dve jednoduche otazky - sorceress na hell

Herní postavy, NPC postavy, žoldáci.

Moderátor:Dark_Deamon

kmotor
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2
dve jednoduche otazky - sorceress na hell

Příspěvek od kmotor » 09.08.2012, 09:37 hod.

zdravim hrdinov, :D

mam dve zaciatocnicke otazky:

1. hram na battlenete, funguje tu prikaz /players 8? mne sa to nepodarilo rozchodit, aj ked som si dal zaheslovanu hru, kde som bol iba ja.

2. mam sorcu level 81 a moje hlavne utocne kuzla su glacial spike a fireball, vymaxovane na level 20. hrat sa s tym da, ale na hell uz to nejde tak hladko ako na nightmare. :green: rozmyslam nad skillresetom a dat si ako hlavne kuzla meteor/frozen orb, pricom zalozne kuzla by zostali fireball s glacialom. oplati sa to, alebo to mam nechat tak ako teraz?

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Re: dve jednoduche otazky - sorceress na hell

Příspěvek od Fraxinus » 09.08.2012, 10:35 hod.

1) na battle.netu /players X nefunguje. Jestli chceš na pl8 hrát, musíš být ve hře, kde je dalších 7 hráčů.

2) To musíš vědět ty, zda chceš změnu. FO je o mnoho silnější, než glacial spike, ale pro maximální efektivitu ho musíš správně nasměrovat. Meteor bys stejně musel posílit fireballem, takže je to víceméně jedno. Důležité je také to, jaké máš předměty a jak přesně máš skilly rozdělené.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

kmotor
Wraith

Příspěvek od kmotor » 09.08.2012, 12:34 hod.

1. s*it

2. frozen orb ma nevyhodu, ze prisery nezmrazi. bez glacial spike by moj merc dlho neprezil. preto chcem ist do blizzardu + glacial spike.

meteor ma neporovnatelne vacsi damage, fireball mi uz miestami prestava stacit - damage okolo 270.

predmety mam dost s*it - dusk deep, skin of the vipermagi, the ward - zvysok noname predmety na zvysenie resistance. momentalne ale spocivaju v truhle, lebo som sa zameral na magic find. runy nejake mam, ale tiez nic moc - najsilnejsie gul a um.

Asman
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 09.08.2012, 12:43 hod.

K Fireballu musíš mít synergie, pak dává víc. Merc s gearem musí přežít(lancer z 2. aktu pokud není silně podlevelovaný, pokud hodně teče tak ho portni k sobě). Glacial spike má malý damage+na hellu je redukovaná doba zmražení, blizzard/frozen orb monstra zabije dřív než něco stihnout udělat.

kmotor
Wraith

Příspěvek od kmotor » 09.08.2012, 14:39 hod.

ok, pred respecom si to preskusam a potom uvidim.

BTW, je na battlenete dovolene rozsirenie truhly?

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 09.08.2012, 18:12 hod.

Ono to vypadá, že nedal ani bod ani do fire mastery. kmotore, prostuduj si tohle a proklikej se tam ke všem skillům, co chceš používat.

K tvé druhé otázce: na battle.netu žádná rozšířená truhla není. Ta se dělá prostřednictvím mul, postav na 1. levlu, které máš jen na uložení předmětů. Buď si sežeň kamaráda, co ti podrží hru a nesebere věci, nebo to dělej sólo, když ve hře vydržíš s postavou dýl jak 5 minut, tak hra bude zpermamentizována a když odejdeš, zůstane ještě minutu založena, i když v ní nikdo není. Pak tam naskoč s mulou a sesbírej si věci ze země....hlavně to ale nedělej ve veřejných hrách. Tam ti je na 99% někdo ukradne.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

kmotor
Wraith

Příspěvek od kmotor » 10.08.2012, 11:43 hod.

praveze do FM som dal asi desat bodov (aj do cold), ale na vysledku to nebolo moc vidiet. na druhu stranu vo firebolte a meteore som mal iba jeden skillpoint, zeby kvoli tomu?

kazdopadne som si pozrel synergie a mam otazku - ak je fireball moje hlavne kuzlo, preco si vela ludi dava synergie do fireboltu miesto do meteoru? firebolt je dobry iba na synergie, na hell je inak prakticky nepuzitelny. meteor sa da pouzit hocikedy a je ovela silnejsi + dava hromadny damage. bonus k fireballu maju obidve kuzla rovnake. takze ja nevidim dovod nieco davat do fireboltu, alebo mi nieco uniklo? :D

rozhodol som sa to predbezne rozdelit takto: hlavne kuzla budu blizzard + meteor, sekundarne fireball a glacial spike(uz som si nanho zvykol). vsetky budu namaxovane na 20. level. zvysok teleport, static field, warmth + zvysok do mastery. to by uz mohla byt celkom sila.

BTW, keby sa nieco pokazilo, reset skillov mozem puzit 3x, ze( za kazdu obtiaznost jeden)?
Naposledy upravil(a) kmotor dne 10.08.2012, 11:57 hod., celkem upraveno 1 x.

