany.
U Zoltana jsou to viry, ktere dokazi pekne sesvacit. Nicmene to bojiste je tam tam velke, ze tahle kombinace bossu mi neprijde nejak extra tezka.
Ono je to take tim, ze uz ty bosse jedeme po nekolikate a clovek uz vi, co od ktereho muze ocekavat. Takze taktika se pomalu vylepsuje
Co me pak dokaze vytacet je ten divny utok Skeleton Kinga, kdyz se zacne jen tak prochazet. Dava tim neuveritelne rany.
U Zoltana jsou to viry, ktere dokazi pekne sesvacit. Nicmene to bojiste je tam tam velke, ze tahle kombinace bossu mi neprijde nejak extra tezka.
Ono je to take tim, ze uz ty bosse jedeme po nekolikate a clovek uz vi, co od ktereho muze ocekavat. Takze taktika se pomalu vylepsuje
- Kuki10
- Globální moderátor
Ja vcera ripl u Ghoma vubec nechapu jak, bylo to poprvy, asi bych se mel nad sebou zamyslet.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Mě nejvíckrát dostala Maghda, až jsem kolikrát čučel, co se děje, protože ještě chvilku předtím jsem přece měl plné zdraví. Tak se před ní mám na pozoru a mnohokrát raději kituju, než abych naběhl do těch jejich projektilů. Když hraju sólo, tak mě štve Kulle a to jeho zpomalování. Ghoma jsme jednou ve skupině nemohli dát, ale po úpravě skilů jsem ho v sólu složil na první pokus.
Keď hrávam solo tak SB+Kulle, samozrejme pri MP7-8.. Pri nižších MP to už je ľahké všetko, v parte nehovoriac.
S4 Monk 1100+
Nejvíce práce dá asi Magda a Skeleton. Magda furt plive ty otravné mouchy a Skeleton chrlí kostlivce. Člověk si musí pořád dávat na něco pozor. Ostatní dvojice jsou bez problému. Siege a Kuleho stačí oddělit. A Ghoma rychle umlátit.
jaký druh poškození jsou ty šutry u kulleho (jak padá strop:)) to mě dává strašné pecky tak jaké rezy na to
Cíl: Paragon level 100
[100/100] ✓
[100/100] ✓