Challenge ACCEPTED - Diablo III MP10 - drop ONLY!!

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Zaljan
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:ZALJAN#2717
Re: Challenge ACCEPTED - Diablo III MP10 - drop ONLY!!

Příspěvek od Zaljan » 30.06.2013, 19:08 hod.

tak co, dame dneska tu 60ku? :)

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 30.06.2013, 22:11 hod.

nedame. Teda ja ne. Leze to pomalu :-(

v utery zase budu, tak to muzem doklepnout. Chybi "jen" 7 chlivecku a je to deprese jak sviň

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 30.06.2013, 23:08 hod.

tak uz se zase potuluju v A2 s 60kou na krku :)

EDIT: Magda down! ...cimz jsem se dostal tesne pred misto sve smrti :)
EDIT2: tak parkuju pred kulikem, ale ten az zitra, stejne jako prvni Plvl

ViolatorCZ
Gorebelly
BattleTag:ViolatorCZ#2356

Příspěvek od ViolatorCZ » 01.07.2013, 09:48 hod.

Tak jsme sobotní večer s MsStarem zasvětili MP10tce. V poklidu jsme dojeli AIII /šlo to nějak lehce/, přejeli jsme AIV, sejmuli Diabla a zkraje nakoukli do NM. Mno a hned byl vidět rozdíl, rány od mobíků jsou podstatně silnější a už se mooooc těším na elitku. Padla mi jedna legenda a dokonce byla i pro mě /monka/. Spirit Stone - roll byl slušnej a boostnul by mě, jenže neměla dirku a tak šla ke kováři :-) edit: tak ke kováři nešla - spletl jsem se to byl jiný ST. Byla od lvl 10, sice bez díry ale prodala se za 1,25M :-)

monk, Akt I, NightMare, level 35, začátek, violatorcz #2356
wizzard, Akt I, NightMare, level 35, začátek, msstar #2928
Naposledy upravil(a) ViolatorCZ dne 02.07.2013, 06:54 hod., celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 01.07.2013, 16:51 hod.

Zaljan - uááá tos mi teda utek

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 01.07.2013, 19:51 hod.

neboj, pujdu pak zase s Tebou - reznika dame az budes mit lvl60... nic mi nepadlo, takze mam novou jen palici (i tak mi zdvojnasobila dmg) a to budes mit na lvl60 taky :) rikam tomu pruzkum bojem....

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 01.07.2013, 20:02 hod.

no ono uz ted tezko neco padne. Akorat suroviny na vymenu a nasledny 60 lvl craft. Uz se tesim. A pak se prokousavat pomalu dal :-). jen skoda, ze jeste nebudou padat esence.

jinak jsem teda vubec nepocital, ze se mi podari dostat se tak daleko. Jestli se nejakou zahadou dostanu az do inferna, budu juchat. Ale tam si myslim, ze 1a uz 100% nedame. Vidim to na RIP u prvni mrazici, pritahujici a buchvico elity :-)

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 01.07.2013, 20:04 hod.

no A2 krajim zatim naprosto bez problemu... ono kdyz ma clovek 2x vetsi DMG nez v A1, tak to ani jinak nejde :) jen se bojim Belika... jinak NV se taky hodi, pada vic zlutejch, i kdyz zatim jen srot...

EDIT: kulik down (bez nejmensiho problemu) a k tomu dosazen prvni paragon

EDIT2: belik down... no v jednu chvili uz jsem myslel, ze lezim... procla pasivka, lahvicka na CD, pak sem nahodil SW a utikal pred jeho vybuchama s cca 3khp... ale ziju... uf!

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 01.07.2013, 21:14 hod.

Kdybys RIPnul, tak te zabiju, jeste jednou :-))).

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 01.07.2013, 22:21 hod.

dobre, pokusim se neRIPnout :)

jinak smradoch down, naprosto v klidku... teda cestou k nemu jsem mel neprijemnou kombinaci lagu a talibancu, ale pasivka to zvladla...

jinak zacinaj padal lvl58 itemy, takze bych uz konecne mohl neco vylepsit...

EDIT: paragon 2 a k tomu siege down...

EDIT2: Azmo down! jinak uz zacinaji padat pekny ilvl61...

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 02.07.2013, 12:55 hod.

Smoulove na Hellu - dost jste utikali a davali mi coud, ale ted se vsechno zmeni. Mam pasivku aka 60 lvl a uz se bat nebudu. MUHEHEHE Gargamel III je poradne hladovej.

