Diablo na Androidu

Obecně o Diablu.
Odpovědět
Grim
Quill Rat
Příspěvky: 3

Diablo na Androidu

Příspěvek od Grim » 09.08.2013, 03:41 hod.

Vyzkousel jsem Playstation verzi Diabla 1 na Androidu a nahral jsem video na youtube:
http://youtu.be/qjjSM-VZuoM

Návod:
1) Z google play stahnete a nainstalujte emulator ePSXe:
https://play.google.com/store/apps/deta ... psxe.ePSXe
2) Zkopirujte image diabla do vaseho smartphonu/tabletu
3) Spustte ePSXe, dejte Run Game a spuste image ktery jste zkopirovali v predchozim kroku

Na kanale mam i dalsi veci, ktere jdou spustit na tabletu/smartphonu s androidem jako Starcraft, Warcraft 2, Fallout, ...
http://www.youtube.com/user/GrimYTB

Uživatelský avatar
Kuki10
Globální moderátor
Příspěvky: 7218
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: Kuki#2122
Bydliště: Brno

Re: Diablo na Androidu

Příspěvek od Kuki10 » 09.08.2013, 07:51 hod.

Mrknu na fallout, ten by me bavil na mobilu vic.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Uživatelský avatar
HELLERcz
Diablo
Příspěvky: 4296
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: HELLER#21462

Re: Diablo na Androidu

Příspěvek od HELLERcz » 09.08.2013, 08:14 hod.

Tady ty emulátory jsou fajn jen me nejak haprovaly kdyz jsem kdysi chtel hrat heroesy. PS emulator jsem zatim ale asi netestoval.

Odesláno z SG Note 2
Obrázek

Grim
Quill Rat
Příspěvky: 3

Re: Diablo na Androidu

Příspěvek od Grim » 13.08.2013, 04:10 hod.

PS emulator bezi opravdu dobre a tim tuplem, kdyz mas SG Note 2. Stoji za to vyzkouset.

Na Fallout muzes urcite mrknout a cesky navod jsem dal na fora madbrahmin:
Fallout 1 na Androidu
http://forum.madbrahmin.cz/viewtopic.php?f=6&t=11392
Fallout 2 na Androidu
http://forum.madbrahmin.cz/viewtopic.php?f=7&t=11394

Uživatelský avatar
HELLERcz
Diablo
Příspěvky: 4296
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: HELLER#21462

Re: Diablo na Androidu

Příspěvek od HELLERcz » 13.08.2013, 06:16 hod.

A ty jsi tu aplikaci z googlu kupoval ? Koukám, že to stojí nějaké goldy .-)
A taky, kde seženu image Diabla ? Musím vlastnit PS verzi Diabla, jo ?
Obrázek

Grim
Quill Rat
Příspěvky: 3

Re: Diablo na Androidu

Příspěvek od Grim » 14.08.2013, 03:20 hod.

Aplikace neco stoji, ale zas tak moc to neni. A jak to chodi u vsech emulatoru tak odkazy na image/ROMs se vetsinou nemuzou poskytovat, takze musis hledat sam.

Uživatelský avatar
HELLERcz
Diablo
Příspěvky: 4296
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: HELLER#21462

Re: Diablo na Androidu

Příspěvek od HELLERcz » 14.08.2013, 08:11 hod.

Jo už jsem to vše zakoupil a teďkom, když pustím ePSXe a dám Run Game, tak mi to skenuje ... a pak vyjede okno How to get started ... a nic se neděje.
Ale když se koukám na tvé video, tak tam ti to najde Diablo.img .. to já nemám.
Já mám Diablo.bin, co má 637MB.

edit: moje chyba... už vše fakčí :)
Obrázek

Uživatelský avatar
SilkyBachus270
Wraith
Příspěvky: 109
Currenly, I'm playing: Diablo 2
Kontaktovat uživatele:

Re: Diablo na Androidu

Příspěvek od SilkyBachus270 » 02.05.2015, 10:36 hod.

Mne to nejak nechce savenuť vraj mám 5 blockov a potrebujem 10 robí to ešte niekomu ?

Odpovědět