Aktualizace vseho
Jeste jsem zapomel reagovatkiho ohledne penez.
reknu ti to ai takhle, kdyby jste za to byli placeny, tak by ty stranky vypadali lepsi nebo se mylim, aler kdyz se ma delat neco pro ostatni a nic za to nemate, tak to vydrzi elan jen chvilku a pak to opada a to je presne pripad stranek df.cz . A docela by me zajimalo co by vam vas sef v praci rekl na to kdyby byl nespokojenej s vasi praci a vy mu rekli at je vdecnej za to jake to je at neremca. Urcite by rekl, ze vam dekuje za to co jste odvedli a ze mu to tak staci. Sakra v takove praci bych chtel delat, to by byla pohoda.
reknu ti to ai takhle, kdyby jste za to byli placeny, tak by ty stranky vypadali lepsi nebo se mylim, aler kdyz se ma delat neco pro ostatni a nic za to nemate, tak to vydrzi elan jen chvilku a pak to opada a to je presne pripad stranek df.cz . A docela by me zajimalo co by vam vas sef v praci rekl na to kdyby byl nespokojenej s vasi praci a vy mu rekli at je vdecnej za to jake to je at neremca. Urcite by rekl, ze vam dekuje za to co jste odvedli a ze mu to tak staci. Sakra v takove praci bych chtel delat, to by byla pohoda.
Re: Aktualizace vseho
Takže podle tebe by bylo jako lepší kdyby všichni co na webu a foru dělají rovnou skončili, než aby se tomu věnovali míň než na 100%? Většina lidí má také svůj vlastní život na na podobných věcech jako web pracuje ve svém volném čase. Jsme malá země a tak je logicky méně lidí kteří by se tomu chtěli usilovně věnovat.
Jako částečně chápu tvojí kritiku, ale když holt nejsou na to lidi a čas, tak se nedá nic dělat momentálně. Kdokoliv z webu/fóra má zájem může něco napsat/přeložit a poslat Jamesovi nebo někomu z teamu.
EDIT: Vlastně ani nevím čeho jsi tímhle tématem chtěl dokázat. Jestli si myslíš, že napíšeš jak je vše špatně , lidi si to přečtou a řeknou si " no jo, musíme na tom máknout, kašlem na real life" a začne se to vše hned updatovat, tak jsi blázen.
Jako částečně chápu tvojí kritiku, ale když holt nejsou na to lidi a čas, tak se nedá nic dělat momentálně. Kdokoliv z webu/fóra má zájem může něco napsat/přeložit a poslat Jamesovi nebo někomu z teamu.
EDIT: Vlastně ani nevím čeho jsi tímhle tématem chtěl dokázat. Jestli si myslíš, že napíšeš jak je vše špatně , lidi si to přečtou a řeknou si " no jo, musíme na tom máknout, kašlem na real life" a začne se to vše hned updatovat, tak jsi blázen.
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
Ľahko sa povie, ťažšie spraví, mimochodom ty máš len tiež reči a nič viacej, vyhovárať sa na vek, čo si ty myslíš že my sme tu 15-roční fagani alebo čo? Každý máme svoje problémy, prácu, rodiny, deň nemá 72 hodín, človeče, tak si uvedom prosím ťa, že než začneš podľa mojej mienky aj neprávom kritizovať, tak si rozmysli čo napíšeš! TY nemáš napríklad ani poňatia koľko času som len ja od roku 2008 na tom webe strávil a s koľkými veciami som pracoval, tak čo sa tu rozťahuješ že tam nič nie je? Popis postáv tam je, lepšie sa pozri, je tam mnoho fundamentálnych a základných vecí ktoré v hre sú a stále sa v nej vyskytujú, priznávam že sú tam aj zanedbané veci ale ty to tu opisuješ pomaly ako keby tam niekto naposledy spravil niečo v tom spomínanom napr. roku 2008. A tá debata že keby je to práca a platené, tak asiže keby to mám ako prácu, tak som tam minimálne 8 hodín denne a makám, nie? Veď to je logické predsa...nevieš o tom veľa a hovoríš nám tu noliferi a podobne ostatným...všetkých hádžeš do jedného vreca pomaly, ako keby sme 24/7 na tom nalepení a pritom nič nerobíme...ale zbytočná reč toto, po tebe príde ďaľší a potom ďaľší taký...
