Poradna

Herní Mod Diabla 3 po vzoru Diabla 2.
Zamčeno
DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261
Re: Poradna

Příspěvek od DrSma » 27.06.2013, 06:11 hod.

dawe: Paraáda! :D :D :wave:

Díru už jsem vykopal dřív ;) , taď připravit náhrobek, abych byl přichystanej :lol:

Ale hlavně myslím, že před tím je čas na úplně něco jinýho :!: ...Nebudu vyvolávat žádný diskuse, tady je to jasný. Jakmile to půjde, hned začnu připravovat zápis do Síně :wave: ;) ...

PS: ten Hřbitov máš jednou rezervačku :green: , víš, jak je to s HC, tak na druhej zápis nespěchej ;) :D

EDIT: Kde jsi to dofarmil,..Vault?..

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 27.06.2013, 06:29 hod.

jj Vault byl to děs a 19 runu :) padl mi za tu dobu jeden rare ring a shield ted to snad půjde líp s NV uvidim přetavim co pude a zkusim už craft inferno.....resisty už sem spokojenej hpčka budiž ale dmg je hnus potřeboval bych povýšit jinak na Beliala nejdu:) no každopádně se budu víc věnovat zbytku bandy :D a taky wulfovi na EU :wave:
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

WulFgaR77
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od WulFgaR77 » 27.06.2013, 08:23 hod.

jsem připraven :) jináč grátule k HC BH 60lvl, to se cení, zvlášť když to musíš položit v act2, kde to od 55 doslova neleze.

Z nudy jsem nám proklestil cestu k Azmodanovi (všechny věci až na jednu, co padly, mám na tebe grrrrr) Samozřejmě kalhoty jsem nesbíral, ty máš dobrý :D
Ale do act4 bez resistů a LoH fakt nejdu, už teď je to tam vo hubu (jedno DC a sem mrtvej). V nejhoršim počkáme až z jednoho moba vypadne 2,5M na chestu :) Dneska bychom mohli klepnout tu tvoji 60tku, obětoval jsem nějaký EHP za dmg, tak už to nebude tak hrozný.

Lemurman
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 27.06.2013, 10:02 hod.

dawe: gratuluju, stihnul si dát na 60 2 postavy dřív než já 1 :)
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 27.06.2013, 14:56 hod.

dawe: dávej hlavně bacha, ať nedopadneš jako Noah. Já ho protáhl na 60 no RIP, ale na začátku Inferna mě zdrtili asi 4x po sobě. Pekně mě to otrávilo. Tebe by to zabilo :-x

wulf: cože? jen od 55? Já jsem Noaha lámal v ACT2 od LvL 52 do 60 :!: :green: (jsem fakt neměl výbavu a chtěl jsem konečně no RIP 60)..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 27.06.2013, 18:26 hod.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

UDĚLENÍ TITULU

VŠICHNI JSME NA TO ČEKALI, VŠICHNI JSME JÍ DRŽELI PALCE AŽ SE TO POVEDLO! Mám opravdu velkou radost všem oficiálně oznámit daweho první zdolání HC 60! Úctyhodný čin (a ještě solo) pod pravidly BH si nepochybně zasluhuje trvalé zvěčnění v "Síni slávy". Hledal jsem dostatečně silný titul a myslím, že se to podařilo :wave:

Od teď až na věky je ArcaneStar nositelkou TITULU: Triumphant (HC)

dawe: díky!..takové radosti jsou obohacující ;) :) Zároveň připomínám, že v postavách by sis měl titul zapsat rudě :twisted: ;) a můžeš si ho zvýraznit zkratkou (HC) :wave:

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 27.06.2013, 19:33 hod.

Díky díky :wave: budu na ní dávat pozor chvíli ji nechám odpočívat:) s Wulfem jsme noah čerstvý HC 60 já DH Wulf Barb
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 27.06.2013, 19:37 hod.

Gratulace ;)

btw DrSma: vy všichni asi používáte D3 design fora, ale v tom D2 designu vypadají takové Tvoje příspěvky takhle :D :D : http://jpeg.cz/images/2013/06/27/2FBt.png
...prostě všechny příspěvky pěkně zarovnané do sloupce, jen ten Tvůj je dlouhatánskej (kvůli počtu znaků na řádku) :D :D
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 27.06.2013, 19:45 hod.

ZOMB: :D

Jak říkáš :D ...ale s tím asi nehnu, všechno dělám v D3 looku a o tomhle jsem, popravdě, ani nevěděl.... :green:

edit: aspoň nepřehlídneš moje zprávy :lol:
edit2: dawe, hustě krutě jsi označkoval Hvězdičku :lol: ;) :) (je znát, že tenhle Titul je cennej ;) )

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 28.06.2013, 16:13 hod.

