Poradna

Herní Mod Diabla 3 po vzoru Diabla 2.
Zamčeno
DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261
Re: Poradna

Příspěvek od DrSma » 04.09.2013, 07:39 hod.

Dawe: však v klidu,...čeká nás dlouhá zima 8-) ....já jsem s tím časem na tom taky blbě :{ ...sedim u toho do noci, abych vůbec něco odehrál...ideální to teda není...Chci tu stovku, potom dosáhnu Nirvany a snad mi to už dá zvolnit :evil: ..

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 04.09.2013, 07:40 hod.

uffff přežila :) todle mi blizzarde nedělej :{ ty já nevim v zimě mi odpadá rybaření ale v rachotě to ted je nabitý :roll:
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 04.09.2013, 07:42 hod.

Zrovna jsem se na to chtěl zeptat,....sláva, že tak...ale je to kruté s tim debilním připojením...

EDIT: no a to ti radši ani nebudu říkat, že když uděláš díru do ledu, dá se rybařit i v zimě :green:

WulFgaR77
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od WulFgaR77 » 04.09.2013, 07:45 hod.

DrSma myslel stovku na HC charu :D, včera jsem ho udržoval při životě debilníma kecama a hned se jí DrSně přiblížil ;)

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 04.09.2013, 07:48 hod.

aspoň byla legrace, ale problém je, že pokaždé, když jsem ve hře tolik psal, něco mě vždycky zrakvilo :-x ...hrozně to odvádí pozornost :roll: ...ale pantáta přežil i Butchera. Jen jsem ty jeho rány a grilovací podlahu malinko víc vnímal na HC...ještě, že mi v bitvě nezavazel štít :green:

EDIT: wulfe, včera jsem ti chtěl vysvětlit ten Bardropův build. Dneska se mi do toho už nechce, protože by to bylo asi hooodně dlouhý a za další jsem si mezi řádky přečetl, že stejně víš, kam bych se s vysvětlením dostal. (tvoje poznámka, že Blizz to s buildama a různorodostí nevychytal)

V krátkosti ale. (platí pro monka a barba, do ostatních nevidím tolik, abych chytračil, ale myslím, že je to tam v bledě modrým) Oba chary mají některé skilly, které jsou naprosto OP. Dá se hrát i bez nich, ale k čemu to pak je, když člověka ta hra bez nich nebaví, neodsejpá to, nebo je to tak obtížný, že ho to otravuje. Takže jsem dopadl, jak dopadl. Běžnej build, protože jinak bych si prostě nezahrál (natož běžně MP8 se selffoundem). HotA je pro mě u barba základ. Je to prostě chlapáckej skill :evil: :love: a já jim postě potřebuju mlátit po hlavě, jinak mě to neba :twisted: . Pro HotA Into the Fray. Jenže Hota neuléčí, dáš Rend. No a sme tam. (zkoušel jsem Seismic Slam, ale nepoužitelná, NECHÁPU, proč to není trochu vyvážený proti HotA, taky jsem zkoušel Mighty skilly, ale taky slabota, tam max Revenge, ale něco na tom postavit je slabý jak čaj atd atd.) WT nemám rád, vrhání, házení, nebo šípy mě nikdy nebavěj za žádnej char. Vždy stavím i ranged na blízko (a tam maj ty chary limit taky relativně nízko). Proto v D3 nejedu DH. Kdyby mohl používat melee weapons, určitě bych do toho šel. (na EU mám spectral blade Wiznu :D ) U monka jsem strašně dlouho zkoušel ladit otočku, ale je to děsná bída. Mončí total OP skill je zase zvon. Bez něj živoříš, hodíš ho tam a najednou hraješ...Bohužel, to je ta rozmanitost.

