Kúpa Diabla 3

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Forsetti
Quill Rat
Kúpa Diabla 3

Příspěvek od Forsetti » 10.02.2013, 09:59 hod.

Zdravím, rozmýšlam nad kúpou diabla 3, ale neviem kde sa mi to oplatí kúpiť. Myslím tým čo najlacnejšie ;)

Relic
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Relic#2877

Re: Kúpa Diabla 3

Příspěvek od Relic » 10.02.2013, 10:09 hod.

mozno ti tu niekto preda lacnejsie taky co uz nehra

Forsetti
Quill Rat

Příspěvek od Forsetti » 10.02.2013, 10:12 hod.

Tak ja by som radšej preferoval original kúpu.. Už len preto lebo s tým môžu byť problémy... Proste sa do toho moc nevyznám, ale mne príde bezpečnejšie kúpiť original. :!: :?:

Relic
Burning Soul
BattleTag:Relic#2877

Příspěvek od Relic » 10.02.2013, 10:14 hod.

ale tu mame vsetci originalky ,,jankóóó,

myslel som tak ze ti niekto preda aktivny ucet vies...

NONORMAL
Fallen Shaman
BattleTag:NoNormal#2841

Příspěvek od NONORMAL » 10.02.2013, 10:17 hod.

Obrázek

Forsetti
Quill Rat

Příspěvek od Forsetti » 10.02.2013, 10:18 hod.

Relic píše:ale tu mame vsetci originalky ,,jankóóó,

myslel som tak ze ti niekto preda aktivny ucet vies...
Viem, ale ja som to myslel tak že ked sa niečo náhodou stane, tak si budu pýtať odpovede na kontrolné otázky alebo na celé meno a to zistím ako ked mi niekto predá meno a heslo ? :roll:

Ps.. Sorry fakt sa do toho nevyznám ako to funguje 8-)

Kapo614
Wraith
BattleTag:Kapo#2713

Příspěvek od Kapo614 » 10.02.2013, 10:57 hod.

Forsetti
Quill Rat

Příspěvek od Forsetti » 10.02.2013, 11:02 hod.

Ok dík, ale mohla by ísť už cena dole... Asi si počkám kým ohlásia datadisk a potom to kúpim snad lacnejšie. Inak neviete o nejakých akciach ? Neverím tomu že skoro rok stará hra stojí 40 Eur .... >:o

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 10.02.2013, 12:27 hod.

Forsetti píše:Ok dík, ale mohla by ísť už cena dole... Asi si počkám kým ohlásia datadisk a potom to kúpim snad lacnejšie. Inak neviete o nejakých akciach ? Neverím tomu že skoro rok stará hra stojí 40 Eur .... >:o
to je normalni,blizzard rejzuje dokud lidi kupujou,nezlevni nikdy,do nedavna stary diablo 2 s datadiskem stalo na xzone porad 600korun a to mu uz bude nejakejch 12 let...nejdriv si zahraj starter edici at vis,do ceho jdes,klidne se muze stat,ze te to nebude bavit

jinak kdyz bys kupoval od nekoho ucet,vyzadej si od nej jak cely jmeno a prijmeni na uctu,tak kontrolni otazku,tak deaktivaci sms protect a autentifikatoru a jeste potvrzeni od nakupu(bude stacit mail s potvrzenim platby tam kde to kupoval,nebo alespon mail,kde je napsanej CD klic,pokud koupil digitalni edici)

Forsetti
Quill Rat

Příspěvek od Forsetti » 10.02.2013, 12:40 hod.

Starter edition som včera hral. Dosiahol som level 8 a celkom ma to bavilo, ale momentálne hrávam path of exile cez ktorý som sa vlastne dostal k Diablu 3..
Na path of exile sa mi ale nepáčil strašne malý stash a malý inventár, ale Passive skill tree nemá chybu a crafting je dokonalý, ale napriek všetkému mi príde Diablo kvalitnejšie spracovaný a príbeh vyzerá celkom cool oproti PoE.. Takže tak nejako :wave: :wave: :wave:

Ps... Ešte niesom rozhodnutý či si kúpim Diabla. Musím dohrať Starter edition a uvidím. 8-) 8-)

Wishmaster
Gorebelly
BattleTag:Nemo#2937
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wishmaster » 10.02.2013, 14:47 hod.

Mozes byt rad, ze sa to da kupit za nejakych 40 eciek .. :D ja som to este v juni kupoval v NAY za 55 ervy :D

Forsetti
Quill Rat

Příspěvek od Forsetti » 10.02.2013, 17:59 hod.

Súhlasim, každopádne mi príde smiešne utrácať peniaze za hry... A dávať peniaze Blizzardu? No neviem bojím sa toho. :cry: :cry:

RezZ3t
Gorebelly
BattleTag:RezZ3t#2871

Příspěvek od RezZ3t » 10.02.2013, 19:48 hod.

já koupil diablo za 550 kč normálně od člověka kterej to dostal k notebooku a ani to nepoužil takže jsem to měl stejný jako z obchodu ale o polovinu lacnější :twisted:

btw radši bych si koupil třeba bf3
unit:zealot

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 10.02.2013, 19:59 hod.

RezZ3t píše: btw radši bych si koupil třeba bf3
to je slovo do pranice,bohuzel ale k tomu bude muset jeste dokoupit DLCcka,takze oproti D3 moc neusetri...

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 10.02.2013, 20:32 hod.

normalne to kup od niekoho kto to uz nehra. Najdes takych ludi 1000. Vela ludi to kupovalo v prvotnom osiali a prestali to hrat o tyzden... Vypytaj si od neho udaje ako pisali tu vyssie a bude to v pohode
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“