Real Money
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:DerMahr#2497
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, má angličtina je špatná a tak se za pomocí googlu snažim prokousat Real money systemem na Battlenetu. Ale nerad bych něco zkonil, proto se ptám tady.
Má někdo zkušenosti s Real money akcí? Jak poté peníze vyberu?
Pochopil sem, že bez poplatku mi peníze zůstanou na Battle.net účtu a tam je můžu použit na nákup věcí od Blizzardu.
A nebo s poplatky (15% nebo 1 E?) a peníze poté nějak převádím na paypall.
Poradí mi tedy někdo, nebo mi pomůže provést celý obchod?
Předem moc díky.
Má někdo zkušenosti s Real money akcí? Jak poté peníze vyberu?
Pochopil sem, že bez poplatku mi peníze zůstanou na Battle.net účtu a tam je můžu použit na nákup věcí od Blizzardu.
Poradí mi tedy někdo, nebo mi pomůže provést celý obchod?
Předem moc díky.
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
Re: Real Money
S cim potrebujes poradit, kedze si si prakticky na svoje otazky sam aj zodpovedal (a spravne) ?
tak, na bnet balance to ide bez poplatkov a tam ich mozes pouzit na nakup veci od blizzardu... lenze nekupis tam "nic" uzitocne, takze bacha na to, ponuka je tam dooost obmedzena (alebo aspon cca mesiac dozadu bola)... pokial si nechas peniaze z predaja na RMAH poslat na PP account, zaplatis pri itemoch 1 euro blizzu a 15% zo zvysnej ciastky za prevod na PP... pri komoditach (zlato, gemy, recipe...) zaplatis 15% blizzu a nasledne 15% opat za prevod na PPDerMahr píše:Pochopil sem, že bez poplatku mi peníze zůstanou na Battle.net účtu a tam je můžu použit na nákup věcí od Blizzardu.
-
- Quill Rat
- BattleTag:DerMahr#2497
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně s tím, pokud něco prodám přes Pay pall (resp. si tam nechám poslat peníze) jak pak pokračovat? To se dají poslat ty peníze na účet?
jj normal si to preposles na kreditku alebo na svoj ucet v banke... je to myslim bez poplatkov, alebo aspon do nejakej sumy, ale to som nestudoval, ja som to zatial nechal na PP, to sa celkom hodi ked clovek sem tam kupuje nieco cez internet
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
abych to upřesnil, jak to funguje na RMAH:
pokud prodáváš s tím, že se peníze převedou na účet Battle.net balance (tj. zůstanou pro další nákupy itemů v D3, nebo pro použití při koupi dalších produktů od Blizzardu), tak se výsledná částka ponižuje o tyto poplatky:
- když se jedná o materiál, goldy, recepty atp. - poplatek 15% z celkové částky
- když se jedná o zbylé předměty - poplatek 1,00 €
pokud prodáváš s tím, že se peníze převedou jinam (nejběžnější je PayPal) tak se částky ponižují o tyto poplatky:
- když se jedná o materiál, goldy, recepty atp. - poplatek 15% z celkové částky a dále o 15% ze zbylé částky jako poplatek za transfer (celkem tedy poplatky činí 27,75% z utržené částky)
- když se jedná o zbylé předměty - poplatek 1,00 € a dále o 15% ze zbylé částky jako poplatek za transfer
EDIT: z PayPal pak lze peníze převést na Váš účet, pokud ho máte verifikovaný na PayPal (ale to trvá delší dobu - mě už se verifikuje asi 2 týdny...
).
zde již nejsou žádné poplatky (alespoň pokud máte status verified, a pokud mám správné informace
)
pokud prodáváš s tím, že se peníze převedou na účet Battle.net balance (tj. zůstanou pro další nákupy itemů v D3, nebo pro použití při koupi dalších produktů od Blizzardu), tak se výsledná částka ponižuje o tyto poplatky:
- když se jedná o materiál, goldy, recepty atp. - poplatek 15% z celkové částky
- když se jedná o zbylé předměty - poplatek 1,00 €
pokud prodáváš s tím, že se peníze převedou jinam (nejběžnější je PayPal) tak se částky ponižují o tyto poplatky:
- když se jedná o materiál, goldy, recepty atp. - poplatek 15% z celkové částky a dále o 15% ze zbylé částky jako poplatek za transfer (celkem tedy poplatky činí 27,75% z utržené částky)
- když se jedná o zbylé předměty - poplatek 1,00 € a dále o 15% ze zbylé částky jako poplatek za transfer
EDIT: z PayPal pak lze peníze převést na Váš účet, pokud ho máte verifikovaný na PayPal (ale to trvá delší dobu - mě už se verifikuje asi 2 týdny...

