Je to roura už udělal lvl 56 když jsem koukal naposledy a teď koukám a zase lvl 1 takže někde RiPnul.
Tak to vypadá, že až ve čtvrtek večer přijedu tak synovec bude bez internetu a já jak blbec budu expit barbara

Švára je měkejš já bych mu v necelejch dvanácti letech zatrhnul těch jeho 5 - 7 hodin a v sobotu a neděli dvakrát tolik u počítačeMr_Perfect píše:Takovej otrokářJá bych mu ještě naložil třídit přebírat hrách, klečet u toho na polínkách a odříkávat otčenáš
Mysli si co chceš hádat se nebudunyrlem píše:Podle me je to nejakej fake - neznam nikoho z hc, kdo by byl ochoten pujcovat svoje postavy, natoz nezkusenemu hraci. Jeste tak bo barbara, ale s nejvetsim sebezaprenim. Vinu muze klast leda sam sobe .. to ostatni (jestli je pravda, ze to udelal) s nejakyma hrozbama a zodpovednosti za novou postavu mi prijde uplne pritazene za vlasy. Cele to je jen o tom neztratit tvar, coz se beztak stalo.
Klobouk dolu za no flame, ja bych na takoveho zbloudilce vubec neodpovidal a nebo teda poradny flameTapeworm píše:Mysli si co chceš hádat se nebudunyrlem píše:Podle me je to nejakej fake - neznam nikoho z hc, kdo by byl ochoten pujcovat svoje postavy, natoz nezkusenemu hraci. Jeste tak bo barbara, ale s nejvetsim sebezaprenim. Vinu muze klast leda sam sobe .. to ostatni (jestli je pravda, ze to udelal) s nejakyma hrozbama a zodpovednosti za novou postavu mi prijde uplne pritazene za vlasy. Cele to je jen o tom neztratit tvar, coz se beztak stalo.
Nevim o co jde s tím neztratit tvář. Už jsem sundal několik postav a nikdy sem se za nic neschovával tak proč bych teď začínal.
Ve své podstatě mne samotné procházení hry s někým baví nejvíc. Nikdy mne nebavilo "a to si můžeš dobře pamatovat z D2" chdit pořád dokola nějaké runy a opakovat stále dokola to samé. Problém je, že takových lidí není moc a většina lidí je ochotná donekonečna a do zblbnutí chodit to samé jen kvůli lvl nebo nafarmení věcí.
Dojisté míry tvou reakci chápu. Ono jde hodně o to proč to vůbec hraješ, co za tím je. Pokud to hraješ s nějakým cílem "lvl, věci...." tak chápu, že bys nedával v šanc postavu někomu jinému. Já D3 jako cokoli jiného hraju, abych vypnul od práce. Ze stejného důvodu jezdím třeba na kole. Jiný cíl v tom nemám a proto je jedno jestli hraju normál, nebo inferno a je jedno jaké mám věci. Pokud by stabilně bylo s kým hrát na normál klidně budu hrát na normál a nebudu řešit věci. Jelikož všichni hrajou inferno tak musím řešit build a věci, abych mohl hrát s nimi.
To byl i důvod založení tohodle tématu, když se podíváš na začátek. Už sem byl otrávenej z opakovaného procházení A1 tak sem řešil co předělat, abych mohl do A2. To samé budu řešit, až to bude aktuální tedy na lvl 60.
sakra co tam vymýšlíš?BigHarold píše:No já si jedu pomalu a solo takže to v průměru 1lvl/1 hodina (první a poslední barb byl 53 lvl za 45 hodin než umřel)
Teď jsem akorát v Act1 Hell takže pokuď budeš potřebovat/chtít tak v pátek a sobotu co mám volno ti mohlu pomoci expit pokud budeš nízkej lvl nebo můžeme projít Hell když tam budeš.
PS: tag mam v podpisu