To Venon, Javurek
Tak koukam ze vubec nechapes o cem tady celou dobu pisu. Ja proti strankam newmam vubec nic, naopak, jsou super, kvalita obsahu, design super , ale usnulo to na varninech. veskere info o postavach, skillech , nic neni aktualizovane, takze to je vlastne uplne k nicemu, proc bych to mel cist kdyz to nesouhlasi s realitou. To ste vsichni tak sprominutimm zabnedneni, ze nedokazete uznat ani malou chybu v tom ze mam pravdu, jen si melete svou kolik prace tam na tom je a ze na to neni cas. Chtel jsem jen minimum a to aktualizace infa o postavach, misto toho se nedeje vubec nic, jen se obhajujete kolik jste na tom udelali prace, bohuzel je to minulost v case. proc jste meli pred par rokama mrte casu na stranky a najednou ne. Kdyby pracovali alespon na 10 % tak tady nemusi tahle debata vubec byt, zacatek byl nejtezsi, mrte prace.
Odpoved at toho nechame, ze prijdou dalsi a dalsi, kdo ukaze na nejaky problem, tak se zamyslete a reknete si proc asi prijdou, proc nas nechvalej, protoze je asi nekde chyba ze ?
Nechte udelat anketu na web, hodnoceni designu, infa, aktualizace ... a kdo vi treba se mylim ja a vsichni jsou se strankama spokojeny,
nema smysl pokracovat v teto z vasi strany politicke debate, vy si budete vsechno obhajovat, zadnou chybu nepriznate a budete svadet na me ze ja jsem ten spatnej kteremu se to nelibi, ze mam byt spokojenej jake to je a neremcat. Nechci dosahnout toho aby ste zacali neco delat, jen se zamysletea treba vas neco napadne a jestli ne, tak si sedte na zadkach dal a hladte si ramena jak je to vsechno ok.
Tak koukam ze vubec nechapes o cem tady celou dobu pisu. Ja proti strankam newmam vubec nic, naopak, jsou super, kvalita obsahu, design super , ale usnulo to na varninech. veskere info o postavach, skillech , nic neni aktualizovane, takze to je vlastne uplne k nicemu, proc bych to mel cist kdyz to nesouhlasi s realitou. To ste vsichni tak sprominutimm zabnedneni, ze nedokazete uznat ani malou chybu v tom ze mam pravdu, jen si melete svou kolik prace tam na tom je a ze na to neni cas. Chtel jsem jen minimum a to aktualizace infa o postavach, misto toho se nedeje vubec nic, jen se obhajujete kolik jste na tom udelali prace, bohuzel je to minulost v case. proc jste meli pred par rokama mrte casu na stranky a najednou ne. Kdyby pracovali alespon na 10 % tak tady nemusi tahle debata vubec byt, zacatek byl nejtezsi, mrte prace.
Odpoved at toho nechame, ze prijdou dalsi a dalsi, kdo ukaze na nejaky problem, tak se zamyslete a reknete si proc asi prijdou, proc nas nechvalej, protoze je asi nekde chyba ze ?
Nechte udelat anketu na web, hodnoceni designu, infa, aktualizace ... a kdo vi treba se mylim ja a vsichni jsou se strankama spokojeny,
nema smysl pokracovat v teto z vasi strany politicke debate, vy si budete vsechno obhajovat, zadnou chybu nepriznate a budete svadet na me ze ja jsem ten spatnej kteremu se to nelibi, ze mam byt spokojenej jake to je a neremcat. Nechci dosahnout toho aby ste zacali neco delat, jen se zamysletea treba vas neco napadne a jestli ne, tak si sedte na zadkach dal a hladte si ramena jak je to vsechno ok.
To zase někdo snědl vtipnou a chytrou kaši a přišel rozumovat na forum
No ta úprava přehledu aktivních/pasivních skillů by asi byla třeba. Mě je to jedno, ale když jsem začínal s D3 a myslel jsem, že každá další odemknutá runa je lepší než ta předchozí, tak se mi to dost hodilo pak .
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Veľká vďaka za preklad leg gemov!
- maslo
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:maslo#2503
Kluci ušatí co k tomu říct všude špetka pravdy.
Je pravda že by se mohlo vše postupně aktualizovat určitě by to méně zdatným angličtinářům pomohlo a udělalo radost.
Další věc je to že do toho nelze nikoho nutit všichni, co vytvářejí tento web to tu mají jako koníček a dělají to ve svém volném čase.
Zdali je pořád diablodans.cz oficiální web pro diablo 3 v Česku tak by bylo hezké zkusit udělat aspoň jednou týdně nějaký ten článek na web.
(to je jen moje představa)
Ale nemohu se zlobit ani chtít něco víc protože jak jsem zmínil a jak tu bylo už psáno všichni to dělají dobrovolně a ve svém volném čase a v téhle době ho nikdo nemá dost.
takže chlapy buďme rádi, že se aspoň něco v ČR ohledně diabla 3 děje.