Asman
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 10.08.2012, 11:53 hod.

Lepší je první maxovat synergie a pak mastery(neplatí u lightning), protože synergie přidávají víc. Do mastery ze začátku 1 bod kvůli +all skills.
Možná proto, že Meteor potřebuje ještě 3 prereqy(inferno, blaze a firewall), přidává stejně damage. Fireball dává taky plošný damage.

kmotor
Wraith

Příspěvek od kmotor » 14.08.2012, 09:39 hod.

rozdelil som to tak,ako som pisal o post vyssie a vysledky sa ihned dostavili. :D ked hram sam, tak prisery lahnu po par fireballoch a zvysok dokonci merc. jediny problem je, ze nemam dobre ladove kuzlo na actovych bossov - glacial spike ma maly damage a blizzard ma problem trafit osameteneho protivnika.

drsne je tiez, ked sa do hry pripoji viac hracov, napr pri 8 hracoch sa vobec nechytam.

urobil som si runove brnenie wealth, cize mam solidny magic find a vela prachov. snazim sa hladat unikaty v the pit/ancient tunnels, ale tam mi snad doteraz nic pouzitelne nevypadlo. kam chodievate hladat uniques/ higher runy? countess mi dropuje same ort/tal, tych mam asi milion. :green:

Asman
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 14.08.2012, 11:09 hod.

Na Act bosse jsem používal Fireball. Na runy se chodí Countess/Lower kurast bedny. Pokud chceš gear jen na sorceress tak stačí běhat Mephista na hell-pomocí bugu ho zahákneš za jakýkoliv roh, nedostáváš damage a koupeš ho v blizzardu. Nadropuješ tu celý gear kromě štítu(RW Spirit do Monarchu).

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 14.08.2012, 15:18 hod.

Tak monarch by zase mohl padnout z toho stojanu nalevo u Mephista :-)
HC grál: 537/516 (-21)

kmotor
Wraith

Příspěvek od kmotor » 15.08.2012, 11:46 hod.

Na Act bosse jsem používal Fireball.
na vsetkych? andariel lahne za par sekund, ale na ostatnych vobec neucinkoval - aspon mne sa zdalo. napr. mephistovi som meteormi neuberal skoro nic a to som ich tam nahadzal pozehnane. o baalovi a durielovi ani nehovorim, na tych ucinkoval iba lad.
Pokud chceš gear jen na sorceress tak stačí běhat Mephista na hell
na nightmare ziadny problem. na hell...mam uz uroven 90, ale v durance of hate su vzdy obry a stygian dolls, ktori ma mozu zabit jednym uderom - podla mna velky risk sa teleportovat na nahodu.
Tak monarch by zase mohl padnout z toho stojanu nalevo u Mephista :-)
mohol by. ked som ho nepotreboval, tak padal z kazdej druhej prisery a teraz po nom marne patram. :OXO

Asman
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 15.08.2012, 12:16 hod.

Andariel je jasná, ostatní jsem Fireballoval taky, samozřejmě když máš blizzard tak je asi nejlepší zmrazovat+do toho Fireball, blizzard můžeš házet nad sebe, než za tebou boss doběhne tak to na něj napadá, jde o situaci. Andariel a Duriela jsem jel stejně, Firebally, když byl/a blízko tak port za ní a znova. Mephisto se koupe v blizzardu, tam FB nemusíš. Diabla podobně jako Andy a Duriela, akorát se musíš vyhýbat Red Lightning Hose, jinak je to o utíkání/portování. U Baala jen uhýbáš a stojíš dál od něj aby ti nevysál manu.
Na portování potřebuješ hodně Faster cast rate a Faster hit recovery, pak se můžeš portovat jak chceš.

kmotor
Wraith

Příspěvek od kmotor » 16.08.2012, 13:40 hod.

uz mam spirit a neminul som nanho ani jednu runu. :green:

opytal som sa spolubojovnika, ci nema nejaky monarch so 4-mi socketmi. opytal sa, ci ho potrebujem na rw spirit. ja som pritakal a on isiel k truhle a dal mi hotovy spirit aj s runami. nukal mi aj arach a ine veci, ale mal som sa pripojit do inej hry a zabudol som jej nazov. :D

Asman
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 16.08.2012, 14:55 hod.

Ono na Bnetu kdybys napsal, tak tě někdo nejspíš i protáhne na hell. A na Spiritu má největší cenu ten štít, runy jsou odpadové.

kmotor
Wraith

Příspěvek od kmotor » 17.08.2012, 14:28 hod.

to je mozne. ale ked budem hrat s vacsim poctom hracov, tak sa k ziadnym runam alebo unique predmetom nemam sancu dostat, lebo mi ich zoberu pred nosom. teraz je to uz aj tak jedno.

uz mam helmu s rw delirium - super na statistiky, ale postava utociaca na dialku nevyuzije jej plny potencial. plus nema resisty, co je s mojimi hodnotami okolo 30% celkom neprijemne.

