internet
Re: internet
slo,odezva bude horsi,ale melo by to fungovat
Co se tyka diabla, tak nepotrebujes rychlej internet, ale stabilni, coz mobilem ani nicim jinym co vede vzduchem nedosahnes.
Muzes to zkusit, ale podle me te to bude dost casto disconnectovat.
Muzes to zkusit, ale podle me te to bude dost casto disconnectovat.
Nedávno mi 2 týdny nešel internet, takže jsem hrál Diablo 3 přes připojení v mobilu (HSDPA). Jelo to relativně v pohodě, jen jednou za čas disconnect a delší načítání hry. Absolvoval jsem s tím i několik kol runů na uberbossy. Spotřebu dat jsem nijak neměřil, ale nebylo to moc.
- RedDwarf_Cz
- Wraith
Možná tak před deseti lety. Já jedu přes wi-fi (12/6Mb) nějakých 6 let, možná víc a nemám s tím problémy. A to jsem začínal s CoD, kde ping víc jak 70ms byl nepřípustný (pro mě)Foebane píše: ani nicim jinym co vede vzduchem nedosahnes.
wifi 5GHz pasmo je naprosto stabilni,vitr/voda/snih tomu nevadi,pokud doslova nepadaji trakare,a ani pri tom to uplne nevypadne,jedu na tom taky 5 let a bez problemu
@Duko: no zkoušel jsem to přes obyčejnej internet v mobilu od o2, což je v podstatě ta největší šunka, co se dá a výsledky tomu odpovídají. Takže pokud máš internet v mobilu, co není relativně dělo, tak budeš mít latency v červeným a moc si nezahraješ...
Tak jsem jel na mobil cca 40 minut, normal T-mobile, nepadlo, menší latency, ale v pohodě, spotřeba dat 5 MB
Známý taky hrál přes mobil když byl na kursu, ale HC bych radši přes to nehrál. 

Mám Vodafone a 5 hodin hraní v kuse nebyl problém. Za 2 týdny hraní s připojením přes mobil jsem měl asi 5-7 disconnectů celkově. To jde.
Dobrý den, potažmo dobré ráno,
už to bude pár týdnů, ne-li měsíců, co přemýšlím o koupi D3. Prozatím jen vyčkávám a šetřím na konečně nějakou pořádnou mašinu, přičemž hra by mohla být takovou broskvičkou na dortu. Už od začátku spuštění jsem ale sledoval, jak si hráči stěžují na vysoké pingy/odezvy, na amerických fórech je to stále žhavé téma. Proto napřed, než se rozhodnu to koupit, bych se chtěl zeptat, jak je tomu tady u nás a jestli je to jinak. Neoplývám žádným vysokorychlostním internetem a co se odezvy týče, je dobrá, jen prostě párkrát za den zazlobí. Proto se zkrátka ptám, zda lze předpokládat, že by se hrou byly nějaké problémy.
Předem velice děkuji, pokud někdo odpoví - zdejší fórum je plné temných zákoutí a sám jsem si tu připadal jako ztracený v nějakém dungeonu
už to bude pár týdnů, ne-li měsíců, co přemýšlím o koupi D3. Prozatím jen vyčkávám a šetřím na konečně nějakou pořádnou mašinu, přičemž hra by mohla být takovou broskvičkou na dortu. Už od začátku spuštění jsem ale sledoval, jak si hráči stěžují na vysoké pingy/odezvy, na amerických fórech je to stále žhavé téma. Proto napřed, než se rozhodnu to koupit, bych se chtěl zeptat, jak je tomu tady u nás a jestli je to jinak. Neoplývám žádným vysokorychlostním internetem a co se odezvy týče, je dobrá, jen prostě párkrát za den zazlobí. Proto se zkrátka ptám, zda lze předpokládat, že by se hrou byly nějaké problémy.
Předem velice děkuji, pokud někdo odpoví - zdejší fórum je plné temných zákoutí a sám jsem si tu připadal jako ztracený v nějakém dungeonu

- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Obcas se stane, ze to zazlobi, ale jinak problemy nejsou.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
na EU serverech naprosto bez problemu
@Blackfang: nejsou s tím žádný problémy, odezva nezlobí. Akorát pokaždý po přihlášení a následně po načtení charakteru, tak bývá první souboj trochu zalagovanej, ale v drtivý většině případů se latence po prvním souboji srovná a až na občasný dropy je to v pohodě. Na HC to může bejt špatný, ale je to riziko, který se dá zvládat. Na softu si dropů v latency ani nikdo nevšímá...