http://www.eurogamer.net/articles/2012- ... ems-stolen
Zdravím,
jsem jeden z těch, co měl podle článku nabouraný účet. Chyběl mi veškerý equip a goldy hned po té, co jsem celou noc hrál poprvé veřejně s neznámými lidmi. Zůstal mi akorát amulet a black mushroom v inventáři, které měly být v truhle. Je proto jasné, že se mi někdo v tom hrabal.
Navíc moje postava byla uložená v I. aktu a nastavená na normal.. měl jsem NM obtížnost (42 lvl monk) a byl jsem ve III. aktu, to si pamatuji moc dobře. Takže přepokládám, že si někdo all věci/goldy tradnul nějaké svoji postavě na normalu v I. aktu.
Od toho se logicky zaměřuju na hráče, které mám uložené jako "recent players", jelikož podle článku je možné, že to byl jeden z nich. Jenže mám jich tam asi cca 20 z toho jeden má ty asijské klikyháky, co nejde přečíst. Srandovní je, že je z toho seznamu nemůžu vyhodit nebo blokovat

Tzn., že si může ten potenciální agresor nadále prohlížet můj profil, protože zná můj BattleTag?

Dále mě udivuje, že si nemohu nastavit na účtu, aby na logovaní byla povolená pouze jedna IP adresa.
Veřejné hry s neznámi hráči jsem hrál v neděli 20.5. po celou noc do rána do 7:00. Když jsem se potom lognul večer, tak postava byla už prázdná. Dodám, že v neděli měly servery půldenní výpadek. Jestli to nemá s tím nějakou souvislost, protože topicky na tento problém na ofic. fóru se začaly hromadně množit po tomhle výpadku.
Pokud vás to zajímá, více na
Technical Support
Je otázkou jestli v "tomto konkrétním případě" si za to můžou hráči sami, protože nepoužívají různé metody a pomůcky k větší bezpečnosti acc nebo sám Blizzard.
Ticket Blizzardu posílat nehodlám. Zatím se pro mě nic tak hrozného nestalo. Postavy smazané nejsou a tak jsem i nakonec rád, že se mi to stalo teď a ne potom v pozdější fázi hry. Každopádně mě to donutilo jednat a přemýšlet více nad bezpečností mých hesel a různých účtů.