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 17.08.2012, 22:52 hod.

zas na druhou stranu, občas se ocitneš ve hře, kdy někdo vyprazdňuje muly a rozdává cennosti ostatním.
...Ancients, go, go go!

kmotor
Wraith

Příspěvek od kmotor » 24.08.2012, 11:12 hod.

posledny tyzden som hladal higher runy na co najrychlejsich najlahsich miestach. a co som nasiel - magic find mam okolo 200, snazim sa najst nejaky unikatny exceptional armor a vex runu na heart of the oak. hram vacsinou solo:

Cow level (hell): najlahsie na killovanie, ale najhorsie na predmety. nasiel som ort, tal...inak vobec nic, ani pouzitelne predmety.

cow level(normal + nightmare) - kedze som iba prednedavnom zistil, ze runy sa pomocou gemov daju upgrejdovat :green: , sem chodim zbierat chipped a flawed kamene.

the pit (hell): vraj tu moze padnut cokolvek...tuto lokaciu odteraz vynechavam, bol som tu snad 200x a neziskal som vobec nic. su tu neprijemne potvory (milion lukostrelcov) a pomaly postup, nevidim v tom zmysel.

black marsh + countness(hell): popri hladani veze vzdy narazim na par bossov, z jedneho mi vypadla mal alebo fal, uz neviem. v dungeone z priser padaju tal, ort, amn maximalne, countess posmrtne venuje skoro vzdy tir + ort, k tomu najcastejsie pripoji shael alebo sol.

andariel + cesta k nej(hell): raz za cas zajdem aj k nej. parkrat mi hodila nizsie runy, inak nic. predmety tiez nestoja za vela.

ancient tunnels(hell): neskodne prisery, mizerny drop.

flayer jungle(hell): tuto oblast som zatial obchadzal, ma zmysel sem chodit?

lower curast(hell): dobra lokacia, padaju tu povacsinou middle class runy, parkrat uz sa zadarilo aj high(fal, mal, ist)

ruined temple + disguisted fane v kurastoch(hell): najviac mi vypadla shael, sol, dol. v niektorych sa dokaze vygenerovat mile uvitanie: naposledy archery + pavuky + serpent magusy hned pri vchode, samozrejme vsetko bossovia s milionom minionov. :wave:

travincal(hell): dobry zdroj prachov, runy velmi nepadaju.

Mephisto(hell): tazky pristup, ale raz za cas sa to vyplati.

hellforge(hell): sem som doteraz nechodil, oplati sa to?

chaos svatyna(hell): tiez iba vynimocne. ziskal som par tirov a amnov, nic moc.

arreat plateau(hell): threshsocket mi doteraz nevyhodil ani runu, ani unique predmet.

ancients way + icy cellar(hell): celkom sa da, treba mat stastie na protivnikov.

worldstone keep level(hell): sem by som chodil rad, ale ako som pisal vo vyssich prispevkoch: resisty mam minimalne a skoro vzdy sa tu vyskytuju burning souly, ktore ma zabiju jednym lightningom.

baal(hell): par peknych veci mi uz dropol, na runu si nespominam. obcas nieco vypadne v throne room. obcas.

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 24.08.2012, 14:28 hod.

Pokud chceš získat co nejrychleji runu Vex, tak bys měl chodit The Coutness (použít Static Field a merc ji už dodělá, pokud jsi cold a fire sorcka). Buď ti ta runa padne, nebo ji aspoň za jeden týden chození doskládáš. Jednou mi Vex padla cestou k ní :-) A k tomu bych přidala Lower Kurast.

A co se týče brnění, tak jaké by sis představoval? Vipera? I když exceptional věci stejně hází Mephisto na Hell všechny, takže ten je jasná volba. Sice je to asi otrava hledat ho půl dne, ale pořád si myslím, že zůstává nejlepší, protože ti může hodit i kupu užitečných věcí navíc.

Však ono to padne, jen to chce udělat stovky nájezdů.

Ještě.. na elitní věci, které jen tak nepadají, jsou nejlepší lokace jako Crypt, Mausoleum, Pit, Maggot Lair, Ancients Tunnels, nějaké ty chrámy ve třetím aktu, stoky (2. patro, tam občas z těch truhel vypadnou pěkné věci), River of Flame, Chaos Sanctuary, Pindleskin a Worldstone Keep.

Ale na to to chce stovky a stovky nájezdů :D
HC grál: 537/516 (-21)

kmotor
Wraith

Příspěvek od kmotor » 24.08.2012, 15:08 hod.

Countess - hm, tyzden cisteho casu? :green: uz som tam bol najmenej 100x, viac ako sol/dol/thul som zatial nedostal.

brnenie by som rad chains of horror(ked budu runy), dovtedy nejake unique armor najvyssej rady. chcem ho hlavne pre merca, mne zatial staci cuirass s runeword wealth. viper myslis skin of the vipermagi? :D to som mal cele nightmare, na hell sa s tym uz nedalo existovat.

Odpovědět

Zpět na „Charaktery“