Příspěvek
od Frozen » 22.08.2014, 10:02 hod.
@Reve: jenže už to je obtěžující.... proč bych si u hry nemohl vychutnat 128 kanálový zvuk? když to má zvukovka i sluchátka podporují? proč by kurnik těch pár pixelů nemohlo běhat normálně když i watch dogs na ultra detaily běhají bez jediného seknutí i v těch největších rychlostech při jízdě autem za deště?? proč může běhat splinter cell blacklist na ultra detaily s teselací bez jediného škobrtnutí...
to je to co mě děsně štve, že místo toho, aby udělali opravdu něco s hrou, tak se hrabou s prominutím v pí..ovinách, kde akorát ničí lidem jejich poskládané buildy. Naposledy jsem měl pocit, že bude diablo opravdu pecka, když jsme s klukama běhali MP10 a připřavoval se patch 2.0.0 na PTR, protože jsme tam šli ve 4 a ta hra tak krásně běhala, až jsem si říkal, že to není snad možný, hra byla plynulá a bavila. Pak přišlo nahození na ostrý server a 14 dní to makalo úžasně a po 14ti dnech, buch.... a vše se vrátilo, tam kde bylo a od tý doby marně vyhlížím, kdy blizzard konečně hru zase opraví... pokud to ovšem není poddimenzováním serverů, kde na ostrý start patche byly připraveny jiné stroje, aby se nezesměšnili a po 14ti dnech flexování jaký jsou borci, zjistili, že jim teče spoustu peněz za energie a tak stroje vrátili za původní železo, ono taky proč ne že? když 95% lidí hraje v 3 a méně lidech a těch 5%? ať si klidně jdou... až vyjde datadisk, tak si ho koupí a zase budou hrát tak 2-3 měsíce a pak půjdou...
Nevím zda je to záměr či ne, ale na to aby s tím něco dělali měli už spoustu času a pokud už to fungovalo, tak je evidentní, že to "něčím bylo" a rozhodně ne zásadní věcí, bez které by hra nemohla jít, či se nedá ta věc nějak obejít, či odstranit...