Plugy

Diskuze o programech, jako je např. Maphack, C3PO a další.

Moderátor: Dark_Deamon

Uživatelský avatar
Maarshjaz
Gorebelly
Příspěvky: 274

Re: Plugy

Příspěvek od Maarshjaz » 01.06.2018, 06:06 hod.

Chlapi, mám po dost dlouhé době chuť na diablo, tak ho nainstaluji, 1.13c a plugy (klasika) a jedu, dneska ráno mi to píše checking library memory check failed.
Přeinstaluji plugy ale nepomáhá to, co sakra dělám špatně? Vždy to fungovalo normálně, restart pc ani přeinstalování nepomáhá a já už začínám mít absťák :)

Uživatelský avatar
Slw
Burning Soul
Příspěvky: 747
Currenly, I'm playing: Diablo 2
Bydliště: Deepest underwater Abyss in the world

Re: Plugy

Příspěvek od Slw » 01.06.2018, 10:26 hod.

na čem to hraješ? os/pc. kompatibilita pro xp zatržena?
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Uživatelský avatar
Maarshjaz
Gorebelly
Příspěvky: 274

Re: Plugy

Příspěvek od Maarshjaz » 01.06.2018, 18:02 hod.

Samozřejmě PC, w10, kompatibilita XP service pack 3 jako vždy, hrál jsem na tom takhle diablo přes 8 let a teprve od nynějška to nějak blbne :)

//edit
ÚSPĚŠNĚ ZPROVOZNĚNO, jdou se hledat zodky :p

Holly
Quill Rat
Příspěvky: 2
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Plugy

Příspěvek od Holly » 11.06.2019, 15:13 hod.

zdravím mám problém. Když otevřou truhlu a najedu kurzorem na šipku která precvakava doprava na další sloty v truhle, tak mě hra tak jednou ze třech případu spadne a hodí hlášku:
UNHANDLED EXCEPTION:
ACCESS_VIOLATION (c0000005)
Nevíte prosím někdo kde je chyba?
Diablo verze 1.13c. Plugy verze 11.02.

Uživatelský avatar
dawemorraless
Warlord
Příspěvky: 2905
Currenly, I'm playing: Diablo 2
BattleTag: DaweMorrales #2722
Bydliště: Brno

Re: Plugy

Příspěvek od dawemorraless » 11.06.2019, 16:11 hod.

Jestli se nepletu tak verze 11 je na verzi 14d. Zkus stáhnout verzi plugy 10
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -10 jah
D3 Poetarum

Uživatelský avatar
Alette11
Quill Rat
Příspěvky: 7
Currenly, I'm playing: Diablo 2
BattleTag: Alette #2216

Re: Plugy

Příspěvek od Alette11 » 22.06.2019, 14:20 hod.

dawemorraless píše:
11.06.2019, 16:11 hod.
Jestli se nepletu tak verze 11 je na verzi 14d. Zkus stáhnout verzi plugy 10
pleteš, 11ka funguje i na 1.13c a výš

Uživatelský avatar
Alette11
Quill Rat
Příspěvky: 7
Currenly, I'm playing: Diablo 2
BattleTag: Alette #2216

Re: Plugy

Příspěvek od Alette11 » 22.06.2019, 14:26 hod.

Holly píše:
11.06.2019, 15:13 hod.
zdravím mám problém. Když otevřou truhlu a najedu kurzorem na šipku která precvakava doprava na další sloty v truhle, tak mě hra tak jednou ze třech případu spadne a hodí hlášku:
UNHANDLED EXCEPTION:
ACCESS_VIOLATION (c0000005)
Nevíte prosím někdo kde je chyba?
Diablo verze 1.13c. Plugy verze 11.02.
zkus stahnout glide a pak az tam budes mit tu nabidku grafik tak vyber to s tim 2D.. me to pomohlo
pripadne to 2D slo zvolit i pri instalaci ale to zalezi jakej mas ten instalacni soubor, ja to musel resit Glidem

Holly
Quill Rat
Příspěvky: 2
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Plugy

Příspěvek od Holly » 23.09.2019, 08:14 hod.

Tak jsem stáhnul Glide z této streánky http://www.svenswrapper.de/english/downloads.html verze 1.4.e rozbalil do složky s diablem, spustil D2VidTst.exe a nastavil v něm Glide.
Teď když spouštím diablo přes plugy jede mě to i s tím Glide. Problém je v tom, že nikde v nastavení Glide nevidím nabídku grafik, kde bych zvolil 2D.
To padání hry když jsem v truhle, jak jsem popsal nahoře by mě zase tolik nevadilo, dávám si na to pozor. Horší však je, že mě hra padá se stejnou hláškou i když chci projít portálem na ten umber quest. Klíče v kostce normálně spojím, vytvoří se portál, ale ve chvíli, když jím chci projít hra se zasekne, vyletí ta chybová hláška a je konec.

Odpovědět

Zpět na „Programy“