Real Money

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Quetak
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Quetak#1902
Re: Real Money

Příspěvek od Quetak » 28.08.2012, 14:45 hod.

jj přidám to tam.

Sale price €24.50
Transaction fee €3.68
Transfer fee €3.12
Applicable taxes €0.00
Your proceeds €17.70
asi tak. kupoval sem k tomu pak ještě nějaký víc low gemy abych utratil co nejvíc z toho BN. Zbylo mi tam 0,4e který už nedostanu protože 1e je min na nákup myslim.

edit: když to takhle vidim kolik si strhávaj tak to sou hrozný vydřiduši :)

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 28.08.2012, 14:51 hod.

Punky píše:
v0kurka píše:buď můžeš něco přeprodat,něco si koupit na RMAH, NEBO (a to se mi zdá nejlepší) ještě něco přihodit a mít tam přiravenejch 60 euro na datadisk :DD
pokial to ovsem bude mozne, pretoze napr nie je mozne kupit za prachy ktore mate na balance napr ani datadisk na SC2, time pasy na wow, datadisky na wow, dokonca vraj ani petov do wow :) jedine co tam ide kupit su nejake guild vylepsenia vo wowku a par dalsich veci... toto je ale info co som sa dozvedel ked som to zhruba mesiac dozadu zistoval, takze pokial by mal niekto ine info, moze doplnit
aha. to jsem to bnet balance asi moc nepochopil :D měl jsem dojem, že si z toho půjde koupit cokoli, co prodává blizzard. fakt se divím, že za to nejd ekoupit třeba sc2.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 28.08.2012, 14:57 hod.

Quetak píše:jj přidám to tam.

Sale price €24.50
Transaction fee €3.68
Transfer fee €3.12
Applicable taxes €0.00
Your proceeds €17.70
asi tak. kupoval sem k tomu pak ještě nějaký víc low gemy abych utratil co nejvíc z toho BN. Zbylo mi tam 0,4e který už nedostanu protože 1e je min na nákup myslim.

edit: když to takhle vidim kolik si strhávaj tak to sou hrozný vydřiduši :)
Takze tedka ztratim 1e a 15% za prevod na paypal,chapu to dobre?
U komodit je to myslim 15% a 15%....
Plus jeste navic neco ztratim kdyz to chci takhle odtam dostat,ze?:-)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 28.08.2012, 15:01 hod.

kuki10: jj přesně tak, když to bude item tak to je 1e a 15%. komodity 2x 15. Itemy se ale hůř prodávaj, nikdy nebudeš mít jistotu, že ten item prodáš za stejnou cenu jako si ho koupil(a třeba ho ani neprodáš), komodity si cenu jakžtakž držej takže když to dáš o pár centů levnějc než aktuálně jsou tak to máš prodaný hned - ale zase větší daně, pak si vyber :)

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 28.08.2012, 15:03 hod.

mě se osvědčilo po patchi nahazovat ty itemy znovu. abyste to chápali... někteří lidé si myslí, že pokud svítí u itemu "1 day 10 hours", tak je to lepší jak "2 hours" ;D

když se mi něco neprodá a ukazuje to méně než jeden den a já vím, že to stojí za tu cenu, tak to tam prostě nahodím znovu. funguje to překvapivě :D

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 28.08.2012, 15:05 hod.

v0kurka píše:mě se osvědčilo po patchi nahazovat ty itemy znovu. abyste to chápali... někteří lidé si myslí, že pokud svítí u itemu "1 day 10 hours", tak je to lepší jak "2 hours" ;D

když se mi něco neprodá a ukazuje to méně než jeden den a já vím, že to stojí za tu cenu, tak to tam prostě nahodím znovu. funguje to překvapivě :D
Zajimava myslenka....to prubnu...

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 28.08.2012, 15:05 hod.

Quetak píše:kuki10: jj přesně tak, když to bude item tak to je 1e a 15%. komodity 2x 15. Itemy se ale hůř prodávaj, nikdy nebudeš mít jistotu, že ten item prodáš za stejnou cenu jako si ho koupil(a třeba ho ani neprodáš), komodity si cenu jakžtakž držej takže když to dáš o pár centů levnějc než aktuálně jsou tak to máš prodaný hned - ale zase větší daně, pak si vyber :)
No to me podrz,ale asi pujdu do tech komodit radsi......:-)diky za rady.

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 28.08.2012, 15:06 hod.

V0kurka: To ti věřim, dobrej tip :) taky tak nějak koukám když neco kupuju na čas protože předpokládám, že ty co tam maj třeba ty 2h tak sou "přebraný"

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 28.08.2012, 15:07 hod.

Jeste takova otazka....
Jak urcujete cenu itemu na rmah?
Ja osobne mrknu na staty, a pokud jich tam je.milion a zacina to na 1.25 e tak to tam ani necpu.....

