Zunimassa´s Trail pro wizzarda

Odpovědět
Crypto
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od Crypto » 12.12.2012, 15:50 hod.

docela dost by mě zajímalo, jestli u kopaček Zunimassa´s Trail se to add + poison dmg počítá do dps wizzarda, když nemá žádný poison spell (vyjma hydry, kterou nepoužívám)....posledně to někdo prodával na tradu a mě to hodilo + asi 6k dps, tak by mě zajímalo proč, protože teba int jsem měl na botách tuším že větší....díky za radu....

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Re: Zunimassa´s Trail pro wizzarda

Příspěvek od kojot » 12.12.2012, 15:52 hod.

Protoze ti to prida x% k tvemu fyzickemu zakladu. Neni to jako u TR setu, kterej pridava jenom %dmg ke spellum. Kdyz si poradne prectes ty popisky, tak zjistis, ze v kazdym se pise neco jinyho

Odesláno z mého GT-I9070P pomocí Tapatalk 2
Obrázek

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 12.12.2012, 15:53 hod.

když si pročteš následující měl bys v tom mít jasno.
viewtopic.php?f=115&t=6729

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 12.12.2012, 16:21 hod.

těmahle bonusama se dá pěkně boostnout dps. Doporučuju Triumvirate offhand 3x 5-6% (fire,lightning,arcane), Tal rasha amulet 5-6%(random element-nej je cold) a zuni botky 7-8%(poison), to jsou itemy, který jsou při dobrym rollu asi top pro wize. Dál se to dá najít na Stormcrow 7-8%(lightning), Inna pásku 7-8%(holy) a Stone of Jordan 5-6%(random element - zase nej cold) a na pár dalších, který už ale nestojí za zmínku(frostburny).

Crypto
Quill Rat

Příspěvek od Crypto » 12.12.2012, 16:55 hod.

díky za rady všem....pokud tedy neseženu lepší ( Ice Climbers), tak pořešim tyhle....už mám Marrow a Pox, tak ani nemusím řešit, že ty kopačky nemaj ress v affixu....

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 13.12.2012, 08:21 hod.

Chestku doporučuju Tal Rasha, dá se koupit i s rezistama a má 8-9% attack speed ;)
Triumvirate má jednu nevýhodu - nemá arcane power na crit :(
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyck ... ro/7380552

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 13.12.2012, 09:07 hod.

Tyckin: Může ho mít jako random affix, můj ho má, ale cenu to pak vysřeluje hodně nahoru.

casperdeluxe
Gorebelly
BattleTag:casperdeluxe#2494

Příspěvek od casperdeluxe » 13.12.2012, 09:36 hod.

může ho mít, ale na úkor inteligence. Ty, co mají APOC mají o dost míň int. Ale cena je celkem hodně vysoká.

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 13.12.2012, 09:53 hod.

Ty co mají apoc tak mají tolik int kolik mají mít normálně, ty co ho nemají tak záleží co se tam rollne jako random - to int být nemusí, můžeš tam mít třeba bonus hp z health globů. Pro mě je třeba off hand jedinej kousek kde můžu mít apoc tak bez něho je ani nehledám, int můžu nahnat kdekoli.

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 13.12.2012, 10:12 hod.

Triumvirate má jednu nevýhodu - nemá arcane power na crit

NO to není úplně pravda :lol:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Quet ... ero/321270
ale bude to stát asi hoodně a moc jich nebude :D

Tyckin
Zhar the Mad

Příspěvek od Tyckin » 13.12.2012, 17:29 hod.

Ad triumvirate - kručiš, že bych si to spletl? No asi jo no :D Možná to bude tím, že jsem nikdy žádnej s APoC na nikom neviděl a ani na aukci nenašel, a nebo si to pletu s jiným hnědým source, asi už mi hrabe :lol:
V tom případě se po něm asi začnu pídit, tohle mi na něm vždycky chybělo a nějak jsem myslel, že to prostě nikdy nemá. Mám sice krásné "zelené mrkací oko", ale ty elementální magie na Triumvirate zase pěkně zvednou damage že ;)
Mám ale vůbec šanci za přijatelné peníze sehnat Triumvirate s APoC aby mi to zvedlo damage proti tomuhle offhandu? (stál 35M):

Díky a sorry za tu mystifikaci :oops:

casperdeluxe
Gorebelly
BattleTag:casperdeluxe#2494

Příspěvek od casperdeluxe » 14.12.2012, 08:53 hod.

