Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne... Diablo profil Facebook
Vorvy: to je nostalgie, klasika...málo lidí ví, že tam na kajtru řeže Dino Cazares z FF. Člověk musí brát Brujeriu s nadhledem, je to dělaný s nadhledem a není to braný vážně, i když, v něčem jsou hodně přesní...
jinak..teď fakt, řekl jsem si co je za blbost...na fb mě přilítla nějaká myslím 24 hodinová verze...nebo tak nějak..bohužel, koukal jsem na to 10 minut..a potom mě to přišlo v poho..nakonec jsem proseděl u komplu dvě a půl hodiny,..ani jsem si nevším že to tam celou dobu hrálo..
to se hned pozná povaha člověka... křesťani "what in the God's name?", metalisti "what the hell?" a normální lidi "what the f*ck?"...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne... Diablo profil Facebook
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne] [lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
Mato! já nemůžu, já prostě nemůžu :D ... první minutu si tak říkám, že ty lidi už jsou fakt zmagořený, ale pak jsem se začal jako magor smát spíš já ...a nemůžu do teďka přestat .. už asi 10min :D
Krolth: No však vravím že ja som to videl nespočet krát a vždy sa na tom smejem . Raz sme to s kamarátom prespievali. On bol slanina takže len tancoval a ja som bol zombík . Skrátka s tým sa dá zabaviť vždy .