Poradna

Herní Mod Diabla 3 po vzoru Diabla 2.
Zamčeno
DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261
Re: D3 - D2 BROTHERHOOD - Poradna

Příspěvek od DrSma » 26.04.2013, 14:50 hod.

no jo,..ty nálete :D ,..jenže já se pořád neodhodlal na velkýho zelenýho přašivce :D ...takže ACT3 je zatím ve hvězdách,..jinak na MP0 mi přijde ACT1 výhodnější, než 2,..protože je to téměř "bez rizika" a jdu rychleji,..

Tos mě nepotěšil,.. :D

WulFgaR77
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od WulFgaR77 » 26.04.2013, 14:54 hod.

ještě poznámky:
"kočičí pracka" je zajímavá pasivka - 20pct. dloů nefizickýho zranění se hodí (Akt IV), když je málo rezistů. navíc teda generuje Fury z ranged útoku. To dohromady jsem dotáhl tak daleko, že jako nabíjení poslouží veškerý fixní flusače na stěnách. Třeba v Actu II. ty poison pavoučí sítě. 100 Fury za vteřinu :-D a zranění minimální až nulové. Prostě celkem zábavná pasivka :). Ale chápu - jsou tu lepší.

a co se týče rendu s bloodlustem - v chumlu dobrý. Dycky se najde mob u který ho to critne. Ale proti single targetu blbý. 3x rychle klikneš, abys critnul, a už kříčí - not enough fury :( tak proto říkám pozor

A jináč GL HF a zatím se měj(te)

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.04.2013, 15:19 hod.

WulF: vím, že jsi na odchodu, ale ještě s tím single target u Rendu. To je svatá pravda a zároveň důvod, proč mám stunovací Bash :twisted: Třeba Diabla to uspí skoro na celej fight :shock: :D To je vysvětlení, proč ho mám...na silnej single t.

Testoval jsem celkem hodně rozdíl Bash/Cleave,..ale v BrotherhooD je, sice za cenu pomalejšího ničení, neocenitelná pomoc ten stun. Jinak jsem jezdíval taky Cleave.

Jinak ta pasivka, cos mi poradil je k nezaplacení, to fakt díky,..až se obávám, aby mi aura nesmrtelnosti nepřerostla přes hlavu :D

Tak zdar!

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.04.2013, 16:20 hod.

Ucraftil jsem všechny svoje zásoby. Hodilo to 10 vit rukavic. Celkem nic moc, ale life vylezl těsně pod 60k se ztrátou cca 490 dps, což jsem akceptoval. Právě jsem opět sejmul Butchera MP0,..je to, jak brát dítěti hračky 8-) ...takže jdu nastavit MP1 a prubnout podruhé ACT1. MP1 mě prostě děsí míň, jak Belial MP0 :D ..držte mi palce, ať to nedopadne jak minule :wave: ..

Lemurman
Zhar the Mad
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 26.04.2013, 16:25 hod.

Mě by děsilo MP1 víc jak Belial...
Palce ti jinak drřím
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.04.2013, 17:21 hod.

Tak jsem prošel Forsaken kryptu, strašidelnej lesík, fields of misery, klíčníka a Leoric manor na MP1 a přežil! ale je to fakt hodně napínavý a v Leoric manoru chyběl vlásek a bylo po mě :roll: ,..ale opravdu vlásek :wave: . Takže jsem to vzal jako výstrahu a dneska už to pokoušet nebudu. Ale od posledně dost velký zlepšení 8-) A ani mi nedroplo nic, co by za tu dřinu na MP1 stálo,..takže teď zase chvíli poklidnější hra..

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 26.04.2013, 17:23 hod.

Když si procházel ten strašidelnej lesík, narazil si na bug, o kterym sem tu psal?
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.04.2013, 17:24 hod.

Já měl tak v gaťách!, že i kdyby tam byl, tak bych si ho nešimnul :green: ...ne, nevím, asi ne..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.04.2013, 18:46 hod.

