Challenge ACCEPTED - Diablo III MP10 - drop ONLY!!

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Zaljan
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:ZALJAN#2717
Re: Challenge ACCEPTED - Diablo III MP10 - drop ONLY!!

Příspěvek od Zaljan » 24.06.2013, 16:51 hod.

bolehlav: no ja jsem pred kulikem, ale na NM :) ale mam nechutene moc itemu s DEX, tak asi posunu trochu opicaka, i kdyz s nim teprve zacinam... v kazdem pripade pred 22:30 doma nebudu, nejak se to v praci nahrnulo

EDIT: tak jsem vcera sundal smradocha na NM, takze se hlasim do dnesni vecerni mostovacky A3

2ride: mozna se dostanu domu uz mezi 21-21:30 - plati, ze budes online cca od 21?

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 25.06.2013, 23:59 hod.

Dnesni hra:

nejdriv mostovani 3a s Msstarem. Bohuzel ho zmoštoval talibanec a ja mel depku. Velka skoda. pak hra se Zaljanem. Je videt, ze to ma v maliku, spapinkali jsme chobornatýho šmoulíka na konci 3a NM a HOOODNE prekvapive jsem snad poprvy nemel problem u toho megaču***milskýho vokurkovityho smouly hned na zacatku 4a. Toz zitra pokracovani ve 4a.

Momentalne je Gargamel III (53lvl) dobre napapinkanej, trosku pribral na 32k kg a boucha do hlavy tatky smouly silou 3k. MUHEHE!

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 26.06.2013, 00:48 hod.

skoda Msstara :(

ale s moxikem to byla tezka pohoda :) jen doufam, ze mu moc neskakal krevni tlak, kdyz mi HP obcas docela litala nahoru a dolu - ale pasivka ani jednou neprocla, takze ve skutecnosti to vypadalo divoceji, nez jsem se citil... holt dan za drahej initial strike a levnej channeling u netopejru v mixu s malym pick-upem... ale lepsi se to :)

jinak souhlasim, ze uvodni boj v A4 byl pro kombinaci WD-wiz totalne na pohodu: moxik vytahnul hulku mrazilku, ja zapnul vysavac, zacal mostovat pres netopejry a diky me oblibene pasivce GF se brzo koupal v HP i mane

WD (52lvl) zaparkovano v A4 (NM) po zavreni hellriftu s necelymi 31k HP a 2.6k DPS unbuff (na 53lvl pribudou minimalne 3k HP a 1k DPS, tak uz se tesim)

EDIT: pak jsem jeste posbiral vsechny 3 casti mece s moncicakem na normalu, ale k pavoukum uz se mi nechtelo, nejak prislo spani...
Naposledy upravil(a) Zaljan dne 26.06.2013, 09:36 hod., celkem upraveno 1 x.

ViolatorCZ
Gorebelly
BattleTag:ViolatorCZ#2356

Příspěvek od ViolatorCZ » 26.06.2013, 07:30 hod.

Tak jsem se do toho včera taky konečně pustil, ikdyž uplně náhodou. S MsStarem jsme chvíli rubali na publicu a on pak říká "jdu chvíli MP10 Challenge, ale musím od znova, protože jsem RIPnul" :-(. No pro mě jasná volba začít, postavu jsem měl vytvořenou, jen se mi nechtělo jít samotnému. Prostě ve více lidech je to mnohem lepší, což se včera několikrát potvrdilo. Jenže už bylo celkem pozdě večer, tak jsme si došli jen k portálu a pokračování dnes, bohužel až večer.

monk, Akt 1, normal, level 9, Town Portal done, ViolatorCZ #2356
wizzard, Akt 1, normal, level 9, Town Portal done, msstar #2928

edit: Venku leje, a teď jsem se dozvěděl, že si pani naplánovala program s kámoškama a děti bere sebou = prázdný dům celé odpoledne. Copak budu asi dělat :-). MsStar pokud budeš, můžeme potáhnout dřív než večer :-).
Obrázek

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 26.06.2013, 21:59 hod.

Tak jsem se teda taky nechal ukecat :-D Když už to hraje tolik lidi, tak přece nemůžu chybět ;)
Jsem s Violatorem a Msstarem na 16(17) lvl Leoric Manor
Zítra(27.6.) pokračujem ;)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 26.06.2013, 23:13 hod.

Tatka smoula NM down. Toz haluz jako prase. 1 se mi to seklo a chytl me do klece a podruhy me klon vysvetlil, jak se toci na ko*ot. Brrr

HELL - nejak jsou ti smoulove odolni. Gargamel se snazi, ale malem zas RIPnul. I kdyz jsem mohl a mackal Q, nechtel se lečit. Toz nastesti me muj verny partak Azrael (Zaljan) zachranil. Diky diky. ted je cil lvl 60 a i bez tech tupých esenci neco ucraftit. Sakr ze nejdou vytradovat.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 26.06.2013, 23:14 hod.

"kolotoči" se automaticki cenzoruje? Hmmmmmmmm

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 26.06.2013, 23:36 hod.

