Možná se zeptám jak úplnej jaryn, ale chápu to správně, že když budu na US a EU, tak každej char bude mít svou truhlu atd. ?DrSma píše:DD: můžeš to udělat jako já. Pokud bys chtěl hrát coop i solo, tak si na Evropě udělej coop postavy (všichni na coop jsou logicky na EU) a na US hrej čistý solo.
Zajímavé...Já myslel, že čím nižší číslo, tím právě horší? Je to teda na HC solo hratelné i na US ?Mlok píše:Udělat to tak jistě může, ideální mi to nepřijde. US má o hodně horší ping a je škoda si to takhle zhoršovat. Pokud je dobré připojení do internetu, tak ten rozdíl je obrovský a na hratelnosti je to hodně znát (na EU mám ping ve hře 35-50ms, na US 200-250ms).
DrSma: K té tvé reakci na to video...Moc díky za tak podrobnej popis. Něco takovýho jsem si potřeboval přečíst. Jakože: toto funguje tak a tak, protože toto a tamto

Jen toto mě nějak hlava nebere...On je nějakej procentuální strop pro element damage? Nechápu, proč by měl člověk ubírat z dmg, když by mohl přidat...? Nebo jsem to nějak špatně pochopil...?DrSma píše:- mě tam ještě dost chybí +% do Cold Damaga. Orb i díru používá s Cold. Teď si představ, když se to znásobuje do Elit, kdyby měl ještě třeba nějakých +50% Cold Damage (ale pozor, tady právě začíná ten balanc, protože itemy nemaj nafukovací staty, prostě by musel kvůli EleDMG někde ubrat)
Jinak hodlám hrát podle toho, jak chci já. Na YT jsem koukal jen pro inspiraci

Edit: Je lepší začít na Normal a po dohrání všech 5A skočit na Expert nebo začít na Hard a pak přejít na Expert? Nebo to vyjde na stejno...? Nebo to vzít postupně...? Normal -> Hard -> Expert atd. Jak to hrajete vy? Berte v potaz to, že nemám nic v truhle