Mrtvolky - HC crew
- Frozen
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frozen#2576
tak já momentálně stojím ve frontě na párky...
Re: Mrtvolky - HC crew
Co podnikem dneska Večír? Včera nám to pekně šlo na T2 :-)
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
dneska bych měl bejt klasicky.... kolem sedmé tak si mužem dát t1 než dojde zbytek a potom t2
Jeste vecir jsem měnil blood shards a na druhý pokus mi vypadl Windforce s 2650 dps, ještě udělám diru a bude to super.
Jen nevím jetli nebude na překášku 37% Chance to Knockback on Hit do party :-(
Jen nevím jetli nebude na překášku 37% Chance to Knockback on Hit do party :-(
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... já dneska taky budu poctivě, tzn. nejpozději kolem 20h ... a popravdě windforce můj stahovací monk moc rád nemá :-) ... ve vanile se vždycky používal na sólo hru a do party něco jinýho :-)) ... ale můžeme vyzkoušet a uvidíme ...
Tak som sa poprihlasoval členom klanu, cvičím HC DH, snad budeme moct o nekolik dni hrát spolu.
-
- Minion of Destruction
... ahoj, no my jsme poměrně malinkej klan, je nás cca 10 a známe se už poměrně dlouho, tzn. než někoho vezmeme přímo do klanu, tak s náma musí něco odehrát a musí s tím souhlasit několik lidí ... každopádně , pošli mi in-game friend request, tady je můj btag :mdmT#2837 ... rád s Tebou zahraju a pomůžu i s expením ... pak by jsme zahráli i s ostatníma lidma z klanu a když bude oboustraná chuť není problém se stát členem klanu ...
No to som in game friend reques poposielal členom klanu, aj tebe, akurát hrám HC DH,lvl14
-
- Minion of Destruction
... ok , večer budu, tak si Tě potvrdím a někdy zahráme :-) ...
Dakujem.
- Frozen
- The Butcher
Já budu klasicky okolo 20:30 a potřebuju hooooooooooooodně FS a DB, páč musím narollovat spoustu věcí 

- hulkxxxl
- Ancient
mužeme jít klidně t1 ať to odsejpá mě to neva ... a nahrabeme matroš
dneska si zahrajme zejtra nebudu ... den s rodinou
jinak jsem viděl ty šance v riftu na lege tak t1 odpovídá farmě t4 mino rift.... tak podle mě rifty jsou No. 1, jen ten ring a rukavky co padají z cache bych bral
šutrů na otevření ruftů mám dost tak mužeme jet celej večer dokola rifty
dneska si zahrajme zejtra nebudu ... den s rodinou

jinak jsem viděl ty šance v riftu na lege tak t1 odpovídá farmě t4 mino rift.... tak podle mě rifty jsou No. 1, jen ten ring a rukavky co padají z cache bych bral
šutrů na otevření ruftů mám dost tak mužeme jet celej večer dokola rifty
-
- Minion of Destruction
... mám to stejný, dneska budu pařit do omdlení a zítra nejsem - máme chlastací školení od práce :-)) ... tzn. možná i ve čtvrtek večer to se mnou bude ještě všelijaký :-)) ...
Frouzne zapiš mě do hřbitov umřel jsem v 6.4. :-( dik
- hulkxxxl
- Ancient
teda pěknej patch
frozen jsem zvědavej jak se ti sníží účinnost orbu, jinak mě potešilo zvednuté dps u frenzy a craftění, db už není potřeba, a hlavně ty drahé gemy na craft to byla kravina. no a hurá farmit matroš na craft už by to mělo hezky padat... plánků mám docela dost hlavně mathaela na t+ bychom měli dát dole
frozen jsem zvědavej jak se ti sníží účinnost orbu, jinak mě potešilo zvednuté dps u frenzy a craftění, db už není potřeba, a hlavně ty drahé gemy na craft to byla kravina. no a hurá farmit matroš na craft už by to mělo hezky padat... plánků mám docela dost hlavně mathaela na t+ bychom měli dát dole

- Frozen
- The Butcher
Tak já jsem teď spíše buffer (když to tak blbě řeknu), snažím se tam naházet co nejvíce na element exposure, tak aby parta měla +20% dmge a s tím, když to tak vezmu a můj dmg je jen do hodně nepřátel. V případě single targetu je to tragédie. Více než orb mě trápí spojení electrocute + prodigy, což jsem netušil, navíc proc nerf u electrocute... to je průšvih a je třeba nějak jinak řešit AP gain....
Osobně se mi moc nelíbí jak dávají do popředí fetishe na úkor ostatních spellů u witch doktora a dělají ho závislého na minionech čím dál více...
Osobně se mi moc nelíbí jak dávají do popředí fetishe na úkor ostatních spellů u witch doktora a dělají ho závislého na minionech čím dál více...
uvidíme, ale jak si včera odešel a místo tebe přišel Sukvos s Wizardem, tak elity šli ohodně rychleji dolu :-)