Diablo 3 - díl 2. - Postavy

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
BestVeroniqueEU
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Veronique#1131
Re: Diablo 3 - díl 2. - Postavy

Příspěvek od BestVeroniqueEU » 14.02.2014, 20:44 hod.

Ty se se mnou hádáš? wow :D Tak to je smutný :)
Obrázek

ZOMB
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 14.02.2014, 20:49 hod.

Nejdříve musím pochválit formu :)
Dala sis na tom záležet...
K obsahu... cos napsala se hodí spíše na obal DVD pro lidi, co nemají vůbec tušení, co jsou postavy zač... tady na foru se pohybují lidi, co už několikrát D3 dohráli a pokud narazí na podobný článek, hledají v něm hloubku...
Jako pokračování by bylo vhodné věnovat jedné postavě čas a vyzkoušet různé buildy a pak o nich napsat... pak bys např. věděla, že melee DH (moje specialita) není vůbec křehká postava a má hodně silné dovednosti na blízko... ve skutečnosti to je jeden z nejodolnějších buildů ve hře ;)
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 14.02.2014, 20:49 hod.

BestVeroniqueEU píše: Vždyt nalítne do fightu a vydrží vše, klesají mu hp a hned mu stoupnou. To mi vysvětlíš jak? Kouzlo? Cheat? Celý ten článek je hotový nesmysl, jasně... Zamysli se trošku
jo,presne tak,je to Obrázek

spis ty se nad sebou zamysli,protoze ten clanek je nesmysl od zhora dolu,vazne nemam tuseni,s cim hraje tvuj kamos,ale na 99% to bude lifesteal,jako kazdej jinej barbar...ale co vlastne chci po nekom,kdo ma nahrano dohromady 20 paragonu :wave:

BestVeroniqueEU
Wraith

Příspěvek od BestVeroniqueEU » 14.02.2014, 20:55 hod.

a lifesteal není health regen, to není výdrž že ne? Vlastně barbar nevydrží nic a já napsala lež... Dobře, máš pravdu no :)

Zombe souhlasím s tvým názorem :) Ale já to hodnotila podle toho, jak jsem to vyzkoušela, proč bych měla hodnotit něco, co jsem nezkusila nebo hodnotit něco jiného, když jsem si oblíbila nějaký styl. Tohle nemá být komplexní recenze všech charů ze všech možných stran a buildů apod. To je pouze názor podle mých zkušeností a toho, co jsem viděla, ale to není důvod mě mít za špatnou...
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 14.02.2014, 20:57 hod.

To neni o tom, jestli te ma nekdo za spatnou.
Jen kazdej kdo tu hraje a precte si to, tak 99% proste není pravda...

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 14.02.2014, 21:00 hod.

Mila Veronicko ... clanecek hrozne fajnovej, ale musis pochopit, ze lidi k D3 nesedli vcera a za jednu postavu (jak jinak nez oblibenou/preferovanou) maji treba odehrano tolik co ty za vsechny dohromady, takze naveset bulicky na nos jim bude budto velmi narocne nebo nemozne ...
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

BestVeroniqueEU
Wraith

Příspěvek od BestVeroniqueEU » 14.02.2014, 21:04 hod.

Tak mi napiš konstruktivní kritiku, co jsem napsala špatně a proč to špatně je? Hm? Pořád to není důvod pro hejty, jestli chcete profesionální recenzi, proč si ji neuděláte sami? Jaký bys chtěl názor od hráčky?
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Re:

Příspěvek od Kuki10 » 14.02.2014, 21:06 hod.