A jinak komu se to tu nelíbí tak určitě většina zná další český web ohledně diabla 3 kde zajisté najde veškeré informace a aktuality ohledně diabla v češtině a nemusí zde dále rozvíjet diskuzi, ve které se budou všichni dohadovat pořád dokola.
Je pravda že by se mohlo vše postupně aktualizovat určitě by to méně zdatným angličtinářům pomohlo a udělalo radost.
Další věc je to že do toho nelze nikoho nutit všichni, co vytvářejí tento web to tu mají jako koníček a dělají to ve svém volném čase.
Zdali je pořád diablodans.cz oficiální web pro diablo 3 v Česku tak by bylo hezké zkusit udělat aspoň jednou týdně nějaký ten článek na web.
(to je jen moje představa)
Ale nemohu se zlobit ani chtít něco víc protože jak jsem zmínil a jak tu bylo už psáno všichni to dělají dobrovolně a ve svém volném čase a v téhle době ho nikdo nemá dost.
takže chlapy buďme rádi, že se aspoň něco v ČR ohledně diabla 3 děje.
A jinak komu se to tu nelíbí tak určitě většina zná další český web ohledně diabla 3 kde zajisté najde veškeré informace a aktuality ohledně diabla v češtině a nemusí zde dále rozvíjet diskuzi, ve které se budou všichni dohadovat pořád dokola.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Novinky jsou jen ma witek ještě chvilku dovolenou a ti co se chtěli podilet tak se už nějak neozyvaji.
Gemy jsem udělal a upravil barba ten je aktuální.
Zbytek snad v tydnu.
Krom toho mám ještě na starost forum + tsko víc už toho nestiham. Jo a občas hraju.:-D
Máslo : to s tím dalším webem si nemohl myslet vážně.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Gemy jsem udělal a upravil barba ten je aktuální.
Zbytek snad v tydnu.
Krom toho mám ještě na starost forum + tsko víc už toho nestiham. Jo a občas hraju.:-D
Máslo : to s tím dalším webem si nemohl myslet vážně.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Koukal sem tam naposledy asi před měsícem a skoro to nevypadá, že by tam někdo registroval příchod patche nebo tak A na fóru je všehovšudy asi 50 příspěvků z toho 40 v sekci (vtipy/offtopic) . Tak asi tak ohledně druhého nejmenovaného webu.
Tady na fóru se dozvím vše potřebné a když ne, vycucnu to z offiko fóra a rád se tady podělím vždycky . Informace jsou
Tady na fóru se dozvím vše potřebné a když ne, vycucnu to z offiko fóra a rád se tady podělím vždycky . Informace jsou
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
tyhle fun stranky jsou prevazne o foru, vse ostatni je IMHO mozne pozastavit, komunitu to nijak negativne neovlivni, vse podstatne je ve vyrazne rozsahlejsi forme na totmez s .com domenou, tak proc to porad otrocky prekladat atd...
Maximalne nejaky streamy by tu trebas mohly byt, vic me toho nenapada, proc pracne delat derivat jinych stranek a travit cas na necem, co jinde existuje.
Maximalne nejaky streamy by tu trebas mohly byt, vic me toho nenapada, proc pracne delat derivat jinych stranek a travit cas na necem, co jinde existuje.
-
- Quill Rat
- BattleTag:Opickacze#2645
Já prostě nepochopím jak může někdo kritizovat stránky,které další osoby ve vlastním čase a zadarmo udělají pro ostatní??? kde to ku*va jsme? pokud bych platil měsičně nějaké příspěvky na chod stránek tak bych pych pochopil,že se někdo může ozvat a poožadovat aktualizaci,ale pokud nic neplatím tak přece nemůžu očekávat,že vše bude super a na 100%. Pokud někoho trápí,že si neví z něčím rady(ať už se skilama nebo buildem) není schopný si to najít v krásně přehledném foru tady na stránkach nebo když už je opravdu jelito tak se na tom forum zeptat a raději tady bude kritizovat,tak by se na diablo měl vykašlat a buď hrát nějakou jednodušší hru (mario) nebo se na hraní uplně s*at a raději si pustit nějaký film
Nežijeme v komunismu takže tě nikdo nenutí sledovat tyto stránky nebo nedejbože hru ,která (alespoň mě to tak připadá) je na tebe hodně složitá.
Já sám jsem hovado na jazyky a angličtina je pro mě španělská vesnice,ale světe div se vše co jsem potřeboval jsem si tu vždycky našel.
Pane bože kam ten svět spěje???????
Nežijeme v komunismu takže tě nikdo nenutí sledovat tyto stránky nebo nedejbože hru ,která (alespoň mě to tak připadá) je na tebe hodně složitá.
Já sám jsem hovado na jazyky a angličtina je pro mě španělská vesnice,ale světe div se vše co jsem potřeboval jsem si tu vždycky našel.
