Tak jsem se rozhodl zkusit Monka stylem Crowd control. Pokud někdo rád zkouší netradiční (málo hraný buildy) tak může pročíst popis níže

Jde o monka, který sice nevyniká statisícovým DMG, ale některé party ho určitě rády uvitají, protože díky němu, budou bojovat proti stojícímu davu

Jde tedy spíš o party monka než sólo.
Naprostým základem a nutným "zlem" je zbraň Sledge fist. Ano, je dělaná na lvl 47

Takže ke skillům.
Aktivní:
1. Primární- Crippling Wave (asi jakákoliv runa,podle zbytku gearu,co bude potřeba). MUST skill pro tenhle build. Zasahuje nejvíc mobů a tím pádem je Stunt efekt plošný (o to nám jde).
2. Sekundární- Cyclone s runou Implosion. Další MUST skill. Asi nemusím vysvětlovat, cyklonem natáhnete vše v dosahu 34 yardů a C Wave dá všem nataženým Stunt

3. SSS s runou Pandemonium. Další skill který nám zajistí Stunt. Dobrý na Elitky, slušný DMG.
4. Serenity s runou Ascension. Monk bez Serenitky snad ani není monk. Používat, když už vážte teče do bot. Taková Monkova KPZ ;-).
5. Blinding flash s runou Blinding echo. Další kontrola davu, oslepení je užitečný a druhé oslepení z runy to jen dotahuje k dokonalosti

6. Mantra of ..... No tady asi každý podle toho co mu chybí. Já mám nasazenou Mantra of Healing s Runou Time of Need, kvůli malým resistům.
Pasivky:
1. Beacon of Ytar. Možná to někdo bude považovat za slabou pasivku,ale těch 20% cooldown na SSS a Blind je hodně znát, právě pro to, abyste mohli jet non-stop.
2. Transcendence. Vzhledem k tomu, že Cyclone a Blind spamujete prakticky non-stop tak je tohle užitečná pasivka

3. Buď Resolve, nebo One with Everything, podle možností každého z Vás. Já osobně OWE, stejně jako mantru kvůli malým resistům.
Styl hraní je jasný. Cyclonem natáhnout vše k sobě, stunt,blind,stunt.....vše prakticky stojí na místě a nic nedělá

Přes malé DPS je tento build velice zábavný a chce trošku spolupráce s hráčem (není to držení myšítka při 300K DPS ;-))
Můj monk zde: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... ero/658327
Těm kdo to zkusí přeju hodně zábavy a těším se na diskuzi. P.S. nikomu ten build necpu,zdržte se komentů typu "Na MP 5-10 nepoužitelné" atd., v popisu buildu to mám zmíněno ;-).