HELLERcz píše:Je to tvuj nazor, ale vydat tento text chce kuraz. Gratuluji :-)
Asi tak....
- Musí spoléhat na life regen, health potiony, studny apod.
- Potřebujete mnoho zdraví, když jste v centru dění, aby jste neumřeli.
Nemusi
Nepotrebuje
- Rychle spotřebovává své zdroje
- Velmi křehká postava - snadno zemřete
Zalezi na gearu a buildu
Ale kdepak.:)
- Nepřináší toho tolik do týmu jako barbar
Opravdu?
Tohle muselo vytocit snad kazdyho
- Každé kouzlo spotřebovává manu - je velmi obtížné zajistit, aby se mana nevyčerpala
- Trvá déle zvládnout schopnosti
- Nelze použít těžší zbroj
S manou, zdrojem to ma kazda postava, neberu to minimum co sezerou pavouci, acid atd....to ani nepoznas.
Proc dele?
Proc ne?Jak tezsi?Na kazdym itemu si muzes nahnat armor, nebo strenght.
- Silnější kouzla mají velký cooldown
- Snadno umírá
- Velmi špatné bojové dovednosti - útoky na blízko
Ano to tak bejva.
Opravdu?
Realy???
Je to jedna z nejjednodušších tříd na hraní, ale musíte se vyhnout boji z blízka.
A zase uplne vedle.Snadno umira a je nejvic easy na hrani?

Vypsal jsem jen neco, nemam cas ani naladu psat tu zaklady Diabla.
Tohle si neber osobne.
A tohle by ti snad napsal kazdej.
Snazis se napsat neco, co neda smysl nikomu.
Snaha tu je, to ti neberu, ale je to skoro vsechno mimo

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 14.02.2014, 21:51 hod.

BestVeroniqueEU píše:Tak mi napiš konstruktivní kritiku, co jsem napsala špatně a proč to špatně je? Hm? Pořád to není důvod pro hejty, jestli chcete profesionální recenzi, proč si ji neuděláte sami? Jaký bys chtěl názor od hráčky?
Kritiku ? A proc ? Prece umim cist a vidim, ze se jedna o Tvuj pohled na hru/postavy a respektuji ho, a i kdyz muj pohled je jiny zrovna nemam chut slovickarit ... Napsat zcela nezaujate hodnoceni v tomto pripade by meli problemy i profesionalove, protoze ve Tvem podani v podstate porovnavas postavy, ktere mas na vyber mezi sebou a kazdeho oslovi neco jineho ... Navic ve hre se kazdou chvili neco menilo a tak by ani ty recenze za ty dva roky od vydani nemuseli od stejnych autoru stejne vypadat ...
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

jardach85
Fallen Shaman
BattleTag:jardach85#2631
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardach85 » 14.02.2014, 22:08 hod.

Ale tak článek splnil asi jeden z mnoha účelu, co měl a to rozproudit nějakou tu diskuzi...a to se povedlo :)

To, že se moc netrefila fakticky, je asi tím, že nemá moc nahráno...

Ať přispěju trochou do diskuze, pár mých postřehů k jednotlivým postavám (vemu to podle toho, jak s nima mám nahráno):

Wizzard:
Tuten charakter byl první, co jsem si v diablu 3 založil a mám odehráno nejvíce hodin. Původně jsem ho zvolil kvůli tomu, abych všechno odrovnal z dálky, ale když jsem narazil na CM build, nebylo potřeba nikam utíkat. Postava mi příde hodně efektivní, hlavně díky teleportu, do party dobrá právě díky mrazení, navíc umí nahodit nějaký ten buff případně. Hlavní nevýhodou mi příde, že opravdu je omezená max na 3 buildy, aby tato postava fungovala dobře. Postavu jsem zvolil i na HC hraní (jsem teprv začátečník v HC) jelikož díky Archonu se s resisty kolem 1100 na nízké mp můžu naučit co si na HC dovolit a co ne.

Barbarian:
Na farmení vysokého mp v solo modu nejefektivnější. Tady možná někoho naštvu,ale rend build se skornem prostě nic nepřekoná na počet zabitých bílých mobu za krátký časový úsek. Díky tomu se nažene taky rychle spousta xp a není potřeba nějaké tupé běhaní krypty. Další výhoda je, že přežije velmi hodně, strenght přídává do armoru a jedna z pasivek dává 3% ls. Osobně mi příde na nějaký skill tato postava nejjednodušší. A v tom občas vidím i hlavní nevýhodu této postavy, hlavně v "multiplayerech" potkáte tyhle vrtule, co si myslí, jak maj super postavu a přitom umíraj každou chvíli, vymlouvaj se na lagy a je jim divné, proč jim furt vypadává Berserk...