Belial dead ted už fakt pauza :D přetavil jsem vše co se dalo a na první pokus Haedrig překvapil :shock:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 28.06.2013, 19:20 hod.

dawe: copak ti šmudla ušmudlal? :D

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 28.06.2013, 20:33 hod.

se číhni do profilu:)
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 28.06.2013, 22:25 hod.

dawe: si připadám jako S. Holmes :lol: ...ale vidím to na...hůlku??..

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 29.06.2013, 11:41 hod.

tak tak hůlka na hell slušná mobíci padaj slušně rychle k zemi :D btw UPC mi dnes ráno málem popravilo Storm :OXO :OXO :ble: fightil jsem elitky v silver spire 2 byl jsem napnutej jak guma u spodárů než internet opět fungoval ......nastěstí to dobře dopadlo a diablo padl :D
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 29.06.2013, 12:15 hod.

no, mě zase málem padl Noah! :-x ...On je snad proklatej! :-x ...začal jsem s ním riskovat na MP1, protože jsem se vůbec neposouval s výbavou. Výbava je na pragon 9 prostě otřesná,...vždyť já se nemůžu odlepit od 20k dps! Pak všechno šmudlám půl hodiny a ještě k tomu nemám žádnej LoH ani LS :roll: ...a regen z mantry je opravdu nedostatečnej :roll: ...no je to hrůza...modlím se, že po desátým paragonu se to SNAD už zlepší,..já s tímhle u Noaha bojuju od půlky Hellu :-| ..

edit: já musím jít zvonkem i na bílý mobíky, jinak neumlátím ani je :roll: ..už zvažuju i dual, abych podpořil DPS, ale mám štít, kterej mi dává asi 12k life, což se mi za 3k dps taky moc nezamlouvá..

nechci si jen stěžovat, ale i to, že mi do paragonu 10 padly 4 legendy, to je katastrofa!..to musí bejt snad tím Asijským serverem, co to tam je zase za šmejd :green: EDIT: Já ještě nedropnul žádnou lege 60+ :shock:

edit: halelujááá! :D ...rukavky s boostem neskuečných 1700 dps :twisted: ...konečně taky nějakej posun :wave: (to, bohužel, myslím naprosto vážně)...budu muset prostě vydržet, nakonec se ta smůla musí prolomit 8-) ..

Tak dneska paragon11 a zkušební přechod na dual :twisted:

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 29.06.2013, 16:57 hod.

Na SC jedině dual at to kosíš rychleji :D HP doženeš jinde :D
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 29.06.2013, 17:42 hod.

Jak jsem dělal, myslel jsem na to, pro NIC nepadá. A dospěl jsem k převratnému názoru. Jak každej kafrá, že drop není lepší s vyšším MP a a paragonem postav, tak tomu jsem nevěřil nikdy. Natož teď. Já si nevšimnul, že sice hraju Inferno MP1, ale přehlídnul jsem, že jsem nesložil ďábla na Infernu!! A myslím, že to je ten problém!..Zkusím ho dneska složit a pak jsem zvědavej na drop. Jestli přijde zlepšení (jako, že si myslím, že 100%), tak to jen potvrdí, že drop je ovlivňovanej kvalitou postav a volbou MP...

snad u toho nezdechnu,..přišel bych hned o ty svoje nový ruce :{ ...

dawe: jak na SC? já taky nesmím umřít!! už jsem přišel snad o celou jednu výbavu :cry: :D :roll:

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 29.06.2013, 18:17 hod.

tak item sem item tam :green: :wave: asi protáhnu faru někdy sem už trochu přeHCovanej a už nejsem nejmladší a nerad bych aby mě šlehlo :green:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 29.06.2013, 18:50 hod.

dawe: tak to mě by teda šlehlo na 100%!....už teď mi Hoah chystá chvilky, že pak musím čučet do internetu a rozdejchávat :D ...asi jsem slabší nátura :D ...

edit: Izual dokonce vyhodil ten bezcennej plánek na hůlku 8-) ...teď už jen nepotkat Mallety!!!!!..

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 29.06.2013, 19:42 hod.

Náhodou v ponylandu padaj pěkný legendárky:) mě tam dost často padali lacuny.....jen ten roll stál až na 1 vyjímku vždy za jedno velký smradlavý :green:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Zamčeno

Zpět na „D3-D2 BrotherhooD“