Jaké bonusy jsou nejlepší?
Zdravím jaké bonusy jsou podle vás nejlepší pro wizarda? Myslím tím ve výbavě..jako int a tak :-) ?
Re: Jaké bonusy jsou nejlepší?
INT a VIT.. Je sice hezký, že spousta lidí maxuje dmg za každou cenu, ale vitalita není o nic mín důležitá. Chcípnout na dvě rány od moba není nic moc. Ale tak záleží na buildu.
Souhlasim s Trhancem, ze sama INT na ukor VIT neni to prave orechove, ale za vyjimku se da povazovat docela dost diskutovany build zalozeny na skillu Energy Armor s runou Force Armor, kde se na VIT umyslne kasle a je tam mozne mit INT, co hrdlo raci. jestli to budou nejak nerfovat je otazka. Co spis zajima mne je jak moc by muj wizzard prezival s vysokou DEX. Nebot ta primo urcuje sanci na vyhnuti se utokum a to myslim i spellum. Z dalky palici wizzardi se na to asi vykaslou, ale ja jako defacto melee build to minimalne zkusim (konecne na neco aspon pouziju ty Emeraldy:-))
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might

Je to jen a jen na jednlotivci, já sem měl 40k hp malý dmg a skoro žádný resisty a k ničemu mě to nebylo, když sem půl hodiny jezdil po mapě a sundával moby... Teď mám 20k hp vysoký resisty a 20k dps a hlavně se taky hodí Attack speed. A většinou mobové lehnou dřív než se přiblíží, nebo se s něma tak dlouho nehoním, zpravidla umírají. Samozřejmě nejideálnější by bylo mít item s vit, int, resist, dps, ale tyto předměty moc nejsou a jsou drahý a potrvá než si je člověk oblíkne 

jelikoz aspd neposiluje non signature spelly,ktery jsou hlavni slozkou dmg...jaky staty treba na ringach/neck/offhand mam preferovat ? int a vit je jasna,ale co bonus dmg pripadne neco jinyho ?
Alfajk: Na jewelery a offhandu bych preferoval dmg a chance to crit, případně AP za critical hit. Důležitější věc mě nenapadá teď.
EDIT: Blbě jsem si to přečetl..
EDIT: Blbě jsem si to přečetl..
Naposledy upravil(a) Aragorn dne 30.05.2012, 20:34 hod., celkem upraveno 1 x.
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)

prave proto je tam napsano "non signature",je jasny ze treba spectral to posili,ale to je signature spell
-
- Fallen Shaman
ja na svojem se snazim hledat itemy staty Int stam a bonus na crit crit sance resist a gemy valim int a do hlavy na bost HP.attack speed jsem nehledal neskousel jsme to ale tohle co jsem psal hledam primarne (nemam tam napsane MF a LS) 

muze me tady nekdo vyscreenovat svoje ringy a neck s offhandem ? porad premejslim co vylepsim na svym equipu a tyhle casti se zdaj nejslabsi,ale nevim jak si zrovna ty moje casti "stojej",tzn jestli jsou bidny,nebo ne...kdyz aukce neukazuje dmg,porad nevim jestli je lepsi mit nasobe +15-25dmg nebo radsi prihodit o 80 int neck vic
-
- Fallen Shaman
dmg te boste vic nez intelekt to ti pisne vsude ale zase z intelektu mas boos na spelly hlavne
takze spis dmg + int D

Alfajk: si to spočítej
neměl by to být zas tak velký problém

neměl by to být zas tak velký problém
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
pockam az blizzard prida do aukce moznost sledovani +-dmg +-hp v real time...