2ride: no nerikal bych tomu zachrana, porad par HP zustalo a ten jeden modrej netopejr, kterej te chtel sezrat, umrel strachy jen co se u nej objevilo par jeho malejch pribuznejch :) to jsem mel vic nahnano, kdyz te smouli tatka zavrel do klece, ale nastesti se pak venoval spis hafanum u kotniku...

asi se budu muset vzdat Gargy, ale citim v kostech, ze horrify se bude na coop hodit - na A1 asi ne, ale do A2....

ale krajelo se pekne, hlavne mnou tak neoblibenej A4! No ted hlavne pozor na bejcky a A1 by mohl byt zitra hotov a rovnou i Magda :) prida se jeste nekdo?

na pasivku dneska zase nedoslo, ale SW se sem tam hodil - jak pise mox, zacina prituhovat

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 27.06.2013, 06:34 hod.

Hlavně mě to včera fakt bavilo. A jaký pěkný off jsem dropl. K tomu adrenalin a strach, no prostě paráda...

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 27.06.2013, 11:24 hod.

No tak prvni zkusenosti s hell - naprosto se nechytam. Jediny vysvobozeni muze byt lvl 60 a nejaky craft. Dycky jak potkam elitu, utikam. Hruza, des a to je to pravy na tyhle hre.

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 27.06.2013, 19:55 hod.

ve dvou to pujde, neboj...

kdyz jsem dosel puvodne sam az k Magde, tak to ted pujde o to lip :)

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 27.06.2013, 22:00 hod.

Kolmen, Mssstar, Violator: 30 lvl, Kill Ghom, Normal...

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 28.06.2013, 00:35 hod.

Tak jsme s moxem posbirali vsechny casti mece a hitnuli 57lvl... ja pak sel jeste chvili sam na prochazku a moc to neleze - od worthamu az do predsine reznika jsem udelal jen 1lvl :( takze ted aktualne lvl58 a tesne pred koncem A1 Hell

ale kdyz vysavac zabere naplno a posbiram 5 globu, tak mam uz cca 13k dmg (bez toho asi 5.5k)

uz se tesim na lvl60, ale to musi pockat do Ne vecer

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 28.06.2013, 10:17 hod.

V nedeli pojedu zase s tebou, uz se tesim. Holt samotnymu mi to porad nejak neštotuje. Smoulove nejak posilili.

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 28.06.2013, 11:08 hod.

tomu i celekm verim... kdyz jsem se na 60lvl prokousaval singl poprve, tak to bylo hooodne dlouhy - ted je to uz lepsi, jak ma clovek itemy z minulosti

ale i tak se tesim na tu 60ku, minimalne DPS vyleti slusne

ViolatorCZ
Gorebelly

Příspěvek od ViolatorCZ » 28.06.2013, 12:24 hod.

Tak jsme s Kolmenem a MsStarem včera potáhli pár levlíku. Došli jsme normal AI, zdolali AII a naše mlejnky na moby jsme zaparkovali po smraďochovi v AIII. Hra v partě je prostě super a s klukama se jede báječně. Jednou jsem sice, jak je mým zvykem, vlítnul do souboje bez rozmyslu a málem jsem to zaparkoval natrvalo. Vše dobře dopadlo a dokonce mi jednou zasvítilo. Z rollu jsme všici zvraceli - no posuďte sami

Obrázek

monk, Akt III, normal, level 30, Gnom done, violatorcz #2356
wizzard, Akt III, normal, level 30, Gnom done, msstar #2928
barbar, Akt III, normal, level 30, Gnom done, kolmen #2140
Obrázek

ViolatorCZ
Gorebelly

Příspěvek od ViolatorCZ » 28.06.2013, 12:36 hod.

Jsem koukal, že se Kalis nachází v našem revíru, to bychom mohli valit ve 4 - jestli tedy platí info z úvodní tabulky.
Obrázek

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 28.06.2013, 12:45 hod.

no Brawler uz to dlouho neaktualizoval... ja stihnul od te doby umrit a zase se dostat na hell :)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 28.06.2013, 20:22 hod.

no tesil se az budu NM 3a a pritom jsme spolu hrali 1x. Skoda, mohli jsme byt 3 na Hellu.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 28.06.2013, 22:02 hod.

Tak jsem po velkych haluzich zase chvilku papkal šloulaky. Byla to hruza a des - asi 3x jsem byl v cervenym a ani netusim co me zachranilo. Ale podarilo se mi profarmit na lvl 58. Jelikoz setrim vsechny suroviny na vytouzenou 60, tak jsem si rekl, ze zkusim uvarit dýku jen ze 4 smoulu. Nastesti haluzo a treti pokus byl naprosto excelentni a malinko me posunul. I ted to chodim total o drzku, ale aspon tyden nepapkam obyč šmoulu.

UFFFF lvl 58 - live 35k, dmg 5,8 unbůčkovatej

(zitra FI, pak se na to vrhnu zase)

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“