Příspěvek
od Javurek » 30.11.2013, 18:41 hod.
Neřeš koho existence je zbytečná a koho ne, Snažte se diskutovat nějak rozumně bez zbytečného napadání, každý má právo na svůj názor. Já se Vavikovi nedivím že je tak skeptickej, já jsem taky a zrušení prakticky celého obchodu je velmi špatné. Až si zahraju betu(snad) tak třeba názor změním, ale momentálně se zároven těším i bojím že to zas dodělaj.
Ta hra prostě musí mít spousty možností jak se hráči mají vyblbnout a co dělat.
Kvalitní pvp nebo možnosti pro něj
Pořádně nastavenej drop s trochou komplexnosti aby všude nepadalo všechno a lidi hledali svoje místa kde co nejlíp padá. Ne jen do zblbnutí chodit random Rifty. Tohle je právě problém toho že všude padá vše, jak se najde idální místo všichni chodí jen tam. V d2 bylo spousty míst kde bylo nejefektivnější farmit jisté věci.
Důraz na volbu rozdělení paragon bodů, které budou mít vliv na to, kam člověk půjde třeba farmit itemy nebo jakej build pojede na PvP
Ladder systém nebo něco na ten způsob, aby lidé mezi sebou mohli soutěžit o to kdo bude první, ne jen v Paragonu, ale třeba kdo našel nejvíc legendárek, měl nejvíc vyhranejch duelů, našel jako první best roll na legendárku atd atd.
Hlavně taky dobře fungující ekonomiku, volný obchod musí být. Současný stav znevýhoďnoval solo hráče a jak to vypadá tak budoucí stav s Account bound věcmi bude znevýhodňovat ještě víc lidí. V d2 mě fakt bavilo hrát s lidmy, i když jsem přece jen byl převážně solo hráč. V d3 mě od hraní s lidma odrazovalo víc věcí. Přišlo mi že hra v MP nebyla tak nějak zábavná, taky není zrovna ideální šílenej chaos ze skillů na obrazovce. V d2 byla i přes 8 lidí ve hře teda větší přehlednost. Dal bych nějakou možnost vypnout nebo redukovat efekty u skillů. Ještě k tomu MP a obchodu. I když v d2 nebyl obchod zrovna ideální, bavilo mě obchodovat, smlouvat, vyměňovat věci za věci, v d3 se tohle scvrklo na AH a RMAH, a dále to vypadá že nebude skoro nic. Co je mi do toho že budu moct ve 2 hodinách vyměňovat věci s přáteli. na to kašlu, já to chci prodat komu chci. Když už mě nutí hrát multiplayr, tak ˇat proboha neeliminují možnosti multiplayeru.