Power leveling
Ahojte, potreboval by som malú službičku od niekoho kto sa z HC hráčov nadomňou zľutuje :-)
Nechce sa mi HC od začiatku ísť solo, preto by som chcel niekoho poprosiť o power leveling na S4 HC (kedysi som skúšal hrávať HC no omrzelo ma to :-) a dnes viem že bez SSD by ma to stálo ohromne veľa nervov, lebo viem ako mi to laguje keď je pokope veľa mobkiek ) chýba mi to na portrét a nechce sa mi to ísť solo, vzhľadom na to že chodím do práce a mám aj povinnosti pomimo je to časovo dosť náročné preto som rád aspoň za to trošku si zahrať na SC
Ak by sa našla taká dobrá duša čo by mi pomohola bol by som za to vďačný :-) Ďakujem
Nechce sa mi HC od začiatku ísť solo, preto by som chcel niekoho poprosiť o power leveling na S4 HC (kedysi som skúšal hrávať HC no omrzelo ma to :-) a dnes viem že bez SSD by ma to stálo ohromne veľa nervov, lebo viem ako mi to laguje keď je pokope veľa mobkiek ) chýba mi to na portrét a nechce sa mi to ísť solo, vzhľadom na to že chodím do práce a mám aj povinnosti pomimo je to časovo dosť náročné preto som rád aspoň za to trošku si zahrať na SC
Ak by sa našla taká dobrá duša čo by mi pomohola bol by som za to vďačný :-) Ďakujem
Re: Power leveling
No takhle ... můj komp na tom není zrovna nejlíp, ale pokud se ti nikdo nepřihlásí, tak tě snad protáhnu ...
Přidej si mě a uvidíme. Online jsem pouze mezi cca 20:30-23:00. V nejhoršim uvidíš smrt v přímym přenose, ale mě už ta sezona tak netankuje
Přidej si mě a uvidíme. Online jsem pouze mezi cca 20:30-23:00. V nejhoršim uvidíš smrt v přímym přenose, ale mě už ta sezona tak netankuje
Musím sa pripojiť o žiadosť na levelenie postavy.Ja na HC nemam nervy, 2x som umrel a už sa mi to nechce a ani to neviem hrať na HC. prosím o leveling na sezone, kvôli rámčeku.
Zdar lidi. Měl bych prosbu, jestli by někod neměl čas ještě než skončí S4. Mám WD na 50lvl, ale neleze to a času moc není. Online jsem hlavne večer, ale dá se říc ze víceméně kdykoliv. Děkuji předem. BT je Kingstone #2809.
brawler#2485
přidejte si mě a dotáhnem to ...
přidejte si mě a dotáhnem to ...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
jardach85: Dej mi vědět. DarkDeamon#2454
pokud jde o rychlé protáhnutí, tak s tím problém nemám. Stačí se mi ozvat ve hře.. #1542
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Zdravim.
Nasla by se tu nejaka hodna duse,ktera by mi nalevlila WDcko na S5ce?Dneska jsem zhynul totiz Ve hre budu cca ve 23:00.
Pls pls pls
Nasla by se tu nejaka hodna duse,ktera by mi nalevlila WDcko na S5ce?Dneska jsem zhynul totiz Ve hre budu cca ve 23:00.
Pls pls pls
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
skyrim1988: Dej mi vědět. Kolem 23:00 určo budu ve hře, tak tě vytáhnu.
- skyrim1988
- The Butcher
Velke diky Deamone To bude rychlovka.Pak na sebe cosik naplacam a hura na zacatek vseho
Hele, Non-Kukrista na HC Jestli se rozhodnu jet další sezonu, tak se možná sejdem ve hře A nehraj to tak divoce, HC není soft
- skyrim1988
- The Butcher
No cuzzz Ja si rikal kdy si me vsimnes Ja ju pojedu urcite a zase celou.Tuhle mam kompletni,uff...Toho WD byla skoda,ale moje chyba.Ted mam noveho,tak se uz budu krotit Kukri jsem dropl s barbem a tu co ma v ruce HC WD,to byl dar.Tak se kdyz tak nelekni,az se mi Bnet aktualizuje...
PS: Jeste jednou diky Deamone.Silena rychlost 2 rifty a voala 70tka na svete.
PS: Jeste jednou diky Deamone.Silena rychlost 2 rifty a voala 70tka na svete.
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Kdo by chtel, tak naexpim snad kdykoliv co budu online. Programos#2804
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Na HC je to o zvyku - tak jsem s počátku byl takovej opatrnej a děsně se bál RIPu, ale člověk si na to postupně zvykne (párkrát chcípne na nevlastní chybu - DC, lag, pád voken...), RIP je běžná součást HC hry a už ho to ani nevyvede z míry Zhruba tak za rok už budeš kliďas a nebudeš po RIPu ani okusovat klávesnici Sezonu asi rozjedu tu další - buď to, a nebo konec D3, non-season je zazděný, to už nikdo nehraje
Zdravím borci neprotáhne mě někdo SHC na 70?? díky
Te buch ve spolek . Nasel by se nekdo kdo by me protahl shc. Diky moc c0013r#2630