Určitě ano. Zkoušel jsem porovnávat ty nejdražší off handy - Chantodo a tal rashu, s mým Triumvirate a všechny mě DMG ubíraly. Koukám, že máš zbraň, která ti přidává +min max dmg, takže tě určitě boostne. Já jsem to svoje koupil za 2M. Nemá teda APOC. Ale s podobným AVG DMG jako mám já, prodal kámoš za 42M s APOC. Takže do 50M S APOC seženeě určitě a rozhodně tě boostne.

Jinak co se týče té inteligence, tak přesně tak jsem to myslel. Když to má APOC, tak to nemůže mít víc inteligence, protože se místo APOC může narollovat víc int.

Tyckin
Zhar the Mad

Příspěvek od Tyckin » 14.12.2012, 20:45 hod.

Já už vím kde je zakopanej pes - vždy jsem chtěl na offhandu i vitalitu a takovej Triumvirate s APoC neexistuje, jedno a nebo druhé. Jinak jsou fakt za babku, ale je to dilema vyšší damage vs. mínus 114 vitality :{
Ten co má Quetak by mě přidal 8k, ovšem mínus 4k life :wave:

Mindorlin
Quill Rat
BattleTag:Mindorlin#2640

Příspěvek od Mindorlin » 24.12.2012, 23:34 hod.

Jinak pro začínající CM wizardy není špatné využít Natlyas bloody footprints + Natalyas reflection, čili boty + prsten: dá to +7% CHCH a navíc tyhle itemy s affixem intelligence nestojí nijak moc, já jsem je do startu použil (a stále je ještě mám) a vyšlo mě to na asi tři mega dohromady. Navíc natalyas reflection má AS, jediná nevýhoda u tohohle ringu je, že pokud má mít affix +CHCH, nebo CHD, nedejbůh obojí, je to pěkně mastné, ale pokud vám jde pro začínajícího CM wize o vysoký CHCH a AS, velmi levná a výhodná volba ;)

Jinak do budoucna plánuju spíš Zunnimas Marrow a Zunnimas Pox (spíš než traily), ale prstýnek musí mít i CHCH, a ten je dost drahý, takže pokud mi nedropne, dost se načekám, rozhodně jsou ale traily určitě jeden ze způsobů, jak si zvednout DPS, obzvláště pokud se zkombinují s nějakou jinou částí setu (+130int). Innas Favor taky dobrej nápad. Já jsem si kdysi v afektu, že Tal rasha set mě vytrhne, koupil právě Tal rasha opasek a Innas je opravdu mnohem lepší volba, teď jen počkat na ten pravý.
Mindorlin#2640

Halen
Gorebelly
BattleTag:Halen#1852

Příspěvek od Halen » 24.12.2012, 23:58 hod.

Abyste tyto bonusy na botách, triumvirate a dalších itemech pořádně využili, musíte mít zbraň s černou (physical) damage. Rovněž šperky s co nejvíce AVG. damage. Tohle prostě Blizzard opět jako spoustu jiných věcí dokonil, fakt netuším, proč by se 8% poison damage z bot nemohlo přidat ke zbrani, která má také poison damage a přidá se jen k základu té zbraně, která je physical.
Obrázek

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 25.12.2012, 07:07 hod.

To jo...celkove blizard ty elementy podelal....nechapu...zakladni vec a oni to za 12 let neudelaji poradne..

Mindorlin
Quill Rat
BattleTag:Mindorlin#2640

Příspěvek od Mindorlin » 25.12.2012, 12:39 hod.

Njn, hlavně mohly mít elemental dmg, nějaký secondary efekt, který by vytvářel důvod prořč postavit build právě na tomhle elemental typu, apod. No myslím že se shodneme, že elemental DMG je v D3 totálně podělaný - ussless diferenciace bez hlavy a paty.
Mindorlin#2640

Tyckin
Zhar the Mad

Příspěvek od Tyckin » 28.12.2012, 14:30 hod.

JJ, elementály fakt nechápu, prostě mám zbraň s physical damage a 3x elemental na offhandu a 1x na botách se mi jednoduše připočítává, to fakt nemá logiku...

esopeso
Doom Knight
BattleTag:Esopeso#2983

Příspěvek od esopeso » 24.01.2013, 12:04 hod.

V tomhle máte hráči naprostou pravdu ty elemtal dmg sem myslel že nějak udělaj pořádně. Když prostě mám ohnivou zbraň tak bude třeba pořádně/viditelně hořet a budou třeba zapalovat mobky nebo tak něco...
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Odpovědět

Zpět na „Wizard“