Tak zelenohlava jsem s touhle figurou viděl naposled 8-) ...musím přiznat, že mě jednou killnul :roll: ...mám přece svůj standard :lol: ...ale pozitivní je, že jsem asi konečně zjistil, jak na něj,,,brzo, že? Dostal jsem dokonce ten achievement, že jsem nedostal ani jednou meteoritem,...a proto jsem asi taky přežil :D ...no a se zničeným předmětem jsem tak trochu taktizoval :oops: :D ...vzal jsem si na to jedny ty vykrftěný rukavice, měl jsem totiž dvoje podobný a oboje jsou něco přes dva litry,..takže jedny šly do šrotu a druhý jsem navlíknul :wave: ...večer je doplním k postavě na podívání,..Tak jak tak jsem ACT3 :love: ...a jsem zvědavej, jak mi to tam půjde,..po Ghnoma moc obavy nemám (krom bomberů :lol: )...

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 26.04.2013, 18:49 hod.

Gratuluju, na ty talibance si dávej bacha, sou to velcí zabijáci
Obrázek

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 26.04.2013, 18:57 hod.

Na bombičky pozor :D jinak gratulka k zabití Beliala ;)
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 26.04.2013, 19:19 hod.

Dneska sem udělal významný pokrok, dps se přehouplo přes 1000 8-)
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.04.2013, 20:13 hod.

Hezky :D

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.04.2013, 20:19 hod.

Hernajs,..plánek na amulet.....of dexterity :roll: :D

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 26.04.2013, 20:37 hod.

CHCI !!!!!!! mě se dex plánky vyhýbají obloukem jako všecky :{ furt ty samý dokola ani na gemy nepadaj :(
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.04.2013, 20:52 hod.

Popravdě jsem ti chtěl provokativně jeden na ukázku vyrobit :D :D ...ale stojí 100k, který teď nemůžu obětovat + šutr, takže tě to mine,..i když i ten dex amulet by mi mohl (jako vážně :D ) pomoct,.. 8-) ...možná ho prubnu,..hlavně ta hra je zákeřná, takže klidně může rollnout dex/str,.. 8-)

edit: na gem mám snad jeden,..

edit2: tak jsem chtěl seriózně zkusit, jestli si nepomůžu dex amuletem,..rollnul tak blbě, že by se nehodil ani dexářům :roll: :D, na další kašlu,..hlavně i pro to, že nemám žádnej brimstone 8-)

edit3: teď padnul flawless star topaz,..

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 26.04.2013, 21:30 hod.

uvidim třeba cydaea něco pustí esi ne tak popravím azmodana :D sem procházel co bych mohl vycraftit a nic moc teda žádný plánky pořádný potřeboval bych se dostat aspon na 30k dps at mužu na mp1 tam už to snad bude lepčí :)
Naposledy upravil(a) dawemorraless dne 26.04.2013, 21:38 hod., celkem upraveno 1 x.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 26.04.2013, 21:31 hod.

DrSma: jo už to s tim bash/stunem chápu. Čoveče dokonce ti já poděkuju taky, za připomenutí týhle runy... nasbíral jsem nějaký věci na attack speed, takže zkusim nějakej perma freeze ... Díkec :)

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.04.2013, 21:55 hod.

WulF: mě se to vyplácí i s pomalejma 2handama :twisted: ....s nějakým fofrklackem je to tutovej perma stun 8-) ...podle mě to skvěle doplňuje Rend ;)

edit: ale bacha, snad jedinej, na koho stun prakticky neplatí je můj velkej kámoš zelená hlava Belial :shock: :ble: :D

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.04.2013, 22:02 hod.

dawe: já dneska to MP1 pokoušel, s cca 34k DPS buffed, ale žádná lambáda,..i když kosit je šlo jakš takš, ale přežít jsem to měl tak tak,...v tom ale máš menší problémy, než já, takže třeba OK 8-) Ale momentálně jsem já rád za ACT3 MP0,..se mi to s mým gearem zdá akorát,...i když sem tam se pěkně zapotím,..

každopádně dneska nadplán 2 PLvL :wave: ,...jsem PLvL 10 :love:

Zamčeno

Zpět na „D3-D2 BrotherhooD“