Pomoc - 2. Akt INF.

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
DerMahr
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:DerMahr#2497
Kontaktovat uživatele:
Pomoc - 2. Akt INF.

Příspěvek od DerMahr » 03.08.2012, 10:18 hod.

Zdravím, pomohl by mi (60lvl DH) někdo s 2. aktem? Nebo alespoň s 7. questem - Blood and Sand? Jsem zaseklej asi tejden a každá zkouška - jak public, tak Singl mě vyjde na 40 000 :)

Předem díky. Kontakt asi nejlépe icq - 311 920 764

Xkryspin
Wraith

Re: Pomoc - 2. Akt INF.

Příspěvek od Xkryspin » 03.08.2012, 10:41 hod.

A k čemu ti bude udělat druhý akt, když pak přijde ještě horší třetí akt?

Jestli tam sedíš jen týden - tak to brečíš předčasně.
1) Zpátky do ACT 1, nafarmit trochu gearu / peněz a pak to teprve zkoušej
2) pokud tě jedna oprava gearu z červeného vyjde na 40 000, tak to není tak špatný gear na act 2 - takže kontrola buildu, stylu hry a jestli se gear hodí k buildu? (ono mezi act 1 a act 2 je dost často třeba změnit dosavadní build a styl hry dost podstatně).
3) Pokud utratíš 40 000 za všechny opravy během jedné herní session (zkouška?) tak se buď nesnažíš... (nebo máš gear totálně slabý a nemáš v act 2 co dělat).

Možná kdybys sem hodil build a gear, dalo by se ti pomoct i jinak než tě vozit na zádech.

DerMahr
Quill Rat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DerMahr » 03.08.2012, 11:08 hod.

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 03.08.2012, 11:24 hod.

máme battlenet a jeho možnosti ingame komunikace a ty sem flákneš icq :D jinak tě musím zklamat, ale jestli neprojdeš sám a2, tak se ti a3 nebude líbit o nic víc.

EDIT: IMGSHACK JE s*ač. kdysi byl použitelnej, ale to bylo tak dva roky zpátky...

DerMahr
Quill Rat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DerMahr » 03.08.2012, 11:38 hod.

BattleTag: DerMahr#2497

Jestli obrázky nejdou zkouknout, založim klíďo píďo Rajče :D
Projdu si eště jednou 1. akt, XKryšpín má pravdu :) každopádně jakékoliv rady uvítám.

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 03.08.2012, 11:57 hod.

Pokud chces, vecer nekdy cca 22+ s tebou zbytek A2 projdu, ale obavam se, ze to na co narazis v A3 se ti libit nebude :) Kdyz jsem pred 1.03 patchem hral A2 s wizardem, tak jsem mel co nepovedenou hru opravy tak za 100k a ani na to nebylo potreba vic jak hodinu hrani :D

umiyaki
Fallen Shaman

Pomoc - 2. Akt INF.

Příspěvek od umiyaki » 04.08.2012, 12:23 hod.

je to tak. 2. akt musis davat na pohodu, aby si prezil 3. a 4. U DH je to vse o dmg a mnozstvi discipline. dojel jsem pred casem barbara a ten byl na pohodu. S Dh jsem dnes rano musel menit vybaveni, aby me belial nedaval na jednu ranu :) Kazdopadne shanet veci s + discipline, protoze EP s reflect dmg se mnozi a mam pocit, ze u DH je to snad kazda druha skupina.

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 04.08.2012, 12:55 hod.

u toho reflect dmg aspoň víš, kdy ten dmg přijde (kontroluju si s každou postavou každej pack, než začnu útočit), ale u mortatu je to trošku horší :D ten mi vadí s DH asi víc. často si říkám, že se tomu stihnu vyhnout pohybem nebo ějakým skillem, ale ještě častěji mě to zabije.

Aveee
Fallen Shaman

Příspěvek od Aveee » 06.08.2012, 07:45 hod.

U DH mam len dve vlastnosti ktore su zabijak. Reflect damage a Invulnerable fast minions. Hlavne ti druhi, ked na mna nabehnu 100km/h rychlostou a zacnu ma zrat, nic nepomaha a hlavne ked ich boss sa drzi niekde v pozadi.

Mr_Perfect
Gorebelly
BattleTag:LordDeZhul #2115

Příspěvek od Mr_Perfect » 06.08.2012, 16:31 hod.

Aveee píše:U DH mam len dve vlastnosti ktore su zabijak. Reflect damage a Invulnerable fast minions. Hlavne ti druhi, ked na mna nabehnu 100km/h rychlostou a zacnu ma zrat, nic nepomaha a hlavne ked ich boss sa drzi niekde v pozadi.
Jojo, reflect mě donutil pořídit kuši s pořádným LOH.. V kombinaci s určitým skillem a runou to ten jejich affix celkem parádně eliminuje... Invul a fast dohromady je hodně velká sranda... Občas se stane, že vyplejtvám disciplínu ještě před tím, než jejich bossák umře, a pak je to celkem o nervy, jelikož RK párty já nerad :roll:
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“