Ale expi to pekne, pocital jsem, ze bych mohl mit v prumeru tak 30M/ hodinu, takze realne bych mohl dosahnout na lvl 92 jen v prubehu tohoto kola Ligy
Liga zbohatliku - 4.kolo - Chaos sanctuary
Moderátor: Dark_Deamon
Re: Liga zbohatliku - 4.kolo - Chaos sanctuary
Tak zatim jsem dal jen jednu hodku a kupodivu jsem nasel jeden qualifier - mam MF jen asi 80%, takze necekam zadne velke vysledky...Jedu na p3 a run time mam v prumeru tak 7minut, coz je s melee charem bez tele podprumer, slo by to stahnout, kdybych se ruzne neflakal, ale nejak si neumim pomoct
Ale expi to pekne, pocital jsem, ze bych mohl mit v prumeru tak 30M/ hodinu, takze realne bych mohl dosahnout na lvl 92 jen v prubehu tohoto kola Ligy
Frax: Ano, ano, tak jest.
Nevim proč když sbíráme itemy, padaj runy... Ale i tak potěšila hračička z Diabla
Nevim proč když sbíráme itemy, padaj runy... Ale i tak potěšila hračička z Diabla
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
Taky mi jeden run trvá kolem 7 - 8 minut. Běhám to na pl8 a včera, když jsem otevřela pečeť s Grand Vizierem, tak společně s ním vyskočil Diablo Clone
Sice to na tenhle počet players nebylo zrovna nejlehčí, ale nakonec docela rychle padl
Jen ten anix byl docela průměrný 
Kisuvka: Gratuluji, potěší
Kisuvka: Gratuluji, potěší
HC grál: 537/516 (-21)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing: Diablo 2
- BattleTag: DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tak co lidi, jak pokračujete ? Já si konečně doslova v LK vydupal Ber
, takže mám konečně složeno Infinity, které se i povedlo. Vidíš to RIPe? Názorná ukázka v rozdílu max dmg mezi CV a CA
Stačilo nasadit Leviathan a merc byl v klidu
Na palicu jsem mu hodil Rockstoper, takže má 34% DR...paráda. Resisty taky skoro na max, krom poisnu. Díky zelené auře to jsem schpen vyčisti do 10 minut na p8.
Jinak mám za sebou 2 hodiny a už vlastním 3 bodované kousky...zatím ale nic extra. Na ty Mang Songy, Tyrealy, Zodky a Death Webky mám ještě času dost
Ať se daří
Jinak mám za sebou 2 hodiny a už vlastním 3 bodované kousky...zatím ale nic extra. Na ty Mang Songy, Tyrealy, Zodky a Death Webky mám ještě času dost
Ať se daří
Uprimne, stejne si myslim, ze to za to nestoji...Jinak samozrejme gratuluju k BER a Infinity, ja ted v LK nemam vubec kliku, tak ted uz vim, kam se podela
Ja mam za sebou 5 hodin, qualifieru mam 7, coz povazuju pri pouhych 80% MF za zazrak, a myslim si, ze si urcite nemuzu stezovat ani na jejich kvalitu...Tak jako tak se mi gral diky tomuto kolu Ligy zase pohnul dopredu, ne vyrazne, ale kazdej zdibec dobrej, a hlavne Hulk uz je napul cesty k lvl 91...Sice to neni na fanfary, ale aspon neco...Runy mi tam ale moc nepadaji, no, posledni dobou vlastne nikde, cim to bude?
Ja mam za sebou 5 hodin, qualifieru mam 7, coz povazuju pri pouhych 80% MF za zazrak, a myslim si, ze si urcite nemuzu stezovat ani na jejich kvalitu...Tak jako tak se mi gral diky tomuto kolu Ligy zase pohnul dopredu, ne vyrazne, ale kazdej zdibec dobrej, a hlavne Hulk uz je napul cesty k lvl 91...Sice to neni na fanfary, ale aspon neco...Runy mi tam ale moc nepadaji, no, posledni dobou vlastne nikde, cim to bude?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak jako jasný...žádnej extra rozdíl v tom není. Asi mám na CV radši tu vyšší max dmg. Stejně...i kdyby na něm nebylo nic s bonusem do str, tak to na sebe stejně bude moct časem dát. Sice by si chvilku počkal, ale dočkal by se
Navíc Leviathan je celkem slušná volba, jak nahnat strength.
Já zatím okupuju lvl 87. MF mám jen 291%, protože jsem musel dost poladit rezy a stejně je mám lehce nad nulou. Poison dokonce v mínusu. Daň pro char, co nefrčí se štítem.
Ti povím čím to bude...tou tvou Cham. Sis to teď vybral na iks týdnů dopředu

