Poradna

Herní Mod Diabla 3 po vzoru Diabla 2.
Zamčeno
Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Poradna

Příspěvek od Javurek » 01.09.2013, 16:45 hod.

To s tím Selffound je to ale jen tvůj názor, záleží pouze na pohledu jak se na to koukáš. Diablo 3 prostě primárně na selffound nebo single player dělané není. Nevím kolik hodin denně hraješ, ale trvalo ti cca 3 měsíce se dostat na postavu jakou máš ne?. Někdo ti možná říkal že to nepude a ty jsi si to dokázal. To ale neznamená, že je to jedinej styl selffound, protože jsi to tak určil. Hra žádnej selffound mód nemá, takže záleží na každém jak si svůj selffound rozhodne udělat.

Jak už jsem ti psal do PM, nemám jen selffound postavy a nechce se mi šaškovat na US kde je horší latency(vím to hrál sjem tam asi měsíc, není to žádná hrůza ale člověk to pozná), časovej posun ,nikoho tam neznám atd. Ty goldy se mi pak budou hodit na datadisk, třeba je na ty selfound postavy nepoužiju, třeba jo, to zatím nevím, tak daleko hlavně ani nejsem.

Lemurman
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 01.09.2013, 17:01 hod.

začínám si brousit zuby na toho "hnusnýho-zelenýho-červa-z-2.-aktu" :ble: mám skoro 300k EHP, 2,3k life regen a 24k dps
ZOMBe, jak to vidíš ty? co kdybychom na něj šli 2?
Obrázek

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 01.09.2013, 17:04 hod.

Javůrek: No, já si nic nestanovil. Jde o pouhý překlad a podstatu slova. Princip výroby postavy svýma silama a hlavně bez AH. (máš to i v názvu svýho topicu!..NoAH, co dodat k tomu..pokud něčemu říkám bez aukce, je to bez aukce..)

Pokud budeš prodávat, nemám s tebou žádný srovnání. Je to na nic. I já kdysi prodal itemy za desítky M jeden. Selffound jsem sesbíral do PL82 asi 65M. Jak pak můžem mít stejnej pohled, když ty si budeš moct ucraftit z jednoho prodanýho předmětu rukavice (dobrej příklad, chtěj minimum materiálu, pouze jednu esenci a....prachy) za třeba100M?..nebo víc..

To samý zlato na šutry (velkej problém, jsou drahý..atd atd..) Proto říkám, že potom to není NoAH Selffound. A mám pravdu, to není nic o nějakých mých výmyslech..

EDIT: já ti neříkám, že to máš hrát podle mě. Ale stejně se naše hra jmenuje a přesto hrajeme každej něco jinýho. To není dobrý. Nikdo tomu pak nebude rozumět, kdo co dělá. A já neprodávám, o to to mám těžší..

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 01.09.2013, 17:11 hod.

DrSma a co moje wizzardky ? :ble: :ble: :ble: čistokrevnej Noah a ješte bez elective...rybaření je jedna z nej věcí na světě dokonce chodim lovit do míst kde bydlí Kuki :green: jméno si trefil a s wulfem sme strašně sprostí >:D když neceš hrát coop tak nehraj ale je to tak jak píše Darkness nový rozměr jiná hra jiný možnosti a havně zábava :)
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 01.09.2013, 17:13 hod.

Možná jsem ti správně nevysvětlil jak to s tím prodejem myslím. Jak už jsem psal nejsem jen NOAH, mám i jiné postavy. Nehodlám prodávat nějaké kraviny za desítky tisíc, spíš mi jde o to, že když najdu item kterej má fakt velkou hodnotu v desitkach milionu goldu nebo v desítkách Euro, rozhodně ho nebudu rozkládat, ale víš co to už stejně budu muset mít hodně TOP chary abych takovou věc nepotřeboval. Mi řekni kolik takovejch věcí jsi ty našel, kdyby jsi vzal že máš 5 postav jako já.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 01.09.2013, 17:13 hod.

Javůrek: dělej jak myslíš,..nic ti nenutím, vždycky jsem ustoupil. Jakmile si něco prodáš, přejmenuju si podpisy i topicy, aby bylo zřejmé, že já jedu pravý Selffound NoAH..

EDIT: právě, že asi neprodáš nic, tak proč s tím vůbec devalvovat NoAH :?:

Kdybych takovej předmět našel, určitě ho nikdy neprodám. A kdyby druhej stejnej, smysluplnější by bylo si na něj snad založit postavu.
Proti prodeji na RMAH jsem říkal, že nic nemám, to ti nepřinese goldy...

