tak jen taková vsuvka...ten garga bere hlavně z dmge charakteru, pak z bonusů na equipu a také z těch pasivek jak psal seton. Přehodil sem všechny lepší itemy, které mám na mainu na toho fire, takže TaT, MoJ, amulet a oba ringy. Tudíž mi bonus k fire zůstal jen těch 19% na wristech...dopadlo to následovně.
fetišové dávají za nějakých 12m pač tam není k nim bonus, ale asi něco čerpají z fire ale na mainu mi dávají za 15,16m tam k nim mám bonusy na equipu a ještě physical...
Ale garga pes, když sem dal jen jednu pasivku dával za nějakých 65m a okolo za 6,7m s těmi lepšími itemy a jen 19% ve fire, pak sem přidal místo junge tu druhou pasivku na pety a rázem dával za 85m a do okolí za deset. Tak sem snížil na T4 kdyby náhodou a vypnul sem pasivku na přežití a zapnul tu lojality tudíž třetí na pety a dával za 100m a okolo sebe za 12,13...to je ale na HC o hubu, ale se dvěma pasivkama za 85 je taky pěkný a s tou pasivkou na přežití i bezpečný...takže až mi na mainu popadají podobný itemy, tak je přehodím sem a bude i alt dávat slušnou dmg....
každopádně se ukázalo, že o nějakém elementu to moc není, je to hlavně o zbrani a celkové dmgi postavy a bonusech k tomu co člověk preferuje...a tím končím s testama a začnu konečně zase hrát
PS: zkusmo sem zapnul PTR a fetiši, který mi ted dávají za 15,16 mi dávají za 18,19m že by to bylo tím, že se líp vejdou??