Diablo 2 na pc bez pevnej IP

Všechno co se týká normální hry.

Moderátor: Dark_Deamon

Odpovědět
Uživatelský avatar
JaUjcik
Quill Rat
Příspěvky: 3

Diablo 2 na pc bez pevnej IP

Příspěvek od JaUjcik » 05.01.2019, 10:35 hod.

Ahoj,
nas dedinsky operator nam zrusil pevnu IP a teraz je dostupna len za popatok. Kedze nemam chut mu zato platit a inac hru spustit neviem, nema niekto daku radu ako to obyst aby som mohol hrat na B-Nete?
dakujem.

Uživatelský avatar
Fraxinus
Adviser
Příspěvky: 3154
Currenly, I'm playing: Diablo 2
BattleTag: Fraxinus#2208
Bydliště: Mladá Boleslav
Kontaktovat uživatele:

Re: Diablo 2 na pc bez pevnej IP

Příspěvek od Fraxinus » 05.01.2019, 12:40 hod.

Asi vyměnit operátora...

Ale to nejspíš nepomůže, asi budeš muset zaplatit.
Anebo, pokud máš mobilní internet s dostatkem dat na celý měsíc, pak hraj přes wifi hotspot.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí průběh (95,8 % completed)

Uživatelský avatar
JaUjcik
Quill Rat
Příspěvky: 3

Re: Diablo 2 na pc bez pevnej IP

Příspěvek od JaUjcik » 05.01.2019, 12:46 hod.

internet mame cez kablovku. Predtym cez Orange ale vypadaval.

Uživatelský avatar
witekcz
Redaktor DiabloFans.cz
Příspěvky: 1156
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: VitekP#2890

Re: Diablo 2 na pc bez pevnej IP

Příspěvek od witekcz » 05.01.2019, 22:32 hod.

Na Battle.net můžeš hrát i bez statické IP.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.

Uživatelský avatar
JaUjcik
Quill Rat
Příspěvky: 3

Re: Diablo 2 na pc bez pevnej IP

Příspěvek od JaUjcik » 23.01.2019, 18:44 hod.

to je potom divne. Lebo sa neviem prihlasit.
A ked som si cez vianoce priplatil na skusku za tu ich pevnu IP tak to vsetko slo, a teraz to zase nejde. ... Alebo je tam nastavuju este nieco ineho co mi chlapik nepovedal

Uživatelský avatar
MrMongus
Wraith
Příspěvky: 133
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: MrMongus#2526

Re: Diablo 2 na pc bez pevnej IP

Příspěvek od MrMongus » 25.01.2019, 10:46 hod.

Zajímala by mě chyba, kterou to při pokusu o přihlášení napíše, ale obecně jsou dvě pravděpodobný příčiny:
1. IP, kterou jsi schytal, je blokovaná u blizzu (stalo se mi u playstationa) - pak nezbývá, než chytneš novej lease a doufat, že bude IP ok. Proto ti to na pevné IP jelo, protože jsi měl jinou IP.
2. Operátor blokuje určitý porty, což na pevné IP většinou bývá benevolentnější, páč často počítají, že si to člověk pronatuje jak potřebuje.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“