(Jinak jsem vymenil snad vsechno co jsem mohl - suroviny, abych craftnul aspon neco. Ted se zase budou syslit suroviny, moc toho totiz nebylo, ale kde me boto nejvic tlacila, tak se i neco povedlo. Ze pouzivam hruzy je tim, ze to byl dycky jeden pokus)

EDIT - po prvni vyprave na potvurky to ani moc nejde poznat. SAKRA!

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 02.07.2013, 16:58 hod.

vedli jsme ted s Msstarem debatu a zajimal by me obecny nazor - kdyz lehnete s "MP10 no AH" charem, tak jedete ciste od nuly anebo pouzivate i nadropovane veci od mrtvoly? o itemy moc nejde, clovek zase prilis veci nema, jak jede rychle nahoru a to nejlepsi samozrejme umre s nim :) Ale co treba zbyle kameny? a samozrejme co jine postavy hrajici v tomto modu?

ja jsem v tuto chvili "mp10 no AH" aplikoval na celej HC ucet, ale nerad bych pak nekomu kazil hru... do ted to nebyl problem nebot WD c. 2 toho zdedilo po WD c. 1 minimum a hlavne je vyrazne dal nez jeho predchudce, ale u dalsich charu by to problem byt mohl (rozjel jsem si ted jeptisku a na 17-20 uz jsem do ni nacpal sutry padle WD c. 2)

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 02.07.2013, 17:57 hod.

Velice jednoduchý...komplet od znova, bez itemu, bez surovin, bez gemů...

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 02.07.2013, 19:50 hod.

Ja jsem sice zatim daleko nedosel, ale resim to uplne jednoduse. Drop only char vubec nechodi do truhly, vsechno ma u sebe a kdyz chcipne, prijdu o vsechno ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 02.07.2013, 22:10 hod.

Ono by tobylo mozna komplikovanejsi.

treba takhle - ted jsem na HELL lvl 60 za Magdou. Jak to, ze mam craftli lvl 62meč? Protoze jsem vymenil suroviny (mam je poctive oddeleny). No jo, ale to udelat prece nemuzu, protoze bych asi nemel kovare na max. Nebo jo? Ja myslim ze ne. Takze pokud by to melo byt MP10 brutal NO AH, tak na normalu craft pouze veci do 30, na NM do myslim 50 a na hell do 59. Jenze kdo by to potom vubec dal a hral? uz takhle pro me bylo strasne tezky projit pres NM skoro cely sam a HELL je total peklo. Tam me zachranilo, ze jsem jel mraz a Zaljan dmg. A bez lvl 60 a toho craftu bych byl jeste ted pred Kingem, nebo spis mrtvej.

takze bych to tak nehrotil, kdyz to hrajete poctive, tak si ty veci klidne pouzivejte. Ono proc to jedem? Ja se chci pokusit dostat na inferno, ale tam uz je to naprosto nehratelny. Na kolik pokusu jste tam craftli dobry rukavice nebo treba amulet? To tu asi nepude tech 100+ pokusu, suroviny asi nekakáme. Navic tu dobry nestaci, musi byt kur*a kruty, protoze kdo hral nejdy MP10 HC i s normalni postavou vi, ze je to fakt husty. (a ne jen mostovani mobu, ale elitek)

Takze ja pouzivam truhlu a ci jsem si tu drop dle libosti. Jak se dostanu na inferno, tak je to pro me bigwin a balim to.

ViolatorCZ
Gorebelly
BattleTag:ViolatorCZ#2356

Příspěvek od ViolatorCZ » 03.07.2013, 08:31 hod.

Já bych to taky tak nehrotil. Můj cíl je sejmout na Hellu bez AH Diabla - dále si už nevěřím. Dropy od jiné postavy noAH bych neřešil, je to prostě drop. Vždyť když jdeme v grupě tak si dropy dáváme podle toho, komu se nejvíc hodí, takže se používaj věci, které vaše postava nedropla. Takže za mě - já používám svůj kraft, svůj drop, kraft noAH postavy z party, drop noAH postavy z party. Samozřejmně nepoužívám kraft setových věcí, protože plánky pocházejí z AH a nebudu nepoužívat svuj kraft od postav, ketré nejsou NoAH bo mám samo v truhle pár kraftěnejch itemů s reduce lvl a nebudu používat ani drop od ne NoAH postav.

