Tyckin - ten sword mi padnul na T2 z elit.
Guru
- na tvůj paragon máš hrozně málo intelu a hrozně moc hpček. Určitě bych poměnil gemy, protože tolik all res není potřeba navíc z intelu je budeš mít taky i když ne tak vysoké. Cílem by mělo být mít maximální gemy v chestě i kalhotech.
- pokud chceš chodit vyšší torment, musíš vyhodit ty zbytečné talenty, které na vyšším tormentu už fakt jen překáží takže:
1) Psy vyměň za mass confusion s paranoiou - u elit +20% dmg na 12 sekund je to, co potřebuješ
2) V pasivkách vyměn midnight feast za PoV 30% dmg navíc je hodně znát
3) Pokud už chceš mít nějaký další dmg kromě petů, potom Locus Swarm vyměň za pavouky, kteří budou profitovat ze všech tvých bonusů + physical dmg, já je mám v buildu, který plánuju po nasbírání zunimasy k čemuž mi chybí poslední jeden item a to buď boty nebo offhand.
Tady je link:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... aeT!acabbb
- podle stylu hraní se dá ještě vyměnit pasivka spirit vessel za gruesome feast a mezi rozhazování pavouků sbírat globy
4) Zkus ucraftit nové boty a kalhoty tak, aby na obojím bylo:
intel, vita, all res a pak na botech běhání a na kalhotech 2 sockety
- matroš se na to farmí dobře z magdy, takže to určitě jde
5) Vyměň chestu za ideálně
intel, vita, %life, 3x sockete - dá se ucraftit z jakýhokoliv setu, na který se ti co nejsnadněji farmí matroš, vidím, že umíš asheru, takže doporučuju asheru, to je asi nejsnáze získatelný craft materiál co jsem zatím potkal, pokud by byl problém se způsobem farmení napiš a já to nějak popíšu ale určitě to všichni znáte
6) Máš hodně dobrou zbraň, asi jsi craftil socket, protože nevidím, co jiného, ale pokud by čistě náhodou byla rolnutá přesně tak, jak jí máš (v což nedoufám, ale přál bych Ti to) tak přeroluj poslední primary stat na +%dmg, tím zvýšíš základní výpočet pro dmg fetishů
A k tomu, zda se vyplatí zunimasa:)
- je to pro nás všechny end game gear, vzhledem k tomu, že na ramena, chestu a offhand si můžete narolovat dalších 3x +15% fetish army tedy realisticky 40-45% dmg navíc tak stone of jordan rádi obětujeme samzřejmě:)
- Ti šťastnější mezi námi pak mohou doufat, že jim padnou boty i offhand a pak nebudou muset obětovat ani ten SoJ, což už by bylo úplně top