zde již nejsou žádné poplatky (alespoň pokud máte status verified, a pokud mám správné informace

to je docela divný. takhle dlouho by netrvalo snad ani poslání peněz na účet na jamajce. a aplikoval jsem ten kód z tý padesátikorunový transakce?Peckoslav píše:...pokud ho máte verifikovaný na PayPal (ale to trvá delší dobu - mě už se verifikuje asi 2 týdny...
do dvou pracovních dnů se mi odečetlo z účtu 50 Kč, byl u toho přiloženej kód. ten jsem vypnil do verifikačního políčka na paypalu a bylo hotovo.
aha, takze aj pri prevode na balance su poplatky... tak sorry za dezinformaciu v mojom prvom poste...
to overenie neviem no, u mna to trvalo 6 dni sa mi zda (2dni vikend a 4 pracovne dni)... inak niekde som cital ze obcas pri niektorych bankach sa ti v internet bankingu nezobrazi tato platba, tym padom nemas kod... a musis pockat az na realny vypis co chodi postou
to overenie neviem no, u mna to trvalo 6 dni sa mi zda (2dni vikend a 4 pracovne dni)... inak niekde som cital ze obcas pri niektorych bankach sa ti v internet bankingu nezobrazi tato platba, tym padom nemas kod... a musis pockat az na realny vypis co chodi postou
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
jde o to, že mám účet u PayPal verifikovaný asi 5 let, mám ho spárovaný s platební kartou a verifikaci (stržení kontrolní částky) jsem absolvoval již tenkrát.
Nyní jsem chtěl přidat nový účet, protože měníme banku (mBank) a zatím mám účet ve status "Checking account". Kartu mám zatím ke starému účtu (Č.Spořitelna).
Docela mě překvapilo, že tam ten původní účet nebyl, ale možná jsem ho tam nikdy nezadával, když vše fungovalo přes platební kartu.
No asi se obrátím na PayPal support, abych zjistil, kde je problém...
Nyní jsem chtěl přidat nový účet, protože měníme banku (mBank) a zatím mám účet ve status "Checking account". Kartu mám zatím ke starému účtu (Č.Spořitelna).
Docela mě překvapilo, že tam ten původní účet nebyl, ale možná jsem ho tam nikdy nezadával, když vše fungovalo přes platební kartu.
No asi se obrátím na PayPal support, abych zjistil, kde je problém...
Mel bych dotaz. Kdyz mam nastavene, aby se mi po prodeji posilaly eura na battle.net ucet, da se to zmenit na posilani na paypal? Nebo je to natvrdo? Abych v budoucnu nelitoval...
jestli se nepletu, tak to ani nejde defaultně přepnout na paypal. jestli jo, tak mi někdo řekněte jak 
jinak když zakládáš aukci, tak si dole můžeš rozbalit políčko, kde svítí bnet balance a jako druhou volbu tam mám paypal.

