....a tak už se na ně nezlob
Čoveče, nevím, jak to, ale i já mám na DP najednou hodně barviček. Samá zelená, modrá prakticky na každý postavě...před patchem jsem měl skoro všechno v bílym..
Stala se mi zvláštní věc. Zkoušel jsem hrát HoTA, jak se projevil patch. Měl jsem dobrý tušení, že by to mohlo bejt super - zvýšenej heal, snížená obtížnost,...no a byl jsem pěkně zklamanej.

Padá teď málo Globů, takže Fury vázne ještě víc jak dřív

a dokonce, tomu se mi ani nechce věřit, ale zdálo se mi, že jsem musel dávat víc ran jak dřív. Prostě jsem to po dvou hodinaách trápení zabalil. HoTA se mi zdá už definitivně mrtvá.
No a neuvěříš, co bylo pak. Z úplnýho dna bedny jsem vyhrabal Raekora. Jak jsem byl rozladěnej, tak jsem si řek, že zkusím, co s magorem udělal patch. A světe div se, já u toho dřepěl do večera a div se ještě víc, na T6 jsem ani jednou nezdechnul

Zatím mi to moc nejde, ale hraje se to mnohem líp jak dřív. Mnohem snadněji se nabíjí Charge a to i na tý T6, kde se není moc do čeho opřít. Je to o hodně dynamičtější než dřív, líp to navazuje. Neumím si teda moc představit ubít RG v GR nad 30.

Ale do GR se zatím nechystám a T6 Bosák jde v pohodě.

DoTka pěkně dočišťuje. Jsem zvědavej, jestli to vydržím hrát dýl jak víkend, ale dneska jsem se sám překvapil