Chyba grafiky

Obecně o Diablu.
Odpovědět
SpaVvnie
Quill Rat
Příspěvky: 2
Currenly, I'm playing: Diablo

Chyba grafiky

Příspěvek od SpaVvnie » 12.01.2011, 19:39 hod.

Zdravím,
nějak mi blbne grafika s pathem, doufám, že mi poradíte. Poprvé jsem to dohrál bez pathe a šlapalo to v pohodě (mám W7 atd.. a ani jsem nemusel nic nastavovat), ale když tam dám path, tak se to podělá a nepomáhá ani zmenšení rozlišení nebo 16 bitů :(

Pro představu.. http://img20.imageshack.us/i/diabloerror.jpg/

Nevíte co s tím?

Uživatelský avatar
Gladiator91
Doom Knight
Příspěvky: 534
Currenly, I'm playing: Diablo 2
BattleTag: gladiatorcz#2171
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Chyba grafiky

Příspěvek od Gladiator91 » 12.01.2011, 20:14 hod.

Zkoušel si to spustit v kompatibilitě s XP?
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!

SpaVvnie
Quill Rat
Příspěvky: 2
Currenly, I'm playing: Diablo

Re: Chyba grafiky

Příspěvek od SpaVvnie » 12.01.2011, 22:33 hod.

Teď jsem to zkusil, vyzkoušel jsem všechny kompatibility a pořád stejné

Edit: tak se zdá, že to jede.. ono se v té kompatibiltě musí odklikat uplně všechno (já vím, jsem amatér) Každopádně díky moc za radu :)

Uživatelský avatar
Fraxinus
Adviser
Příspěvky: 3118
Currenly, I'm playing: Diablo 2
BattleTag: Fraxinus#2208
Bydliště: Mladá Boleslav
Kontaktovat uživatele:

Re: Chyba grafiky

Příspěvek od Fraxinus » 12.01.2011, 23:19 hod.

Založ si nový soubor diablo.bat
Do něj vlož toto:

Kód: Vybrat vše

taskkill /F /IM Explorer.exe
diablo.exe
Start explorer.exe
A spouštěj to takhle.
Zatím mi to fungovalo u všech starších her.

Edit: Aha, už jsi to rozchodil. Tak nic. :wave:
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí průběh (95,8 % completed)

golin
Quill Rat
Příspěvky: 2

Re: Chyba grafiky

Příspěvek od golin » 21.01.2011, 15:11 hod.

mam ten stejny problem pls muzes mi rict jak si to vyresil?
a nebo spis jak jako vytvorim ten soubour? a pomuze to?
Naposledy upravil(a) golin dne 21.01.2011, 15:12 hod., celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Jireky
Doom Knight
Příspěvky: 440
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Chyba grafiky

Příspěvek od Jireky » 21.01.2011, 15:11 hod.

Někdo potřebuje brejle.
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]

golin
Quill Rat
Příspěvky: 2

Re: Chyba grafiky

Příspěvek od golin » 21.01.2011, 15:14 hod.

aha tak mam to :D...

Uživatelský avatar
Haskeer
Fallen Shaman
Příspěvky: 55
BattleTag: Haskeer#2814

Re: Chyba grafiky

Příspěvek od Haskeer » 26.12.2011, 13:49 hod.

Hmm po letech sem si nainstaloval D1, ale at delam co delam porad tam mam ty barvy rozhazene :cry:
Neříkám, že nechci umřít. Jen nechci být u toho, až se to stane.

Obrázek

Uživatelský avatar
Mirda
Gorebelly
Příspěvky: 227
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Chyba grafiky

Příspěvek od Mirda » 26.12.2011, 14:52 hod.

A zkoušel jsi vypnout explorer, jak radí Fraxinus?

Uživatelský avatar
Haskeer
Fallen Shaman
Příspěvky: 55
BattleTag: Haskeer#2814

Re: Chyba grafiky

Příspěvek od Haskeer » 26.12.2011, 16:05 hod.

Joo na to bych potreboval podrobny popis, do toho bat souboru sem to nejak zkusil dat ale porad je to stejne, takze hadam ze spatne vlozeno.

Nejlip asi budu potrebovat radu v jake verzi programu mam ten .bat udelat a mozna kde ho vemu ( nemuzu najit jiny nez 1.5 ) a dale.
Neříkám, že nechci umřít. Jen nechci být u toho, až se to stane.

Obrázek

Uživatelský avatar
Mirda
Gorebelly
Příspěvky: 227
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Chyba grafiky

Příspěvek od Mirda » 27.12.2011, 11:33 hod.

Bat nepotřebuješ, ten to jenom trochu urychlí. Stačí, když zapneš správce úloh, v procesech vypneš explorer.exe, pak dáš na horní liště Soubor -> Nová úloha, napíšeš cestu k spouštěcímu souboru Diabla a hraješ. Až skončíš, tak zase otevřeš správce úloh, opět dáš spustit novou úlohu a zadáš explorer.exe (bez cesty).

Uživatelský avatar
Haskeer
Fallen Shaman
Příspěvky: 55
BattleTag: Haskeer#2814

Re: Chyba grafiky

Příspěvek od Haskeer » 27.12.2011, 11:35 hod.

Jo dik uz sem to vykoumal i s tim batch makerem:)
Neříkám, že nechci umřít. Jen nechci být u toho, až se to stane.

Obrázek

Uživatelský avatar
Mirda
Gorebelly
Příspěvky: 227
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Chyba grafiky

Příspěvek od Mirda » 27.12.2011, 11:39 hod.

Na vytváření .bat souborů nepotřebuješ žádný program. Prostě dáš vytvořit nový textový soubor, vepíšeš do něj kód a příponu změníš na bat.

Uživatelský avatar
Haskeer
Fallen Shaman
Příspěvky: 55
BattleTag: Haskeer#2814

Re: Chyba grafiky

Příspěvek od Haskeer » 27.12.2011, 11:46 hod.

Nj zkousel sem neslo to, tak sem musel hledat:) Ale nasel.
Neříkám, že nechci umřít. Jen nechci být u toho, až se to stane.

Obrázek

davidrohusch
Quill Rat
Příspěvky: 12
Currenly, I'm playing: Diablo

Re: Chyba grafiky

Příspěvek od davidrohusch » 22.01.2012, 15:27 hod.

a kdyz sem ten problem se ptal ja tak ono nikdo nevi :D

Uživatelský avatar
Raahk
Wraith
Příspěvky: 100
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: Raahk#2416
Bydliště: Štětí/Litoměřice

Re: Chyba grafiky

Příspěvek od Raahk » 22.01.2012, 15:31 hod.

Stačí když si nastavíš kompatibilitu a nemusíš řešit přes správce zbytečný habroviny :)
Obrázek

Odpovědět