posledny tyzden som hladal higher runy na co najrychlejsich najlahsich miestach. a co som nasiel - magic find mam okolo 200, snazim sa najst nejaky unikatny exceptional armor a vex runu na heart of the oak. hram vacsinou solo:
Cow level (hell): najlahsie na killovanie, ale najhorsie na predmety. nasiel som ort, tal...inak vobec nic, ani pouzitelne predmety.
cow level(normal + nightmare) - kedze som iba prednedavnom zistil, ze runy sa pomocou gemov daju upgrejdovat

, sem chodim zbierat chipped a flawed kamene.
the pit (hell): vraj tu moze padnut cokolvek...tuto lokaciu odteraz vynechavam, bol som tu snad 200x a neziskal som vobec nic. su tu neprijemne potvory (milion lukostrelcov) a pomaly postup, nevidim v tom zmysel.
black marsh + countness(hell): popri hladani veze vzdy narazim na par bossov, z jedneho mi vypadla mal alebo fal, uz neviem. v dungeone z priser padaju tal, ort, amn maximalne, countess posmrtne venuje skoro vzdy tir + ort, k tomu najcastejsie pripoji shael alebo sol.
andariel + cesta k nej(hell): raz za cas zajdem aj k nej. parkrat mi hodila nizsie runy, inak nic. predmety tiez nestoja za vela.
ancient tunnels(hell): neskodne prisery, mizerny drop.
flayer jungle(hell): tuto oblast som zatial obchadzal, ma zmysel sem chodit?
lower curast(hell): dobra lokacia, padaju tu povacsinou middle class runy, parkrat uz sa zadarilo aj high(fal, mal, ist)
ruined temple + disguisted fane v kurastoch(hell): najviac mi vypadla shael, sol, dol. v niektorych sa dokaze vygenerovat mile uvitanie: naposledy archery + pavuky + serpent magusy hned pri vchode, samozrejme vsetko bossovia s milionom minionov.
travincal(hell): dobry zdroj prachov, runy velmi nepadaju.
Mephisto(hell): tazky pristup, ale raz za cas sa to vyplati.
hellforge(hell): sem som doteraz nechodil, oplati sa to?
chaos svatyna(hell): tiez iba vynimocne. ziskal som par tirov a amnov, nic moc.
arreat plateau(hell): threshsocket mi doteraz nevyhodil ani runu, ani unique predmet.
ancients way + icy cellar(hell): celkom sa da, treba mat stastie na protivnikov.
worldstone keep level(hell): sem by som chodil rad, ale ako som pisal vo vyssich prispevkoch: resisty mam minimalne a skoro vzdy sa tu vyskytuju burning souly, ktore ma zabiju jednym lightningom.
baal(hell): par peknych veci mi uz dropol, na runu si nespominam. obcas nieco vypadne v throne room. obcas.