Kisuvka: Velká gratulace k
Lo ty luckere

Forti je jasná volba, obzvlášť s eth bugem. Určitě mercovi. Aby to pak ale nesklouzlo k tomu, že budeš stát jen stranou a všechno necháš na něm
Já jsem dokončil a5 NM a začal 1. akt na hellu, vyčistil jsem vše do Stony Field. Řekl jsem si, že to zkusím dál na FC & SP & P8. Aspoň bude sranda.
V pátém aktu mě Anya potěšila
pěknou helmou (která se mi ale aktuálně nevyplatí). Dále jsem si do Lance složil
Honor, protože žádnou lepší zbraň jsem nenašel. A pak jsem u Larzuka uviděl
tohle 
Koupil jsem to, ale
Honor vychází líp. Cestou k Nihlathakovi mi konečně dropl Legend Sword, dokonce v
éterické verzi. Tak jsem ho u Larzuka nechal proděravět a vyrobil
Lawbringer. Takže jsem i vyměnil merce, udělal jsem pápá Might & Meditation, a přivítal Sanctuary & Decrepify. No, ta mana mi chybí, a na hellu obzvlášť, ale celkově ta změna za to stojí. Dál mi dropl
Goldskin,
Fal a
IK boty. U Nihlathaka samotného se mi samozřejmě vygenerovali hadi

Díky vychlastaným antidotům, String of Ears s +15 magic damage reduction a opatrnému postupu jsem se do žádné života ohrožující situace nedostal, merce mi ale jednou zabili, když jsem otevřel evil urnu, a v ní byl bosspack hadů. Další postup až k Baalovi byl v pohodě, včetně acientů, ze kterých šlo sát. Baal samotný mi dal
celkem prd, a to jsme ho zabili s MF 415%.
V cow levelu mi Cow King dal
svoje boty a padla
Ko. Jinak byl postup snadný a bezpečný. Jediná nebezpečná sitace nastala s Extra Strong a Cursed bosspackem krav, ale s Decrepify jsme to s mercem zvládli v pohodě.
Vyrazil jsem pak s nadšením na hell, kde jsem musel nejdřív trochu poladit gear. Nasadil jsem si
Smoke a mercovi
Goldskin a změnil jsem trochu bižuterii. Takže moje aktuální výbava -
Smoke,
Honor,
Stirng of Ears, kombo
Sigon rukavice + helma + boty,
Manald Heal, kombo
Angelic amulet + ring.
Resy nemám úplně maxlé, ale něco kolem 50, což jde. Merc je má maxlé. AR mám kolem 10K. DMG cca 400-1600 s 30% crit chance a 25% DS. Life leech 24%
Hra na hellu je pomalá, ale bezpečná. Časem bych si chtěl obstarat nějaké OW, protože občas s bossákama dost soupeříme v tom, jestli já s mercem zvládneme přebít jeho regeneraci

Asi to vidím na tom, že občas přehodím na
Malice. Jinak monstra na hellu zatím dělím na dvě skupiny - na ty, ze kterých jde sát, a na ty, ze kterých sát nejde. První mám samozřejmě mnohem radši, ale na druhé je dobré alespoň to, že to jsou většinou nemrtví, a tudíž nejsou díky Sanctuary tolik nebezpeční. Takže když jsme zabíjeli Blood Raven, všechny kostry a zombíci byli mimo hru a my si s mercem mohli užít pořádnou trojku. Díky Decrepify se Blood Raven ani moc nehýbala, takže pohoda.
A abych v tom
Kisuvku nenechal samotného, taky jsem ji
dropl
Coldcrow měla sice multishot a extra strong, ale nápor dvou barbarů byl silnější. Rakanishu skončil pod kytkama rychle jako blesk.
Zatím mi na hellu merce zabili jen jednou - a to byl bosspack mana burn + cursed + extra strong kozlů. To už jsem ho nestíhal léčivýma flaškama uzdravovat a fullky jsem na něj plýtvat nechtěl

Takže jsem ho jednou oživil a pak už jsme to zvládli.
Těším se na další postup, ale zatím si dám zase na chvíli pauzu
Vám přeju příjemné hraní a žádné ripy