Problém s novým PC
Ahojte,mám toto: ASUS ROG TYTAN G30
Herní počítač Intel Core i5 4670K Haswell OC 4.1GHz, Intel Z87, RAM 16GB, NVIDIA GeForce GTX 760 3GB, HDD 1TB 7200 otáček + 32GB SSD pro zrychlení běhu OS, DVD, WiFi, GLAN, HDMI, DVI, USB 3.0, čtečka karet 16 in 1, 8ch audio, Windows 8 64-bit. Problém je, že pomerne dosť začne hra chrčať, zamrzne a spadne,nastavil som si lowsound,vypol shadows,stále to robí.Pár krát pri páde (nie vždy)sa ma comp pýtal,aké zvukové zariadenie som akurát pripojil,hoci som mal pripojené sluchátka.
Herní počítač Intel Core i5 4670K Haswell OC 4.1GHz, Intel Z87, RAM 16GB, NVIDIA GeForce GTX 760 3GB, HDD 1TB 7200 otáček + 32GB SSD pro zrychlení běhu OS, DVD, WiFi, GLAN, HDMI, DVI, USB 3.0, čtečka karet 16 in 1, 8ch audio, Windows 8 64-bit. Problém je, že pomerne dosť začne hra chrčať, zamrzne a spadne,nastavil som si lowsound,vypol shadows,stále to robí.Pár krát pri páde (nie vždy)sa ma comp pýtal,aké zvukové zariadenie som akurát pripojil,hoci som mal pripojené sluchátka.
Re: Problém s novým PC
skusal si hrat pri defaultnom nastaveni cpu? pride mi to ako problem OC, pripadne nastavenie RAM. S vlastnych skusenosti viem napr. ze system sa tvari stabilne, ziadny crach aplikacii, hier, alebo videa a raz pustim nejaku aplikaciu a ta po case zamrzne, spradne ...
jednoduse - muze to bej cokoliv, nekvalitni zdroj, kabelaz, nedostatecne chlazeni, OC, vadny zvukovy cip, neaktualni ovladace, konflikt nejake komponenty s jinou, atd. atd.
To jen PC to krasne, ze je treba zacit uplne od nuly - tj. ja osobne bych ted vse rozebral, zkontroloval, pak nalil cisty system, pak teprve resil dal, az si budu jisty ze predchozi ukony probehly bez problemu a mam cisty funkcni Win bez jedine chyby.
pak diagnosticky SW a zkusit zatez na pametech, grafice a zvuku, a pokud vse projede bez problemu, asi zavada uz nejni.... :-)
Ale ja bezne chodim s bazukou na komara, takze kdo ma naladu se v tom hrabat, urcite by to resil jinak.
To jen PC to krasne, ze je treba zacit uplne od nuly - tj. ja osobne bych ted vse rozebral, zkontroloval, pak nalil cisty system, pak teprve resil dal, az si budu jisty ze predchozi ukony probehly bez problemu a mam cisty funkcni Win bez jedine chyby.
pak diagnosticky SW a zkusit zatez na pametech, grafice a zvuku, a pokud vse projede bez problemu, asi zavada uz nejni.... :-)
Ale ja bezne chodim s bazukou na komara, takze kdo ma naladu se v tom hrabat, urcite by to resil jinak.
Ahoj. Mám trošku jiný problém, ale nemá asi smysl kvůli tomu tady zakládat nové vlákno.
Občas se mi stává, že při načítání lokace začnou problikávat textury. Lokace se sice načte ale textury blikají a prakticky není nic vidět. Je to jakoby blikali pásy určitých pixelů. Monitor je rozhodně v pořádku, jelikož tento problém mám jen u D3. Ovladače jsem zkoušel snad všechny možné ale nepomohlo. Zajímavé je, že stačí hru shodit na lištu a znovu maximalizovat a vše je OK. Dřív jela hra naprosto bez problémů, tahle mi to blbne poslední cca 3 týdny. Není to sice každý den ale občas se to stane.
Pokud má někdo podobnou zkušenost nebo nápad co by mohlo pomoct, byl bych moc rád.
GK: stařičká GTX 260 - mám podezření, že možná dosluhuje protože jinak si to nedovedu vysvětlit
Občas se mi stává, že při načítání lokace začnou problikávat textury. Lokace se sice načte ale textury blikají a prakticky není nic vidět. Je to jakoby blikali pásy určitých pixelů. Monitor je rozhodně v pořádku, jelikož tento problém mám jen u D3. Ovladače jsem zkoušel snad všechny možné ale nepomohlo. Zajímavé je, že stačí hru shodit na lištu a znovu maximalizovat a vše je OK. Dřív jela hra naprosto bez problémů, tahle mi to blbne poslední cca 3 týdny. Není to sice každý den ale občas se to stane.
Pokud má někdo podobnou zkušenost nebo nápad co by mohlo pomoct, byl bych moc rád.
GK: stařičká GTX 260 - mám podezření, že možná dosluhuje protože jinak si to nedovedu vysvětlit

podezreni na grafiku je na miste, bud se prehriva anebo proste prichazi pomala smrt, zkusit na ni zatezovej test, a pak pripadne vyhodit, totez i na pameti, a sledovat jejich teploty....
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
stalo se mi že se mi odlepil chladič z paměti na grafice a blblo to podobným způsobem tak koukni jak jsi natom
Tak moj problém som viac menej vyriešil dobre, zapol som DIII, zas "chrchlal", potom som ale vypol antialiasing, raz trošku zachrčal, ale ide dobre.
EDIT:Piatok, výnimočný deň,keď mi DIII na novom pc fungoval,zas sa to dnes celý deň dosier..lalala,už som písal jedina na suport.
EDIT:Piatok, výnimočný deň,keď mi DIII na novom pc fungoval,zas sa to dnes celý deň dosier..lalala,už som písal jedina na suport.
Naposledy upravil(a) Morbid dne 10.05.2014, 17:02 hod., celkem upraveno 1 x.
hulkxxxl: díky za tip. Kartu urcite zkontroluju jelikoz se mi zda že se poslední dobou ty větraky točí nějak moc. Eventuelně bych ji mohl přepastovat. Je to sice stařičká gtx260 ale nový železo se mi teď kupovat nechce.
Odesláno z mého GT-I8160P pomocí Tapatalk
Odesláno z mého GT-I8160P pomocí Tapatalk
Ahojte,chcem saq spýtať, či máte niekto skúsenosti s DiabloIII na Win 8,či vám to nerobí nejaké problémy, ako som písal na začiatku vlákna,prípadne,či niekto nemá takú zostavu ako ja. Je to "skvelé PC",stále robí problémy,čo je ešte horšie podľa mňa,že vačšinou funguje na hov..lala...ale niektorý deň sa stane, že funguje takmer normálne (a nerobí mi to takto len pri DIII). Robili mi online servis, napŕŕŕ mi funguje,odnesiem ho osobne do servisu, ako som sa dohodol, snáď to doladia.
- bleptys
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:bleptys#2344
Mám noťas s w8 a STRAŠNĚ to laguje když stahuju altualizaci, což je poměrně často. Jinak jsem spokojený.
CZSK Komunita