A taky k té mojí stovce. I Darkness to říkala ve streamu. To co já dva dny předtím psal tady. Ta hra dropuje rozumě často po paragonu cca 70-80. Ono to fakt pak má docela cenu hrát, není to pak ta marná farma denně s prázdnou. To už moc nezažíváš. (i když teď zrovna mi padá nic, nebo totální šity :lol: , už mám 35 brimů a nemám goldy a šutry z toho něco vyrobit :) )A já vidím další kolo tý hry porávě po stovce. Budu už mít svůj klid a pak si budu moct chodit na farmy pro spešl itemy, abych si testoval úchylné biuldy a v klidu si kravil. Jasně, to můžu i teď, ale pořád mi něco říká, že ta postava není hotová. Proto se fakt netěším na datáčovej Paragon :-x :ble: Tam uč nebude hotovýho nikdy nic :-|

PS: to byla ta nejořezanější verze. Dlouhou bych nikomu nepřál :green: :green: :green:

EDIT2: právě po stovce se hodlám věnovat zbytečným a legračním buildům i pro hru na nižších MP třeba, pak to bude jedno. Do té doby mi prostě vadí, že expy nelezou......a na MP5 FAKT NELEZOU!...to už je procházení do blba na jeden paragon... :ble: :ble:

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 04.09.2013, 07:54 hod.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 04.09.2013, 08:19 hod.

jo, to už jsem kdysi viděl, je to dost přesný :lol: :lol: :lol:

Lemurman
Zhar the Mad
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 04.09.2013, 09:17 hod.

DrSma: DH může používat třeba měče, ale někerý skilly vyžadujou luk (resp. kuši)
skilly který nevyžadujou luk sou třeba Grenades, Impale a možná i Chakrams
Obrázek

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 04.09.2013, 09:22 hod.

Lemurman: ty jo, včera jsem tě o kousek nestihl, ale už mám zase nějaký plánky a možná i věci. Tak snad se potkáme, mám truhlu zas k prasknutí plnou.

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 04.09.2013, 09:25 hod.

dneska bych měl mít volno, ale uvidim, buď budu hrát BH, nebo budu zkoušet různý nuildy na WDcko
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 04.09.2013, 09:39 hod.

Lemur: no jo, tak mi ušetři čas a poraď, mistře huntere ;)

Ty meče ale může jen 1H odhaduju. Může určitě kudly a ještě něco? Dual asi může, že? A teď to hlavní. Co skilly pro melee. Má k meči DH něco použitelnýho?...Jestli budou odpovědi pozitivní, tak mě naštveš,...musel bych založit melee DH :lol: :roll: ...to už asi padnou i poslední zbytky spánku :roll: :green:

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 04.09.2013, 09:44 hod.

DH může jakoukoli 1H zbraň kromě class-specific, dual sem nikdy nezkoušel takže nevim a možná, ale fakt možná může 2H zbraně
P.S. zkusim ti poskládat nějakej meele build
EDIT: zkus třeba tohle: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... !fV!cZcYbb
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 04.09.2013, 09:57 hod.

Lemurman: build bych si určitě nejakej polepil sám, třeba bych konečně dokázal vyšpekulovat nějakej převrat :lol: :lol: Jdu omrknout tvůj návrh

Odpoledne asi mrknu na EU na starou hunteřici, co tam mám a prověřím to i s použitím melee bouchaček. Akorát mi tam zmizely všechny prachy, jak tam nehraju a jen dělám podobný testy :roll: :lol:

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 04.09.2013, 10:13 hod.

Včera jsem klábosil s WulFem a nevim, jestli je to něco originálního, nebo ne. Spíš jen taková obměna známého, ale i to by se cenilo. Něco jako Frozenův WT/HotA. Šlo o zařazení HotA do WT buildu, asi víte.

Já jsem vyvinul Barbaří "Maniac Speed HotA build" :lol:

Spočívá v tom:

- pobere se veškerej gear s AS (přibližně viz. DrSma na EU, ještě má kupu místa na AS, ale nebyly už goldy, tak to neberte jako dogma) Dlouho jsem to neřešil, ale tam by se mělo dát dostat na strop 3,5 útoků, sec. (DrSma má něco pod 3)
- cc 60%+ min. (pro barby NO Problemo)
- zbytek je normální Hota/Rend/Berk
- to podstatný je primár Frenzy Maniac, kterej 5x stackuje AS až +75% a až +20% DPS :twisted:

