Prosím o radu, čo by som mal zmeniť. Chcem to hrať s dvoma zbraňami. Štít mi ku barbarovi moc nejde.
Potreboval by som zvíšiť dmg. Act1 idem ľavou zadnou, Act2 to tiež ujde ale už si musím dávať väčší pozor, ale act3 to už je iná káva. Chcem to hrať dosť agresívne, zamerať sa na dmg.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ston ... ero/970061
Pomoc s Equipom
Re: Pomoc s Equipom
je to vcelku jednoduchý. nemáš totiž prakticky žádný rezisty. abys prošel přes a3 a4, měl bys mít s pokřikem minimálně 600 allres.
Tie rezisty zvíšim. Ale čo mi pridá viac dmg. Ked dvíham streng, alebo radšej zdvihnúť atac speed.
str je až to poslední, čím se zvyšuje dmg, když už to jinudy moc nejde. atack speed je možnost, ale nejvýraznějšího zvýšení dmg dosáhneš pomocí crit chance a dmg. pro barbara není problém dosáhnout 30% crit chance a 300% crit dmg i více.
Ešte jedna otázka. Oplatí sa vimeniť helmu, povedzme stratím 123 streng ale získam 60 all resist a 3,5 crit chance .
to nevím, záleží na ostatních statech, ale odpověď získáš snadno tady: http://diablodamagecalculator.com/
neumí to s dvouručkama, takže si tam spočítej staty, jako bys měl jen jednu zbraň, ale započítej si tam bonusy z té druhé (str, crit dmg...)
zapomněl jsem dodat důležitou informaci, kterou považuju za samozřejmou, ale ty to možná tak nevidíš. totiž jde o hlavní ruku a zbraň v ní. je docela velká výhoda držet v ní mace nebo axe, protože díky pasivce weapon master z toho vytěžíš 10% crit chance. na offhandu se žadný bonus podle typu nepočítá.
neumí to s dvouručkama, takže si tam spočítej staty, jako bys měl jen jednu zbraň, ale započítej si tam bonusy z té druhé (str, crit dmg...)
zapomněl jsem dodat důležitou informaci, kterou považuju za samozřejmou, ale ty to možná tak nevidíš. totiž jde o hlavní ruku a zbraň v ní. je docela velká výhoda držet v ní mace nebo axe, protože díky pasivce weapon master z toho vytěžíš 10% crit chance. na offhandu se žadný bonus podle typu nepočítá.
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:spiderer#1213
Jednoduchy navod jak na gearu nabrat vyssi damage jsem psal vcera - viewtopic.php?f=106&t=6482&p=159811#p159811 - v zasade plati, ze to co pise v0kurka - poladit crit chance, crit damage - v momente kdy se dostanes na nejakych 30% CC a 300% CD sel bych cestou attack speed a STR, do te doby muzes mit STR treba 2500 a tu damage stejne mit nebudes.. Vylozene slabe mi prijdou tve zbrane - sice mas v obou 79% CD, ale to te asi nespasi - nizej damage, zadny dalsi staty, main hand spear je ztrata 10% CC z pasivky. Osobne bych hledal zbrane, ktere budou mit DPS alespon 900-1000, socket a k tomu neco dalsiho, basic CD, nebo STR, nebo VIT a nejakej healovaci stat jako LS, LoH a nebo ja diky damage volim nejlevnejsi Life after Kill, kterej se da zalevno sehnat s hodnotou cca 1500-2500, jakmile budes mit damage okolo 70-100k zjistis, ze te to dokaze healovat celkem spolehlive. Dalsi vylozene slaby co se dmg tyce mas amulet, jediny damage stat tam mas cca 100 STR a to je bida, chapu, ze te ze zacatku bude trapit ztrata velke VIT, ale tomu se nevyhnes a muzes najit neco s mensi VIT, ale k tomu klidne i misto masivniho narustu STR vzit CC alespon 7%+, muzes tam mit bez i celkem vysokej CD a STR, AS nebo VIT nebo allres, to pak bude otazka ceny.. Ale koukni na to co jsem psal vcera, mozna tam nejaky zajimavy info najdes. Moje prvotni snaha byla taky nahnat co nejvyssi STR a VIT a pak jsem zjistil, ze to k nicemu neni a nebo je, ale spis pro tanka, kde si pres STR a VIT nahrabes armor, sezenes vyssi allres a muzes to do sebe nechat mlatit.. na druhou stranu veskery zabijeni pak strasne dlouho trva..
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
celkovo:
- zvys all ress este aspon trochu, na tych 400+ aspon, aj ked chces ist na dmg ale tych 600 je dobre mat keby si chcel skusit aj neico ine neskor
- crit chance budes mat nejak cez 40%, ale crit dmg tak 200%+? potiahni to vyssie, nech je to efektivne ta sanca na crit ked uz procne
- ak je to bez enchantresky a wc, tak "zbytocne" vysoky armor, pre dpsko barba nepotebujes tolko, nad 10k idu tanky
- vyber si jednu cestu, ktorou si budes nahat life (loh, ls, lps, life after kill) a skus na to nakupit itemy
itemy:
- vymen helmu, chod do str/vit, crit chance aspon 5 a socket (toto su u mna zakladne staty, idealne k tomu samozrejme all ress ale to uz je cena niekde inde)
- shoulders s lepsimy str a all ress hodnotami kupis za par 100k
- chesta bez all ress... vymen, nebude to take drahe
- tie braces by chceli idealne all ress a crit chance, ale u teba by snad stacili aj tie ressy
- na opasku detto, podobne staty a + all ress nestoji vela, skus nieco najst na bid
- inak celkovo mas dost itemov ktore su primarne urcene pre ine chary, napr s + dex alebo int... skus najst aspon rovnake itemy s tym ze budu do str
build:
- revenge s provocation
- zvys all ress este aspon trochu, na tych 400+ aspon, aj ked chces ist na dmg ale tych 600 je dobre mat keby si chcel skusit aj neico ine neskor
- crit chance budes mat nejak cez 40%, ale crit dmg tak 200%+? potiahni to vyssie, nech je to efektivne ta sanca na crit ked uz procne
- ak je to bez enchantresky a wc, tak "zbytocne" vysoky armor, pre dpsko barba nepotebujes tolko, nad 10k idu tanky
- vyber si jednu cestu, ktorou si budes nahat life (loh, ls, lps, life after kill) a skus na to nakupit itemy
itemy:
- vymen helmu, chod do str/vit, crit chance aspon 5 a socket (toto su u mna zakladne staty, idealne k tomu samozrejme all ress ale to uz je cena niekde inde)
- shoulders s lepsimy str a all ress hodnotami kupis za par 100k
- chesta bez all ress... vymen, nebude to take drahe
- tie braces by chceli idealne all ress a crit chance, ale u teba by snad stacili aj tie ressy
- na opasku detto, podobne staty a + all ress nestoji vela, skus nieco najst na bid
- inak celkovo mas dost itemov ktore su primarne urcene pre ine chary, napr s + dex alebo int... skus najst aspon rovnake itemy s tym ze budu do str
build:
- revenge s provocation