Programos, Kuki: OK, chcete se přesunot sem? OK, když nebudete sprostí, rád vás tu vidím
Programos: hele, proč pořád používáš otřepaný "kidy" o trollech a spamování, když se v tématu něco řešilo. Když do toho vstupuje 5 lidí, asi to bude trochu obsáhlejší, co je na tom divnýho?..
Kuki: Taky zastávám názory, jako každej. Taky jsem uznal, že máte pravdu a svůj názor na moment rollu po diskusi upravil. Ale nejsem ovce a lidi se často spokojujou s povrchním řešením, třeba i špatným, protože je to nejjednodušší. Proto snad forum existuje.
Jinak k tomu, co jsi psal:
A proc identifikace?
K temhle hram to tak nejak patri ne?
Patří nepatří. Identifi, jestli je k ničemu, prostě brzdí nesmyslně hru. D3 je zcela podřízeno dinamice a arkádovýmu stylu a tohle by tam jen tak na víc přece nedávali...To prostě nemůžu nějak překousnout, je to proti veškerý logice...
Jenze chapes, mas plnej bagl itemu, jdes do mesta a ocekavas nejakou pecku (stalo se me to parkrat), takhle kdyby padaly zluty uz identifikovany, to by nebylo ono ne?:)
Akorad bys mel furt prazdnej inventar.:-D
Je to snad v kazdym druhym rpg.
Edit. A vem si, kdyby to slo ovlivnit, pohrnes do mesta, nasadis jinej gear atd.... a pak znovu...
kuki: asi něco prostě přehlížím, nebo co. Jak to? Vždyť když to leží na zemi, vidím jen jméno a barvu itemu (i kdyby už byl identifikovanej) a staty neznám. Takže když farmím, prostě beru (momentálně) všechno žlutý, narvu bágl a nezdržuju se tím. Až mám plno, tak to prohlídnu a prodám, nebo rozložím...vždyť by se vůbec nic nezměnilo, ne?..to přečtení statů musím udělat tak jak tak..
Ale Kuki1o, ja to nemyslel nijak utocne. Spis jsem se jen tak pozastavil nad tim jak rychle tu stihate odpovidat a jakym zpusobem. A kdo to nepochopil, tak to nebyla narazka na nikoho z vas, nybrz priznani sebe samotneho
K veci: ano, precteni statu mas udelat tak jako tak a dohodneme se na tom, ze identifikace v D3 je naprosto zbytecna, protoze ani u tech legendarek se mineny "Wow" efekt nekona.
Uz vidim ty hromadny identifikace na MP10 u Diabla v nejakym identifikacnim gearu a tam by byly vsechny mempa s critem, echa min 1200 DPS + socket + cd/ls jesteze to je tak nedokonaly jak to je, protoze tohle by to zabilo vsechno
spiderer: jsem nějak nepochopil identifikační gear.
Zkrátka, podle mě, je jedno, kdyby to padalo ident. Musím to sebrat a pak přečíst, co jsem sebral, až bude bágl plnej. Pokud Kuki sbírá jen 20% je to to samý. Bere např. jen ringy a amulety, ale stejně to asi nikdy nečte hned, ne? Naplní si bágl. Město, dá hromadnou ident (rozdíl je to jedno "zbytečný" kliknutí) a čte, co je to za crapy. Kolik toho kdo sebere ze země to přece neovlivní ani v jednom případě..
edit: nebo to prostě budete číst kousek po kousku po zemi a pak to tam necháte. Ale to je jedno jestli čtu za země, nebo z inventáře, ne?..
kuki. Ano, nedělám to, protože mi to nějak nemakalo, nebo co, ale vím o tom. Ale jak jsem psal, je jedno, jestli to čtu na zemi (edit:identifikované), nebo v inventáři (edit: po identifikaci), ne?..
Ze by se dala identifikace ovlivnit i gearem, napr staty co ma postava podle kterych by se rollovaly staty na itemech at uz podle tech, kterych ma postava hodne a nebo naopak chybi Pouze pokus o zert
Co se tyce veci na zemi - ja kdybych videl co to je rovnou tak neseberu temer nic, dokazu to odhadnout tak na 0-2 itemy se kteryma bych sel do mesta za cely run. Bylo by to fajn, prodat veci bych chodil tak jednou tydne
Takže vy, jinými slovy, říkáte, že podstatou je to, aby nás Blizzard nutil nosit itemy do města???? Ale co by tím chtěli dosáhnout??..
edit: jako to je jedinej efekt. Když nevim, co to je a musím to identifikovat ve městě, tak to tam pak logicky rozložím nebo prodám, ale komu na tom záleží, jestli to nechávám ležet, nebo prodávám?..
Dyt to tak bylo i v D2 ne?
Jako.muzes je identifikovat hnedka, ale zdrzuje to...
Asi zalezi na stylu hry, kdyz hrajem a jde se prodat, tak se skoci pro kafe, cigarko a chvilku oddech.
A stejne pokud rozkladas itemy na matros, nebo prodavas vendorovi, tak do toho mesta stejne musis.
Edit. Hlavne nesnasim ve hre, kdyz nekdo identifikuje item hned co mu padne, zdrzuje to.
Ve meste jednou kliknes a jeto.
Snad ale cítíte, co jsem chtěl říct, prostě to podstatu mít musí, jen nevím, jakou. Musím teď vypadnout, neutíkam, rád bych to dořešil, ale nemám Tapatalk, nebo co Večer se přihlásím. A doufám, že to bude vyřešený