Já zatím okupuju lvl 87. MF mám jen 291%, protože jsem musel dost poladit rezy a stejně je mám lehce nad nulou. Poison dokonce v mínusu. Daň pro char, co nefrčí se štítem.
Ti povím čím to bude...tou tvou Cham. Sis to teď vybral na iks týdnů dopředu
Celkem se tesim, az sepises nakonec nejaky info o charu, bude celkem zajimave porovnat, jak se lisi cistej traper od Kick/trapera - tedy co se tyce vybavy 
RIP: Gratuluju ke graileru. Jsem zvědavej, co to bude zač
Já teď doma uklízím jak o život
abych už konečně mohl začít pořádně pařit!! Aneb stěhování.... 
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Je to brano z pohledu 1.13, kde mi toho chybi hafo, proto ty grailery, ale pravdou je, ze jsem nasel jeden item, ktery se fakt tezko hleda a byl v me zaverecne desitce i v 1.11
Preju Vsem hodne stesti, ja jsem jen na sesti hodinach a budu rad, kdyz se dokodrcam na 15, cely to asi nedam, neni cas
Preju Vsem hodne stesti, ja jsem jen na sesti hodinach a budu rad, kdyz se dokodrcam na 15, cely to asi nedam, neni cas
Vim, ze je to proti pravidlum, ktere jsem si nastavil a nemel bych to tu psat, ale nemuzu si pomoct...Vcera jsem dal dalsi hodku a z obycejneho monstraka padla The Reapers Toll - tedy merc zbran, kterou jsem si moc pral a Hulk uz ji potreboval jak svina drbani, a ona byla dokonce Eth - no nejsem ja klikar
Sice nic moc roll, jen 206%, but who cares 
Tak to je fakt štěstí
Gratuluji!
- Cirdan
- Wraith
- BattleTag: Cirdan #2807
Hmm, tak zatím jediný bodovaný předmět (Credendum 1.7) mi padl cestou do CS v River of Flame, takže se nepočítá, mám to ale štěstí. Jelikož můj druid nemá teleport, tak to na moc runů nevidím, budu rád, když jich dám 50. 
Naposledy upravil(a) Cirdan dne 08.09.2013, 21:35 hod., celkem upraveno 1 x.
Zima se blíží.

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Ruku do ohně bych za to nedal, ale řekl bych, že i to co padne po cestě do CS v RoF se počítá.
počítaly jste runy v LK který nepadly z beden? pokud ano tak bych počítal i RoF...pokud ne, tak bych počítal striktně jen CS...ale já neturnajím takže je mi to v celku jedno, jen si myslím že když už pravidla tak pravidla...;-) ale pokud si to odsouhlasí všichni že chtějí i RoF tak proč ne...;-)
Počítaly se i runy, které nepadly ze superchest.
Jinak já mám za to, že se RoF nepočítá, tak uvidíme, jak se vyjádří Honza
Jinak já mám za to, že se RoF nepočítá, tak uvidíme, jak se vyjádří Honza
- Cirdan
- Wraith
- BattleTag: Cirdan #2807
U run bylo dáno, že se počítají ze všeho kromě monster.
RoF se dle mě nepočítá a i kdy jo, tak jsem to stejně nefotil.
RoF se dle mě nepočítá a i kdy jo, tak jsem to stejně nefotil.
Zima se blíží.

U run to bylo jasne, protoze slo o runy z OBLASTI LK, a to ze vsech popable-u...u Cirdanova drpu musim bohuzel trvat na tom, ze drop musi byt z oblasti Chaos sanctuary a k te RoF bohuzel nepatri...
Co se tyce me, mam za sebou pouze 9 hodin, myslim, ze dam tak 12 - 15 v zavislosti na tom, kolik bude ted casu, a musim byt nadmiru spokojeny, protoze beham s melee charem a jeste navic s ubohym MF, takze jsem mile prekvapeny, co padlo...Z non qualifieru ted Ali baba (konecne neco na MF switch) a Que-hegans brnco, clovek musi byt vdecny i za to malo
Co se tyce me, mam za sebou pouze 9 hodin, myslim, ze dam tak 12 - 15 v zavislosti na tom, kolik bude ted casu, a musim byt nadmiru spokojeny, protoze beham s melee charem a jeste navic s ubohym MF, takze jsem mile prekvapeny, co padlo...Z non qualifieru ted Ali baba (konecne neco na MF switch) a Que-hegans brnco, clovek musi byt vdecny i za to malo
Tak dalsi dve hodky za mnou, celkem uz 11, takze to snad smerem k tem 15 dotahnu, dnes celkem klika, krom jineho padla Vampire gaza a taky druhy Ribcracker, supr itemy 
To teda
Oba mám ráda. Já mám za sebou zatím 13 hodin a jde to 
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag: Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Já už málem četl zodky 
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)