Pane bože kam ten svět spěje???????
Tomuhle bordelu rikat krasne a prehledne forum? Asi prolizame kazdy jine forum s takovou, a pristup kdy nekdo poukaze na opravdu neuveritelnou aktualizovanost je odmenen urazenim a vymluvama? Are you effin serious? Kdyz jsem byl jeste mlady a blby taky jsem dobrovolne obstaraval web s forem o srovnatelnem objemu a tyhle vymluvy jsou jen kecy z hladu, pro nikoho nemuze byt tak velky problem udelat si dve hodiny casu za tyden a trochu aktualizovat info. Ano delaji to nejaci opicaci zadarmo, ale kdyz uz neco vezmu na svoje triko tak se o to aspon trosku staram... ocividne je to asi moc slozite.
//tých "opicakov" si nechaj pre seba, urážky tu priamo aspoň z mojej strany nepadli, tak si to vyprosím/e.../V.
//tých "opicakov" si nechaj pre seba, urážky tu priamo aspoň z mojej strany nepadli, tak si to vyprosím/e.../V.
Using Tapatalk
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Moonfear a jakej ze to byl web teda?
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
To je zajímavý, že tady řvou nejvíc lidi, se kterýma sem se tady za posední rok ani jednou nesetkal v nějaké diskusi.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- maslo
- Wraith
- BattleTag:maslo#2503
Kuki10, Seton: To víš, že si dělám srandu web velkého opičáka A.J.. je úplně šílený co se týče přehlednosti a ten jeho správce nebo jak by si určitě rád říkal spasitel D3 v ČR. Tak to jsou dva důvody, proč tato stránka není má oblíbená
Jinak k tomu co tu někdo uvedl od té doby, co vyšlo diablo 3 tu bylo pár lidí, co se snažili dělat příspěvky ale vši místo pochvaly se jim dostali samé výtky tak se na to vybodli.
A od lidí co se chtěli podílet je hnusné, když přišlo na věc, aby něco udělali tak najednou skutek utek.
Kdyby tu každý co tu napsal příspěvek udělal nějaký článek nebo poslal upravené informace k postavám a skilům tak je vše hned aktuální a ne se tu zbytečně dohadovat
Jinak k tomu co tu někdo uvedl od té doby, co vyšlo diablo 3 tu bylo pár lidí, co se snažili dělat příspěvky ale vši místo pochvaly se jim dostali samé výtky tak se na to vybodli.
A od lidí co se chtěli podílet je hnusné, když přišlo na věc, aby něco udělali tak najednou skutek utek.
Kdyby tu každý co tu napsal příspěvek udělal nějaký článek nebo poslal upravené informace k postavám a skilům tak je vše hned aktuální a ne se tu zbytečně dohadovat
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Sakriš, člověk si veme dovolenou a hned totok =) Sice jsem byl v republice, kvůli práci mám strašně málo volnýho času, takže jsem se věnoval jiným věcem, hlavně mojí 4 měsíční dcerce, synátorovi a v neposlední řadě jsem se konečně vyřádil v HáCéčku a dotáhl mýho WD to celkem použitelného stavu a chtěl jsem si vyzkoušet, kolik paragon levelů se dá zvládnout za den (pár hodin hraní). Teď už byste se měli znovu dočkat dalších novinek, snad zas budeš spokojený
Každopádně, jak už tu někdo zmínil, mít takové zázemí jako jiné weby a být psaní hlavní příjem, určitě by textů bylo daleko více. Takhle to dělá každý ve svém volném čase a zadarmo.
Každopádně, jak už tu někdo zmínil, mít takové zázemí jako jiné weby a být psaní hlavní příjem, určitě by textů bylo daleko více. Takhle to dělá každý ve svém volném čase a zadarmo.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- bleptys
- Gorebelly
- BattleTag:bleptys#2344
Co mám dělat, nevím jak se píšou stránky, hoďte sem nějaký odkazy nebo napište jak na to. Ty překlady skillu mě taky štvou. Myslím že kdybych ti to udělal pekně ve wordu tak ti to asi vůbec nepomůže.
CZSK Komunita
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Nejlepší by bylo domluvit se s Kukim přímo tady na fóru. Pošli mu soukromou zprávu
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Soudě dle interního chatu se na aktualizacích pomalu a jistě od minulého týdne pracuje. Dej nám prosím čas, jsme fotrové od rodin (haha) Jinak viz dnešní novinkaCritter píše:To Venon, Javurek
...ale usnulo to na varninech. veskere info o postavach, skillech , nic neni aktualizovane, takze to je vlastne uplne k nicemu, proc bych to mel cist kdyz to nesouhlasi s realitou...