Pro Wiz. je jak profil, tak čísla na Diabloprogress úplně k ničemu a nemůžeš dle toho nic srovnávat.
Už jen, že v tom máš všude započtenou IAS, která nemá žádný vliv ani na dočasnou, ani na infinite DoT, ani na DoTky Painu a Toxinu.
Dobře to jde srovnat dle Excel FB DoT kalkulaček (já si tam sám dodělal ještě výpočet Painu a Toxinu).
Dmg FB DoT zase žádná velká sláva není, pořád o dost méně než DH. Je to pak i na T6 hodně znát u bosů a RG. Tam je Wiz. prostě pomalá. S Furnace to je ještě slušné (i tak výrazně pomalejší než DH) a protože to není tak častá situace, tak to tolik celkově nepozmalí (a to, že je na hordy trashe rychlejší to přebije). Se Sunkeeperem ještě také celkem slušné, ale Sunkeeper už je na hranici pro trash (pro rychlofarmu vše zabít na jednu apocal.) a hraju raději Maximus (který se pro trash vyrovná Furnace, ale ztrácí dost do elitek).
Wiz. je na T6 rychlá především z následujících důvodů:
- umí díky Apocal. velmi rychle roznést dmg Pain + Toxin na obrovském území na hodně mobů
- kombinace Warzechiany + Teleport + nějaké CDR + Frozen Storm/Scramble umožňuje superrychlé přesuny
Psycho:
Je mi divné, že jsi s DH byl nějak výrazně pomalejší. To co uvádíš jsou moje časy když hraju s DH. S Wiz. jsem tedy ještě o trošku rychlejší i když není Furnace, ale ne o moc (bounties jsem dokázal držet v průměru na 9 minutách). Teď hraju často čistící styl bounties (tedy FoM vždy celé a někdy si přidávám i další lokace když vidím, že je dobře rolnutá a dává mi nadprůměrně XP). Pak už to o nějakou tu minutu naroste.
DrSma:
To víš, musíš překousnout Raekora a hned bys byl nehrychlejší. V soutěži Wiz. x Barb o nejrychlejších 10 solo riftů v řadě stále ještě o chlup vede Barb. Aktuálně je to na 35 minut nejlepší Barb a 36 minut nejlepší Wiz.
A DH v novém patchi na T6 trochu zrychlí, takže se Wiz. může zase více přiblížit. Je ale pravda, že s Wiz. také mírně zrychlím jak mi teď chybí Furnace (vyzkoušeno s Ancient Devastatorem na PTR).
Jak jsem psal jinde, RG na T6 s prvním mojím nástřelem buildu na PTR za 3-4s. Ghoom 6s (tam nejsou předem položené setrny jak se mění lokace, proto horší čas než RG). Na hordy trashe ale bude Wiz. pořád rychlejší a zřejmě to bude stačit, aby byla i mírně rychlejší i celkově.
Edit:
Kdybys dával s Wiz. v reálu 5,5mil. DPS, tak to bude naprostá zoufalost. Butcher má 4 miliardy, tzn. trva by přes 12 minut :-)
Infinite DoT sama o sobě dává kolem 80-150mil./s dle konkrétního setup. Jenže DH tohle dá s jednou sentry.
Edit2:
Teď jsem to přidával do sousedního vlákna, ale pro zajímavost to přihodím i sem
10. VocaloidNyan (40:27) - fire Strafe
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... age=15#300
Tohle já s Wiz. nedám, pod 45 minut se nedostanu bez Furnace.