Ahoj,
prosím o radu. Zakoupil jsem poměrně nový router TP-LINK TL-WR1043ND a začala mě padat hra podstatně častěji. Nevím, zda se v posledních dvou dnech něco neděje u blizu, ale pokud ne, prosím o radu-případně pokud se tu najde jiný majitel stejného či podobného přístroje.
Díky za jakýkoliv tip.
Poraďte: Nestabilní internet na TP-LINK
Re: Poraďte: Nestabilní internet na TP-LINK
Bud mas spatny router, nebo problem u poskytovatele pripojeni ci spatny signal (pokud jsi pres WIFI). Servery Blizzardu sice obcas "lagnou", ale urcite ne tak, ze by ta hra cela padala.
Zkus spustit konzoli a do ni napis: "ping www.google.com -t" a mrkni, zda ti nevypadavaji packety.
Zkus spustit konzoli a do ni napis: "ping www.google.com -t" a mrkni, zda ti nevypadavaji packety.
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
já jsem na optice 25Mb/25Mb a používal jsem router s wifi (kabel ze zásuvky šel do routeru a z routeru do PC), poměrně často mi to lagovalo, vypadávalo.
Od té doby, co to mám připojené na přímo (router jsem vypojil), tak nemám problém
Od té doby, co to mám připojené na přímo (router jsem vypojil), tak nemám problém

- Azazelík
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Azazel#2270
definuj termin "padat"
btw mam rovnaky router a tym to rozhodne nebude
btw mam rovnaky router a tym to rozhodne nebude

Peckoslav: Ono take zalezi na tom, jestli jsi ten router mel spravne nastaven. Osobne pouzivam take wifi router (stolni PC pres kabel, zbytek zarizeni pres wifi) a zadne problem s lagy nemam.
Na hrani Diabla neni potreba zadne extra rychle pripojeni. Dulezita je spise stabilita (takze takove ty wifi ruzne po mestech jsou vetsinou zlo). Svadet to na wifi router je blbost. I na "starem" routeru budou ty odezvy tak rychle, ze to nikdo pri hrani nemuze poznat.
Na hrani Diabla neni potreba zadne extra rychle pripojeni. Dulezita je spise stabilita (takze takove ty wifi ruzne po mestech jsou vetsinou zlo). Svadet to na wifi router je blbost. I na "starem" routeru budou ty odezvy tak rychle, ze to nikdo pri hrani nemuze poznat.