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 28.08.2012, 15:09 hod.

je to sice pravda, že nejlepší itemy rychle mizej, pokud jsou výhodný, ALE koukám na to i z druhý strany. totiž pokud zbývá hodně málo času, tak porovnám bid s buyoutem. nezřídka to bidnu, za pár minut to mám ve stashi a za dalších pár minut z následného prodeje mám dvojnásobek na buyout.

itemy s cenou pod 10 euro ani neprodávám.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 28.08.2012, 15:14 hod.

jj to je dobra vec co radi v0kurka, pretoze teraz ludi maju moznost vyhladavat aj podla casu a vyuzivaju to... ti co chcu bidovat a kupit lacno pozeraju vacsinou tie co skoro koncia a bidnu pred koncom... ti co chcu kupit nieco na B/O pozeraju prave tie co su tam najkratsie a tam uz ide hlavne o psychiku, lebo dotycny vie ze musi reagovat rychlo, pretoze aj dalsi robia to iste a ak nekupi hned, moze byt za minutu pri dobrom iteme neskoro... preto ak mate ako tak schopny item, urcite sa oplati ho hodit na aukciu par krat po sebe

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 28.08.2012, 15:14 hod.

kuki10: taky tak nějak, za 1.25 to je o ničem docela. Prodávám tam většinou itemy který jsou nějakym způsobem zajímavý (max mf třeba). Jinak kouknu na podobný co tam jsou a jdu s cenou tak nějak k nejnižší ceně - potřebuju prodat ne skladovat neprodaný :) Neberu to jako nějakej příjem, ale spíš zábavu, takže jestli to prodám za 5 místo za 7(reálná hodnota) je mi tak nějak jedno. Dneska přes noc sem prodal 2H 1200dps 110crit dmg pro lvl51 za 5e třeba a sem spokojenej - byl prodanej skoro hned takže asi měl větší cenu, ale jak řikám sem spokojenej a ať si ho někdo užije :)

Punky: určitě souhlas

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 28.08.2012, 15:39 hod.

Quetak píše:kuki10: taky tak nějak, za 1.25 to je o ničem docela. Prodávám tam většinou itemy který jsou nějakym způsobem zajímavý (max mf třeba). Jinak kouknu na podobný co tam jsou a jdu s cenou tak nějak k nejnižší ceně - potřebuju prodat ne skladovat neprodaný :) Neberu to jako nějakej příjem, ale spíš zábavu, takže jestli to prodám za 5 místo za 7(reálná hodnota) je mi tak nějak jedno. Dneska přes noc sem prodal 2H 1200dps 110crit dmg pro lvl51 za 5e třeba a sem spokojenej - byl prodanej skoro hned takže asi měl větší cenu, ale jak řikám sem spokojenej a ať si ho někdo užije :)

Punky: určitě souhlas
Parada tolik inspirace navecer, to bude jeste dneska na rmah divoky.:-)
A prodavaj se Vam itemy vic na bid nebo buyout?

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 28.08.2012, 15:51 hod.

já na rmah na bid nikdy nic neprodal, ale zase tak zkušenej prodejce nejsem, vydělal sem teprv kolem 40e.

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 28.08.2012, 15:54 hod.

neriskuju tam bid, koupí to jen spekulanti za malej peníz. ale rád toho neužívám :D lidi nakupující na rmah chtějí věci hned.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 28.08.2012, 16:11 hod.

Dobre rady chalani,dik.:)

Gorash
Quill Rat

Real Money

Příspěvek od Gorash » 28.08.2012, 16:17 hod.

Já nevim jak presne ta aukce ma fungovat, myslel sem si ze kdyz je bid 5e, já dam 7, nekdo musi dat vice jak 7, ale asi ne, nekdo dá 6 a já porad vyhravam.
Tedka tam byl item 1.50 bid, 10 buyout, dal sem 6 euro bid a sledoval aukci, nikdo neprihodil uz, bid byl porad tech 1.50 a kdyz aukce zkoncila neodecetlo se mi 6 euro ktere sem dal na bid, ale jen 1.50 což je divne ?

To bych mohl pokud je bid 2 eura a buyout 250 euro, dam bid 249euro, a bud nekdo dá vice, a prebiduje mne, nebo pokud nikdo neda vetsi bid tak ten item uz je muj za 2 eura, anebo pokud budou lidi bidovat treba az do 100 euro tak na konci aukce se mi strhne tech 100 asi ? :)

iPhone 4s, Black - Tmobile - Používám TapaTalk

Smelina
Wraith
BattleTag:Smelina#2454
Kontaktovat uživatele:

Real Money

Příspěvek od Smelina » 28.08.2012, 16:30 hod.

Funguje to přesně jak píšeš, stejně jako Aukro, Ebay a další aukce.

DerMahr
Quill Rat
BattleTag:DerMahr#2497
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DerMahr » 28.08.2012, 18:05 hod.

Eště se chci zeptat, jak to funguje? Já tam zadám při registraci na PP číslo karty a datum expirace a poté mi peníze přijdou na účet? Jak říkám, jsem bez zkušeností. Obchod chci navíc provést co nejrychleji, při všeobecném zvyšování Paragonů apod... :)

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 28.08.2012, 18:06 hod.

ne, hromadí se to na PP účtu. to už je mimo vliv blizzardu. odtamtud si to můžeš poslat na účet.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“