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 01.09.2013, 17:18 hod.

dawe :ble: :ble:

:green: Jasný, všichni BH jsou NoAH Selffound. Ale tam taky není srovnání. BH je mnohem obtížnější...

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 01.09.2013, 17:20 hod.

Wulfíku ty jsi vyexpil něco o čem nevim? :green: a co že to lezeš na mp1 bez prsaté krátkovlasé blondýny? :shock: víš jak to s těma kobrama a bosejma nohama :green: :green: DrSma: stejně se furt zlobim :green:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 01.09.2013, 17:26 hod.

dawe: kvůli tý hospodě, že? :green:

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 01.09.2013, 17:29 hod.

čéče mě ty hospody moc neberou ted se nám rozpadla karetní skvadra takže já si toho ruma dám radči v klidu u vody :wave:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 01.09.2013, 17:33 hod.

dawe: hlavně, že už se nezlobíš :green: :green:

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 01.09.2013, 18:16 hod.

vystupuju z HEH, v craftu se mi začíná dařit
Obrázek

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 01.09.2013, 18:17 hod.

lemurku neboj to přejde :green: :green:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 01.09.2013, 18:33 hod.

doufám že ne :green: dneska mi vycraftil novou chestku, rukavice a výborný bracery
Obrázek

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 01.09.2013, 18:36 hod.

EU? US? pod hrát na EU sem tu sám :cry:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 01.09.2013, 18:39 hod.

US, EHP mi stouplo o 50k
Wulf tam není?
Obrázek

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 01.09.2013, 21:35 hod.

není...dnes mi teda padl pěknej bow boost 8k dps :D a v 1 aktu na mp0 :shock:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 02.09.2013, 08:49 hod.

co se to spustilo za diskuzi ? :shock: ;)

DrSma: jako jak "postavy na druhý koleji" ? :green: to teda nevim, co je, ale hrozně mě to uráží :green: my teda nejedem self-found, ale on to self-found vlastně je, páč dawe je hroznej škrt a rači si založil všechny druhy postav, jen aby mi nemusel něco dát :!: :green: ale vážně ... víceméně stejnak máš drtivou většinu věcí svejch... už jen craft ti nikdo nedá ... kontakt je možný stále, protože klidně self můžeš hrát i s náma ... ti prostě nic nedáme a první postavu je stejnak lepší expit sám (až na killení bossů)

dawe: sem včera nějak nemoh, hrál jsem jen chvíli po obědě. Boost na 30k super - gratz, akorát chybíbí tank k WD+DH ... škoda

Jinak jo ... chtěl jsem si zkusmo dát weepingy na mp1 ... dostal jsem ale fakt kotel, že sem málem zrakvil WD. Knoback knoback a stojim na fialový kouli a mám slow ... děfky. Tak jsem zas vyléčenej :green:

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 02.09.2013, 10:03 hod.

WulF: ale ty jedna,...urážlivko :green: :green:
Za čtyři měsíce udělal Horák jeden level, to jsem myslel :lol: Primárně jsi teď HC NoAH a nesnaž se mi vysvětlit opak, prosím tě :D :D :D
Hele, vznikla nová sekce. (teda Javůrek ji udělal, sama nevznikla..) Tak doufám, že se tam někdy objevíš ;) ..

EDIT: jo, WulFe, jak jsem psal výš, na HC jsem si nikdy dveře nezavřel, takže dočkej času ;) ...co já vím, co mi rupne v kouli :green: :green:
(problé je, že bych se těžko vyrovnával s Coopem. Snad možná cesta by bylo podstoupit nějakou terapii, abych to bral jako takový kravení na zabití času,..ale to až ho bdudu mít tolik nazbyt maximálně a záruka to není, no... NO1 je teď Bardropova stovka :twisted: :twisted: CHCI být první P100 NoAH Selffound ve Střední Evropě...nejmíň... :green: :green: )

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 02.09.2013, 10:57 hod.

VĚC NA ZAMYŠLENÍ:

Chlapci, zvažuju, že požádám Javora, že bychom přesunuli BH z Obecně do nové Sekce. Myslím, že tam by to BH slušelo víc. Pomínky sekce splňujeme vrchovatě 8-) ..

Ať sem nemusíme pořád odbíhat... co vy na to?..

Zamčeno

Zpět na „D3-D2 BrotherhooD“