jinak když zakládáš aukci, tak si dole můžeš rozbalit políčko, kde svítí bnet balance a jako druhou volbu tam mám paypal.
tohle mě na rmah hodně vadí, že musím při každym prodeji přepínat, že to chci na paypal. Občas na to zapomenu a pak radši stornuju všechny aukce protože si nejsem jistej jestli sem na to zapoměl u vícero. U probíhajícíh aukcí není vidět kam půjdou prachy - přitom by tam stačilo aby tam někde v závorce za itemem bylo PP nebo BN.v0kurka píše:jestli se nepletu, tak to ani nejde defaultně přepnout na paypal. jestli jo, tak mi někdo řekněte jak
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ale z BN to jde v poho na paypal ne?Quetak píše:tohle mě na rmah hodně vadí, že musím při každym prodeji přepínat, že to chci na paypal. Občas na to zapomenu a pak radši stornuju všechny aukce protože si nejsem jistej jestli sem na to zapoměl u vícero. U probíhajícíh aukcí není vidět kam půjdou prachy - přitom by tam stačilo aby tam někde v závorce za itemem bylo PP nebo BN.v0kurka píše:jestli se nepletu, tak to ani nejde defaultně přepnout na paypal. jestli jo, tak mi někdo řekněte jak
Budu to za chvilku potrebovat.

BTW. Dobrej byznys pro paypal,to se musi nechat....
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
právěže z BN už to nedostaneš. Já sem tam měl než sem zařídíl paypal asi 33e a abych je odtama dostal tak sem koupil radiant star emerald kterej sem pak znova prodal ale už na paypal. Tím mi ty éčka zase zkrouhli o poplatky.
- Kuki10
- Globální moderátor
To si delas pr*el???Quetak píše:právěže z BN už to nedostaneš. Já sem tam měl než sem zařídíl paypal asi 33e a abych je odtama dostal tak sem koupil radiant star emerald kterej sem pak znova prodal ale už na paypal. Tím mi ty éčka zase zkrouhli o poplatky.
Dopr.... co ted budu tam mit skoro 50e...:-(
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
buď můžeš něco přeprodat,něco si koupit na RMAH, NEBO (a to se mi zdá nejlepší) ještě něco přihodit a mít tam přiravenejch 60 euro na datadiskKuki10 píše:To si delas pr*el???Quetak píše:právěže z BN už to nedostaneš. Já sem tam měl než sem zařídíl paypal asi 33e a abych je odtama dostal tak sem koupil radiant star emerald kterej sem pak znova prodal ale už na paypal. Tím mi ty éčka zase zkrouhli o poplatky.
Dopr.... co ted budu tam mit skoro 50e...:-(

Taky možnost, ale aby nedošlo k nějaký brutální inflaci a nestál pak data třeba 200ev0kurka píše:mít tam přiravenejch 60 euro na datadiskD

- Kuki10
- Globální moderátor
Jeste ze to vim uz....Quetak píše:Taky možnost, ale aby nedošlo k nějaký brutální inflaci a nestál pak data třeba 200ev0kurka píše:mít tam přiravenejch 60 euro na datadiskD
Odted uz jen paypal...:-)
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
pokial to ovsem bude mozne, pretoze napr nie je mozne kupit za prachy ktore mate na balance napr ani datadisk na SC2, time pasy na wow, datadisky na wow, dokonca vraj ani petov do wowv0kurka píše:buď můžeš něco přeprodat,něco si koupit na RMAH, NEBO (a to se mi zdá nejlepší) ještě něco přihodit a mít tam přiravenejch 60 euro na datadiskD

- Kuki10
- Globální moderátor
Ja jsem tedka tak zastunovanej diablem,ze me nic jinyho nezajima.:-)Punky píše:pokial to ovsem bude mozne, pretoze napr nie je mozne kupit za prachy ktore mate na balance napr ani datadisk na SC2, time pasy na wow, datadisky na wow, dokonca vraj ani petov do wowv0kurka píše:buď můžeš něco přeprodat,něco si koupit na RMAH, NEBO (a to se mi zdá nejlepší) ještě něco přihodit a mít tam přiravenejch 60 euro na datadiskD
jedine co tam ide kupit su nejake guild vylepsenia vo wowku a par dalsich veci... toto je ale info co som sa dozvedel ked som to zhruba mesiac dozadu zistoval, takze pokial by mal niekto ine info, moze doplnit
Quetaku to tam dopis taky az to budes delat,aby clovek vedel,kam to jde.....A kolik jsi prodelal,kdyz jsi to takhle otocil?:-)
Z paypalu uz to je zadarmo na ucet,nebo me zas strhnou neco?:-)
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!