Trochu o mém myšlenkovém pochodu k tomuto buildu:
Snažil jsem se vytvořit AoE DPS build do hardcoru, kde se soustředím na co největší možnou a přijatelnou hodnotu critu a s tím spojeným healingem z whirlwindu, jako secondary heal jsem zvolil Revenge s touto kombinací by měl být dav monster můj druhý domov, nevím přesně jak se vše bude vyvýjet, ale určitě, pokud chci v davu co nejvíc ran rozdávat budu jich taky hodně přijímat.
V tomto případě volím War Cry s navýšením armoru s se schopností přidat k resistům 50%, abych se vyhnul náhodnému zabití od "zbloudilého" Fireballu, atd... Samozřejmostí v těchto vypjatých momentech je "last stand" alias Relentless, počítám že je dost možné, pokud se v davu bude nacházet i nějakej ten champion, bude moje hladina HP na této "near death" hranici po většinu času, hodně věřím healu z Whirlwindu a častému zapínaní Revenge.
Jako utilitku na Bosse/více elit volím rozhodně Wrath of the Berserker, která by měla brutálně posílit schopnost killení po dobu 15 vteřin.
Gear:
1H Axe + Shield a itemy s co největším Armorem a Vitalitou, aby ta 1/5 života zastoupila co nejdelší úsek k mé smrti (která se nesmí objevit). Samozřejmostí je i + crit chance.
Jako "enter battle"/ "exit battle" schopnost jsem zvolil můj oblíbený Leap se schopností na chvíli vyřadit dopadem zasažený hlouček, který si trochu rozCleavuju (áá krkolomné spojení CZ a ENG)

Snažím se o co nejefektivnější build pro můj styl hry, nikoliv nutně pro každého. Tvorba tohoto buildu je také doprovázena jen dostupnými informacemi, mým skromným myšlenkovým pochodem, který se nemusí líbit všem a také může obsahovat nedomyšlenosti, to vše úznávám a proto zde build před vydáním hry představuji a chtěl bych slyšet co nejvíce názorů a i zlepšení. Věřím, že jsem nevytvořil naprostý nesmysl, ale něco co by mohlo fungovat s notnou dávkou rozvahy.
Teď prostor pro Vás -> -> ->