paypal

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353
paypal

Příspěvek od Reve » 20.07.2012, 07:56 hod.

Ahoj,

Zalozil sem si paypal ucet.Chci ho zatim pouzit jen na to aby me tam poslal nekdo penize z jineho paypalu.Musim na toto neco priradit ? Kreditku nebo tak ? Nebo na tutu transakci tam nemusim mit nic nastavene ?

Predem diky za rady.

Punky
The Butcher

Re: paypal

Příspěvek od Punky » 20.07.2012, 08:55 hod.

no pokial tam nepriradis kreditku, tak ten accounet sa berie ako neovereny a su tam nejake limity... neviem ci na prijimanie aj odosielanie, alebo len na nieco... ani presne sumu neviem... nezistoval som... kazdopadne priamo na strankach paypalu to pisu, takze si to mozes nastudovat priamo tam aj sam

Fru-fru
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 20.07.2012, 09:39 hod.

Punky píše:no pokial tam nepriradis kreditku, tak ten accounet sa berie ako neovereny a su tam nejake limity... neviem ci na prijimanie aj odosielanie, alebo len na nieco... ani presne sumu neviem... nezistoval som... kazdopadne priamo na strankach paypalu to pisu, takze si to mozes nastudovat priamo tam aj sam
limit je nastaven na cca 22k Kč a počítá se myslím obousměrně (dohromady odchzí i příchozí), pokud se nepletu. Ověření proběhne strhnutím 50 Kč z bankovního účtu, který si k pp přiřadíš.

Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 20.07.2012, 09:42 hod.

Fru-fru píše:
Punky píše:no pokial tam nepriradis kreditku, tak ten accounet sa berie ako neovereny a su tam nejake limity... neviem ci na prijimanie aj odosielanie, alebo len na nieco... ani presne sumu neviem... nezistoval som... kazdopadne priamo na strankach paypalu to pisu, takze si to mozes nastudovat priamo tam aj sam
limit je nastaven na cca 22k Kč a počítá se myslím obousměrně (dohromady odchzí i příchozí), pokud se nepletu. Ověření proběhne strhnutím 50 Kč z bankovního účtu, který si k pp přiřadíš.

jj to uz sem udelal, ale ted teda dokud nedostanu potvrzovaci kod coz muze trvat nemam delat zadny platby nad 22kc ?

edit: jde me ted o prichozi platbu...

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 20.07.2012, 09:56 hod.

no pokial je to ako pise Fru-fru tak by to ani nemalo byt mozne aby si rpijal nejaku vyssiu ciastku...
inak u mna to trvalo skoro 5 dni kym mi ten potvrdzovaci kod prisiel

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 20.07.2012, 10:00 hod.

Punky píše:no pokial je to ako pise Fru-fru tak by to ani nemalo byt mozne aby si rpijal nejaku vyssiu ciastku...
no ale 22kc se me zda dost malo...

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 20.07.2012, 10:04 hod.

co sem tak cetl tak by to melo byt 100euro...to uz se me zda realnejsi

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 20.07.2012, 10:07 hod.

Reve píše:
Punky píše:no pokial je to ako pise Fru-fru tak by to ani nemalo byt mozne aby si rpijal nejaku vyssiu ciastku...
Napsal jsem 22k Kč, čímž jsem myslel 22000 Kč, sry, z mobilu jsem si nemohl odpustit zkratky;-)

Důvodem je zákon o financování zločinu a terorismu, jen pro zajímavost:grin:

Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 20.07.2012, 10:10 hod.

Fru-fru píše:
Reve píše:
Napsal jsem 22k Kč, čímž jsem myslel 22000 Kč, sry, z mobilu jsem si nemohl odpustit zkratky;-)

Důvodem je zákon o financování zločinu a terorismu, jen pro zajímavost:grin:

diky...tuto zkratku samozrejme znam jen sem ji prehlidl :D

JamieChris
Gorebelly
BattleTag:JamieChris#2321

Příspěvek od JamieChris » 22.07.2012, 12:15 hod.

To znamená, že můžu zaregistrovat paypal a poslat na něj peníze, aniž bych k němu měl přiřazenej účet nebo platební kartu?
A až to budu chtít vybrat, budu to muset přiřadit?
Já myslel, že když se registruju, už si to tam musim přiřadit, jinak mě to nenechá. Jakože mít samotnej paypal, na kterej bych si mohl posílat a z něj posílat... bez účtu, karty..

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 22.07.2012, 14:14 hod.

Aby ti šly peníze z aukce posílat na PayPal, musíš mít na PayPal účtě přiřazenou kartu.
Obrázek

Pindik
Fallen Shaman

Příspěvek od Pindik » 30.07.2012, 12:33 hod.

Zdravím
Potřeboval bych poradit ohledně paypalu, dovolím si zeptat se tady... Blizzard mi poslal 7 éček a mam je teď na paypalu. Potřeboval bych vědět co musím ještě udělat abych mohl peníze vybrat z karty...
Je třeba je ještě někam převést? nebo tím,že jsou na paypalu už sou jakoby na kartě a mohu je vybrat? a není případně třeba převést ty eura na koruny?

Předem děkuji...

xXx
Gorebelly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xXx » 30.07.2012, 13:30 hod.

Peníze si musíš poslat na účet. Nahoře dáš tuším Withdraw a Withdraw funds to your bank account
Cíl: Paragon level 100
[100/100]

patriarchf
Fallen Shaman
BattleTag:patriarchf#2640

Příspěvek od patriarchf » 30.07.2012, 13:40 hod.

dto: musí být myslím účet verifikovaný a to bez zadaní bankovního spojení do domácí banky (v IBANu) na PayPalu nejde, pak je možné si nechat příchozí platby přepodeslat na účet. Jiná měna se ti přepočte v rámci aktuálního kurzu k CZK "tvé" banky, nebo ČNB - to už nevím 100%pro.
Patriarchf
[SC] Barbar 60 (40) DiabloProgress Inferno completed 1.0.3
[SC] Wizard 60 (03) DiabloProgress Inferno completed 1.0.5

orisk93
Wraith

Příspěvek od orisk93 » 31.07.2012, 11:59 hod.

opravte mě, když se mýlím, ale když posíláš své peníze z Paypalu na svuj ucet v CR, tak ti to strhává docela vysoké poplatky ne? Paypal se pocitá jako zahraniční nbo tak ne? takže je lepší peníze v Paypalu pozivat k nakupování po netu ne?

Pindik
Fallen Shaman

Příspěvek od Pindik » 31.07.2012, 18:37 hod.

orisk93 píše:opravte mě, když se mýlím, ale když posíláš své peníze z Paypalu na svuj ucet v CR, tak ti to strhává docela vysoké poplatky ne? Paypal se pocitá jako zahraniční nbo tak ne? takže je lepší peníze v Paypalu pozivat k nakupování po netu ne?
no to mi ani neřikej :) sem si poslal 177kč a napalej mi 300 poplatek ne ? :D

Odpovědět

Zpět na „Obecně“