A ve hře je to pak ukrutná úchylárna. Maniac je při týhle AS okamžitě na pětce, pak Berk, HotA sviští, že ani není vidět :lol: Rendem se člověk drží naživu. Hodí se určitě i LoH na ten fofr. Frenzy do toho stačí každou chvíli přiklepnout, aby bylo 5 stacků, není to vůbec problém. A když to padne, je to hned nahoře. Poslední ingredience je trvale držet tlačítko s OP na dalších 10% CC. (celková cc je pak strašně vysoko, okolo 80-90% podle základu + cc za Fury z HotA) Výhodou takové AS je, že HotA přeruší strašně moc útoků monsterů..

Nezáleží ani tak moc na DPS, není to na vysoký MP (jedině s kolosálním gearem) a na nižším s tím fofrem to harvestí jak urvaný ze řetězu :lol: Berk se udržuje tak snadno, že se u toho dá celkem i sbíat s trochou cviku :love: :green:

A to se ještě občas najde i Frenzy Shrine :lol: (se shrine DrSma jen jak je teď buší AS nad 3,6/sec)

Ale to jen tak na okraj 8-)

EDIT: jo a aby to nesplynulo, WulF s tím buildem nemá nic společnýho, pravě naopak, WulF tenhle build nemá rád :green:

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 04.09.2013, 10:37 hod.

Lemurman: jojo, to co tam vidím jako podstatný v tom, co jsi složil bude zaměřit se na max snižování poškození od monstrů. DH je (prej) papír, tak u melee papíra by to asi bylo hodně na místě..

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 04.09.2013, 11:15 hod.

tak jako aby nevznikly pochyby o tom, co má Wulf rád ... :D Wulf nemá rád cookie cutter buildy tj. HoTA a WW ...
Ale Frenzy build může bejt legrace ... zvlášť se dvěma dýkama ... a to třeba těmahle http://us.battle.net/d3/en/item/wizardspike , který maj attack speed a házej frozen orby - juuuuu to by mohla bejt slušná prasárna, když se rollnou na max ;)

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 04.09.2013, 11:20 hod.

WulF: přesně o tomhle mluvím. Dýky jsem měl taky v merku, ale vzhledem k omezenému rozpočtu jsme s DrSmou sáhli po klasickém urychlovači zvaném Echo :lol: (libovolné kombinace s wizspike pochopitelně povoleny >:D )

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 04.09.2013, 11:23 hod.

WulFgaR77 píše:cookie cutter..
Co TO je??... :green:
Aby bylo jasno, co nemá rád DrSma, je to WulFovo populárně naučná terminologie :lol:

EDIT: ty bláho, jetli tam mám ještě pár kilo goldů, tak ty kudly mrazilky možná testnu :lol: :lol:
Tohle je ale Speedy HotA. Frenzy Build by bylo asi moc odvážné tvrzení. Frenzy kreace mám už za sebou. Každopádně ty kudly budou mrazit i přes HotA 8-)

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 04.09.2013, 11:58 hod.

už jsem těch her hrál nějak moc a používám tenhle "debilní" slang ...

Pak to bohužel vypadá jak v práci, kde se člověk dozví, že "je důležitý se zaměřit na tyhle TÁRGETY",že "jsme nedávno VYRYLÝSOVALI nový produkty, že "výsledky už jsou PABLIŠNUTÝ", že "spoustu e-mailů jsem FORWERDNUL dál", pak je taky "důležitej ten FOKUS na MÁRKETING" :D :D

Takže pardon ... "cookie cutter" si VYGÚGLíŠ sám ;)

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 04.09.2013, 12:07 hod.

Velebnosti, tak to je hnus :!: :lol: :ble: :ble: :ble:
To je něco na DrSmu, "jazykového patriota" :ble:

Sleduj, google říká:
"A cookie cutter is a tool to cut out cookie/biscuit dough in a particular shape." :wave: Správně? ;)
Obrázek

Zní to velmi lákavě naopak. Nevím, co máš proti cukrovinkám :lol: (mno, raději už tohle téma necháme :lol: )

Zamčeno

Zpět na „D3-D2 BrotherhooD“