Truhlu taky používám na gemy a věci na kraft, nenosím to u sebe.

monk, Akt I, NightMare, level 37, před Festering Wood, violatorcz #2356
wizzard, Akt I, NightMare, level 38, před Festering Wood, msstar #2928
barbar, Akt I, NightMare, level 37, před Festering Wood, kolmen#2140
Obrázek

Antabus
Burning Soul
BattleTag:Antabus#2689
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 03.07.2013, 10:31 hod.

Vidím, že největší fanatici už klepají na brány inferna, to myslím, že v tomhle modu je hodně brutální úspěch, nevím jestli je vůbec možný uhrát MP10 inferno - to bude bude konečně inferno znamenat co znamená :D - ale na hell od a3 padají 61lvl i 62lvl itemy, takže uplně nemožný to asi není - 62lvl má i echo že :D
Nechci kafrat když jediný co dělám, že čtu toto vlákno, ale výhoda party je v soušasný verzi diabla obrovská, sám bych určitě nelezl ani na nájtmér :)

hodně štestí všem challengerum!

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 03.07.2013, 12:09 hod.

kéž by to echo tam mohlo padnout :)
"Blbý" je že mezi mp10 hell a mp10 inferno je propast opravdu velká. Zatímco v hell maj moby +400pct. HP, tak na infernu je to skoro 3500pct. ... na damage je to 200 vs. 380 ... čili vlastně by měli skočit někam do mp4-5 inferno.
I tak mp10 hell bez aukce je parádní počin, gratuluju jim už teď :)

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 03.07.2013, 13:53 hod.

Já jedu věci co najdeme v partě a z craftu v partě tak ty si klidně obleču....co se týká plánků na craft věcí a gemů tak to vůbec neřesim...prostě na co mám surovyny a level tak do toho jdu...goldy myslim taky Brawler počítal a měl bych i tak bejt v plusu(nejvís stojí vylevlovat jwc a bc) což už mám)) Jinak co najdu gemy a plánky, tak vše nosim u sebe a až RIPnu, tak to pohřbim s postavou a pak pojedu odznova...Cíl mám kuchnout Dia na Hell. Pak budu mít splněno a půjdu postavu obětovat na Inferno...vidim to na první pack a bude po všem :-)) protože jako i kdybych to na tom inf ustál - což je nepravděpodobný, tak to tam rubat min 30min mě přijde jako ztáta času aby pak nakonec ta essence potřebná na craft stejnak nepadla :lol: Uvidíme zda se vůbec prokoušu tim NM, hrát melee s barbem byla dost blbost, když je potřeba to kitovat a to s nim moc dobře nejde :-(

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 03.07.2013, 20:31 hod.

tak koukam nazory se ruzni :)

u me plati, ze WD jede ciste vlastni craft a drop (od nikoho jineho nic nemam, vetsinou jedu solo - naposledy jsem soloval na hellu butchera az azmodana a slo to, hlavne v kraterech uz padaj ve velmi omezene mire ilvl 61) a protoze je to cislo 2, tak mel nekolik malo veci z pozustalosti po cisle 1, ale vse tak do lvl 35 (to zajimave umrelo s cislem 1 v A2 Hell). Jeptisku jedu i z dropu WD ale zatim fakticky jen 4 gemy protoze suroviny jsem vsechny postupne promenil na vyssi lvl a lowlvl itemy si moc neschovavam, max nejaky ten prsten ci amulet)...

goldy nema cenu resit, od zacatku najdu vic, nez utratim. veci na cratf a gemy samozrejme jen z dropu a necraftim nic z planku (tj. jen zakladni nabidku obou remeslniku)

Jinak kdybych se nebal uvodni skrumaze v A4, tak bych uz mel hell asi za sebou a vyhlizel si misto psoledniho boje na infernu, ale takhle cekam na moxika a jeho hulku mrazilku :) osobne si myslim, ze se da zvladnout inferno A1, ale A2 uz ne - nejpozdeji belik bude konecna :(

statistika: WD60(3 - do plvl4 chybi jeden chlivecek), 67k HP, 11.5k dps bez buffu (s max buffem z vysavace a 5 globu jsem mel kolem 26k), na uplnem zacatku A4 hell

EDIT: jinak co jsem vypozoroval, tak craft se na lvl60 se moc neoplati, tedy s vyjimkou zbrani... premena hell surovin na inferno je neskutecne nakladna oproti male sanci na pouzitelnej roll... a na zlute veci uz clovek potrebuje ToS a tam je to jeste horsi...

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“