Chyba pri koupi predmetu
Dnes se mi stalo, ze jsem koupil predmet, bylo videt purchased v seznamu, ale v completed se mi neukazal. Stalo se to nekomu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: Chyba pri koupi predmetu
Taky se mi dnes takhle podarilo "nakoupit" ... penize stazeny - predmet nedorazil 

Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Dneska se aktuálně děje to samé - peníze mizí, itemy se v completed neobjevují, zkusil i kámoš na nějakém laciném kousku co koupil - v mém případě mi tam visí 125M 

- Abbottaker1
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Abbott#2937
- Kontaktovat uživatele:
u mne to same, vyreseno tim, ze jsem pak hned koupil crap za 5k a ten se mi objevil v seznamu completed i s polozkou, co mi tam zustala predtim viset 

Super, zkusil jsem koupit ještě jeden item a ta ztracená 1hand za 125M s ním fakt dorazila, ale pořád mi tam visí pokusnej item z 500 goldů
Asi budu muset koupit další a dorazej oba 

Tak nakonec dorazil sám od sebe, ale stejně dneska nic drahýho radši nekupuju, kdo ví...
Také mě do dorazilo samo, i když jsem to řešil přes ticket Blizz...

caute
mne sa toto iste stalo vcera ale neako som to neriesil
reku je neskoro tak meska posta.ale item ani dnes nemam a to som uz kupil dalsich 5 kuskov a tie dorazili. neviete co stym bude? ticket som sa neako nevedel preklikat vtom ich vybere ale pisal som na diablo3restorations a zatial nic.nebolo to drahe ale bolo to super dobre:DD
mne sa toto iste stalo vcera ale neako som to neriesil

- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Toto je nieco skoro podobne. Vcera som nahadzoval itemy do RMAH a daval som to na paypal. A z toho co som predal co mi dal kamos a bolo to na bnete som mu mal kupit gemy a zbytok si nechat. Tak som pekne gemy nasiel a ze buyout. Pozeram, ze bnet stav stale rovnaky, davam refresh ale nepomohlo. Bolo processing a tak som si povedal ok tak to ztrhnu potom. *facepalm* zrazu pozeram, ze som to kupil cez paypal. Lol som si to nepozrel a rmah pouziva naposledy vybrany zdroj penazi na platbu/prijem z predaja. Tak som sa riadne okaslal no...
Edit: taka otazka, stava sa vam pri kupe gemov to, ze ked ho kupite a aj vam pride tak je asi pol dna vidiet akoby ste na neho bidovali? Pritom ho uz davno mate v geare.
Edit: taka otazka, stava sa vam pri kupe gemov to, ze ked ho kupite a aj vam pride tak je asi pol dna vidiet akoby ste na neho bidovali? Pritom ho uz davno mate v geare.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
- Abbottaker1
- Wraith
- BattleTag:Abbott#2937
- Kontaktovat uživatele: