Diablo 3 - díl 1. - Úvod

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Arnold
Gorebelly
Re: Diablo 3 - díl 1. - Úvod

Příspěvek od Arnold » 10.02.2014, 13:51 hod.

Diablo 3 neni ani omylem lepsi hra nez Diablo 2 LoD. Ve dvojce jsem mohl delat spoustu veci, podle toho na co jsem mel zrovna naladu. Mohl jsem napr. chodit Andariel kvuli prstynkum a nahrdelnikum, hrabenu kvuli runam a klici, summonera kvuli klici, mephista kvuli vecem, baal runy pro zkusenosti, Nihila kvuli vecem a klici, councily kvuli rune, delat uber quest kvuli hellfire torchu, chodit magicke lokace pro veci. A na vse se hodila jina postava a jiny build, ktery si clovek mohl piplat - fire, light, blizz kouzelnice, hammerdin, smither, light trapka, rvouci barbar, chantka, poison nekro, pvp amazonka atd. Kdyz uz jsem neco nasel, tak to byla parada to vymenit za runy, postupne si je zvysovat a dobrat se treba k enigme. Co muzu delat v Diablu 3? Akorat jak vul chodit krypty pro zkusenosti. Cokoli jineho by byla ztrata casu, protoze vsude muze padnout to stejne, takze je logicky nejlepsi chodit tam, kde je nejvice monster na metr ctverecni - trapas. Hellfire ring je k nicemu, zadnej nebude lepsi nez ten, co muze padnout normalne, takze chodit ubery zbytecne. Buildy jsou tam schopne tak tri, postava Demon Huntera totalne k nicemu. I PvP bylo po vytvoreni tech specialnich pravidel lepsi nez ve trojce. Tak mi teda vysvetlete, co je lepsi na Diablu 3 nez na dvojce... Mozna tak grafika, i ten pribeh je stupidni - daji se dohromady vsechny zla a vytvori se jedno velke, to by vymyslelo i dite z materske skolky.

Odesláno z mého PC pomocí Firefox 27.0

Tal_Rasha
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:TalRasha#2799

Příspěvek od Tal_Rasha » 10.02.2014, 13:54 hod.

Nechci mít po roce hry end game gear. Co bych asi pak chtěl na zemi najít?!..Na jakou obtížnost se pak snažil šplhat?!
Veľmi pekne povedané DrSma ^^ :

V tej vete vidím alfa omegu celého budúceho úspechu/neúspechu RoS, rozloženie progresu na vrchol rovnomerne a dostatočne dlho na to aby vydržal aspoň dlhšie ako, kúpim na AH a som top, alebo nekúpim na AH a top nebudem nikdy. (Za mňa aspoň 2000h++)

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 10.02.2014, 13:58 hod.

Jako když to vidím tedka v bete...
Padne ti na tormentu setova helma, která ma blbe narolovanej skill a chybí ji cc....
Tak hnedka vis, ze z ni top item prostě neudelas.
Navíc matros na enchant lege je neskutečně vzacnej.
Ale varianta buildu bude velká.
Už jen když dobře poskladas %bonus do skillu a elementu, tak se dostaneš na +20-30% jak nic, ale zase na úkor něčeho, takže tohle bude pecka.:)

A to tam jsou některý luxusni affixy na legendarkach.:)

Už nebude fungovat kdo ma větší Dps ma vetsi e-pero.
Mít 800k dps nebo mít 800k dps a +30% do main skillu a elementu je sakra rozdíl.
K tomu další dmg na legendarkach, třeba na pásku za health globe 388% dmg do 20yardu atd...
Pak třeba imunita na arcany a ty arcany vas healujou....atd atd...

Tady bude krásné vidět honič Dps a hráč kterej přemýšlí, protože jinak si T6 asi nezahraje nikdy.

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 10.02.2014, 14:21 hod.

Kuki, Tal_Rasha:
Ano. K tomu, co vypichol Tal_Rasha bych jen dodal, že se hodně přehlíží fakt, že je ve hře prostě zatraceně málo (lege) itemů. Je to takovej malej základ. Víc itemů (edit: pro každej char do každýho slotu nejmíň dva top lege itemy, který by si mohly konkurovat), víc podpory sklillů/elementů na itemech a Mystic. Jak bych si přál aby tohle dokázali vyladit. Pak to bude super..

Arnold: já ti to neberu ani nevnucuju. Mě zase přijde nudný a hloupý chodit dokola nájezdy např. na ubera (příklad) protože vím, co by z něj mělo padnout. Já raději jdu všechny velký mapy v A1 + ty lukrativní menší a nechám se dropem překvapovat. Třeba HF ring a chození klíčů pro mě bylo neuvěřitelně otravný a dělal jsem to opravdu účelově a jen jednou pro získání prstenu na expení..

Arnold
Gorebelly

Příspěvek od Arnold » 10.02.2014, 15:32 hod.

DrSma píše:Já raději jdu všechny velký mapy v A1 + ty lukrativní menší a nechám se dropem překvapovat.
I v tomhle ohledu je na tom D3 extremne spatne. Je nastaveno tak, ze se to takto chodit nevyplaci a je to ztrata casu. Na drop (a vlastne i na vsechno ostatni snad krome klicu) se nejvice vyplati chodit porad dokola krypta. Ze to ty tak treba nedelas neni argument proti tomu, ze to tak proste je a ze je ta hra spatne navrzena. Vubec v tomto ohledu mi prijdou tvurci Diabla 3 jako sasci - oni oproti D2 snizili drop zaverecnym bossum a zavedli nephalem valor, aby se nochodili porad dokola stejne lokace. A jak to dopadlo? Chodi se porad dokola krypta :-D I v tomto ohledu na tom bylo Diablo 2 nakonec lip.
I ty, kdyz chodis jen par map v prvnim aktu dokazujes, ze je ta hra spatne navrzena. Kdyby nebyla, tak by duvod, proc je chodit, nabizela i v jinych aktech.

Odesláno z mého PC pomocí Firefox 27.0

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 10.02.2014, 15:40 hod.

Arnold: mno, OK. To nepopírá nic, co jsem řekl. Nenapsal jsem, že hra je bezchybná. Ale trvám na tom, že raději budu chodit skoro celej A1, než cílený nájezdy. (edit: nájezdy jsem na klíče dělat musel, pokud jsem chtěl HF. Pokud chci dropovat lege nebo expit, můžu to dělat jakkoliv chci, nikdo mě do Crypty nenutí jít..Jo, a A2 se relativně dobře taky dá jít..)

A myslím, že s Kryptou to zase tak špatný taky není. Projdi si vlákna. Na každej jeden názor, "já to chodím" je zase druhej, "mě by z toho mrsklo". Tyckin nebo Emhir choděj, Quetak to zvládl i bez Crypty (já se na ni taky nezaměřuju, no..)

Mimo to má tohle změnit RoS (náhodné lokace s náhodnými moby například..)

BestVeroniqueEU
Wraith
BattleTag:Veronique#1131

Příspěvek od BestVeroniqueEU » 10.02.2014, 16:17 hod.

Zapomněla jsem zmínit, že nesnáším akt 2 - už jen kvůli podobným questům hned po sobě. Je to vopruz chodit, když nejdřív hledáte tu jednu věc na Oasis a potom hned ty dvě věci na té velké planině a hned potom terminus. Prostě to nesnáším, nebaví mě to. Nejraději mám akt 3, nevím proč, ale ze všech aktů ho mám nejraději.
Odstranění aukce je nejlepší tah blizzardu. Ted se konečně ukáže, kdo má dostatečně velký *****, aby se dostal až do posledního tormentu. Ukáže se, kdo je natolik šikovný a dokáže si udělat gear, který ho tam dostane. Samozřejmě bude rozhodovat Loot 2.0, čehož se hodně bojím. Hlavně dofám, že nezustanu tvrdnout na jedné obtížnosti celé věky a hru zas nebudu chtít smazat. Jsem zvědavá, jak si s tím blizzard ještě ten měsíc pohraje. Může být do final verze ještě hodně věcí jinak. Věřím ale tomu, že bez aukce to bude sranda nebo jeden velký vopruz :)
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 10.02.2014, 16:23 hod.

BV: bez aukce šlo Inferno dohrát vždycky. Hlavně po 1.04 naprosto bez pochyby.
(Mrkni na HC MP10 DropONLY Challenge. ;) Tam je vidět, co je v D3 možný - tím jen naznačuju, že pouhý NoAH je NoProblemo i s Loot 1.0)

BestVeroniqueEU
Wraith

Příspěvek od BestVeroniqueEU » 10.02.2014, 16:27 hod.

prošel jsi celé Diablo až do úplného konce bez aukce? Myslím tím zabil jsi Diabla na MP10 bez aukce?
Obrázek

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 10.02.2014, 16:28 hod.

BestVeroniqueEU píše: Odstranění aukce je nejlepší tah blizzardu. Ted se konečně ukáže, kdo má dostatečně velký *****, aby se dostal až do posledního tormentu. Ukáže se, kdo je natolik šikovný a dokáže si udělat gear, který ho tam dostane.
tahle hra je uplne o vsem,jenom ne o tom,kdo jak "umi" hrat,mackat ty 3 skilly zvladne i cvicena opice

BestVeroniqueEU
Wraith

Příspěvek od BestVeroniqueEU » 10.02.2014, 16:30 hod.

Takže stačí mačkat nesmyslně klávesy bez rozmyslu apod? :D Tak to potom jo...
Obrázek

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 10.02.2014, 16:32 hod.

jasne ze jo,u wizarda nahodim archona a drzim 1 tlacitko mysi,u barbara zase mackam cokoliv v jakymkoliv poradi na cooldown,u wd jen stojim a drtim baty...skill? nope

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 10.02.2014, 16:34 hod.

BV: jsem netušil, že je tvým cílem Diablo MP10 NoAH.

Ale takhle:
MP8 Diablo naprosto NoProblemo. A to hraju sám. MP10 jsem ho nezkoušel. Neměl jsem důvod edit: a nedal bych na něj 5xNV bez kupy RIPů. (myslím, že Diablo by šel, problém by byl A4 MP10, to sám nedokážu dát - A4 je pro mě těžký na MP8 opravdu dost, je to absolutní max. hranice na současnou výbavu)

Ale kdo ví za rok. Se to nedozvíme, protože to zamíchá RoS. Ale mezi náma, v podstatě je to otázka jednoho dvou šťastnějch dropů k tomu, co už mám.
Příklad: kdyby můj Skorn měl solidní LS, myslím, že MP10 je na kolenou, (mohl bych upravit díky tomu hodně do defense se "zachovanou" DPS)...chce to ještě nějakej čas, nebo ještě trochu víc štstí :wave:
Naposledy upravil(a) DrSma dne 10.02.2014, 19:05 hod., celkem upraveno 3 x.

BestVeroniqueEU
Wraith

Příspěvek od BestVeroniqueEU » 10.02.2014, 16:39 hod.

I tak s tebou nesouhlasím, že to je o nesmyslném mačkání kláves.... Co myš? A když tu hru bereš jako, že jen mačkáš klávesy a vůbec ji nevnímáš, proč to hraješ? Prostě s tebou nesouhlasím. Kdybych to mačkala nesmyslně nebo by to dokázal každý, bys jen umíral a umíral. Musíš přece vylepšovat itemy atd atd. nemá cenu to psát..
Obrázek

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 10.02.2014, 16:54 hod.

ta hra je v aktualni podobe tak jednoducha,ze s barbarem me je uplne jedno v cem stojim i na mp10 a skilly proste mackam naprosto nahodne tak,jak na nich spadne cooldown a vubec tomu nevenuju pozornost a dokaze to uplne kazdej,tomu ver...

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 10.02.2014, 17:20 hod.

Tady ma Alfajk pravdu.
Jen je potřeba rozdělit to na SC a na HC kde to opravdu neplatí.

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Prestigo
Wraith
BattleTag:Prestigo#2306

Příspěvek od Prestigo » 10.02.2014, 17:40 hod.

a taky bych rozděloval na postavy u DHčka rozhodně nejde jen tak mačkat co tě napadne :)

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 10.02.2014, 18:24 hod.

Mozna je rozdil i v tom, ze v dobe D2 nikdo nestreamoval, infromace o tom co je "nejlepsi", se jeste nesirily tak rychle. A lidi se vic bavili, nez resili co je nejefektivnejsi. Nevim. Ted je to tak, ze nekdo vymysli nejaky build nebo trasu a 90% lidi jen papouskuje. Muj dojem.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

DeathHero
The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204

Příspěvek od DeathHero » 10.02.2014, 18:36 hod.

@Darkness souhlasim diky streamum se o dost prichazi o zabavu jedou se do nekonecna stejne buildy a lokace :roll:
Achievements: 7400 (92%)

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 10.02.2014, 19:00 hod.

Kuki:
Není to v rozdílu HC/SC. HC/SC se technicky neliší.
HC jen dává hráčům lepší motivaci neumřít. :lol: Rozdíl je pouze v přístupu hráčů a míře rizika, jakou se rozhodnou nést.

SC hráči nemají tu hru lehčí. Pouze všichni víc riskují! Proto ignoruju jakýkoliv výkřiky jak je D3 snadný od kohokoliv, kdo to prohlašuje o MP10 na SC. (natož v A1)

Mě záleží na tom neumírat. (věřte nebo ne, na SC) Pro mě nebude MP10 příliš snadný nikdy. Na MP10 může umřít každá postava s jakýmkoliv gearem, když se zadaří. Kdybych neměl pravdu, nikdo by neměl obavu hrát HC, že? :wave: (z tvrzení vylučuju DC - to je problém mimo téma obtížnost D3)

Prestigo: já bych mnohem víc, než postavy řešil ACT. A4 je oproti A1 prostě brutální rozdíl. (ve správnou chvíli jsou obzvlášť super ty klony Diabla, co zastavěj heal - třeba mě na solo to prakticky znemožňuje chodit vyšší MP v A4 :-x )

Darkness: a protože se hlavně bavím a testuju hrou, než šmíruju stremy, je moje hra většinově považována za naivní a výsledky irelevantní, protože jsou nepodložené nezbytným vědeckým výpočtem :D

DeathHero: nene, není to streamama, ty to pouze hodně urychlují. Malou variabilitu všichni (oprávněně) kritizují a to, doufejme, změněj Lege itemy se skill/spec bonusama v RoS :wave:
Naposledy upravil(a) DrSma dne 10.02.2014, 19:23 hod., celkem upraveno 3 x.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“