Demon Hunter:
Když jsem začínal s Diablem 3, tak jsem se rozhodoval mezi wizzem a DH. Demon Hunter je podlě mého názoru nejvíce "skill intensive" charakter. Ačkoliv jsem mu dával dlouho šanci, nenaučil jsem se s ním hrát a tím pádem ho nemám rád. Do party mi příde slabý, nenarazil jsem ještě na DH, co by se v nějakém "crypt runu" či na uberech vyplatil a jen se nevezl s ostatními.

Witch Doctor:
Považoval jsem tento charakter za největší sh.t a v Diablu a hodně jsem se spletl. Když jsem ho nedávno začal hrát, nevěřil jsem jak snadno si dává nejvyšší MP a jak rychle zabíjí elitky, hlavně díky "netopejrům". Příde mi, že na něj se nejlépe shánějí věci v poměru cena/výkon. Do party mi příde jako nejlepší podpora, hlavně na buffy dmg. Nebál bych se ho vzít na HC, jelikož mi příde, že je to "hard to kill" charaketr.

Monk:
Za něj mám nahráno nejméně času. Osobně mě moc nebaví, ale myslim si, že patří k nejpestřejším charakteru, co se možností buildu týče. Je neskutečný do party, jelikož dává téměř nejlepší dmg buffy, přitahování nepřátel je v partě výborné.
Obrázek

BestVeroniqueEU
Wraith

Příspěvek od BestVeroniqueEU » 14.02.2014, 22:11 hod.

Já respektuji váš pohled ale za svým názorem si stojím, protože nejsem jediná kdo ho má, záleží jen na tom z jaké strany se na to podíváš a kolik si toho nahrál. Já toho moc nenahrála a proto můj názor je jaký je. Profesionální recenze nebo kritika to není. Je to prostě jen názor. Pokud to tak není a vy nesouhlasíte, tak fajn, není co řešit :) Aspon vím, že i ti co s mým názorem souhlasili, kecaj a vy tady všichni máte pravdu :)

to jardach: celý ten článek jsem měla napsat ve stylu tvé reakce :( Ted toho lituji :( Máš to luxusní
Obrázek

SilverHandCZ
Wraith
BattleTag:SilverHandCZ#2534

Příspěvek od SilverHandCZ » 14.02.2014, 23:59 hod.

Jedna za snahu 5 za obsah. Promiň ale to jsou opravdu neskutečný nesmysly co tady píšeš.
"All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing. " Edmund Burke

http://eu.battle.net/d3/en/profile/SilverHandCZ-2534/

BestVeroniqueEU
Wraith

Příspěvek od BestVeroniqueEU » 15.02.2014, 00:03 hod.

Důležité je, že vy nesmysly nepíšete, škoda, že to není moje dílo no :D
Zdroj: http://hubpages.com/hub/choose-a-diablo-3-class , https://www.tentonhammer.com/polls/diablo-3

Co mi povíte ted? :D
Obrázek

Predy
Doom Knight
BattleTag:Archangel#2213

Příspěvek od Predy » 15.02.2014, 00:16 hod.

Já bych ti něco řekl ale nechci bejt sprostej

BestVeroniqueEU
Wraith

Příspěvek od BestVeroniqueEU » 15.02.2014, 00:20 hod.

Jo ty bys byl sprostej a proč? Chtěla jsem to mít lepší než jsem zamýšlela a tak jsem pročítala různé názory na jednotlivých stránkách, abych nepsala žvásty a nakonec jsem zjistila, že všichni kecaj :D To mám ale smůlu, všichni hráči jsou pitomí a já nejvíc :D
Obrázek

jardach85
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardach85 » 15.02.2014, 00:26 hod.

je chvályhodné, že jsi snad i před psaním článku pročítala nějaké zdroje, ale zrovna ty dva odkazy, co jsi sem poslala jsou téměř dva roky staré, tím pádem asi ne zrovna aktuální inofrmace...být tu ten článek o 1.5 dříve, třeba by tu byly úplně jiné reakce...
Naposledy upravil(a) jardach85 dne 15.02.2014, 00:28 hod., celkem upraveno 1 x.
Obrázek

BestVeroniqueEU
Wraith

Příspěvek od BestVeroniqueEU » 15.02.2014, 00:28 hod.

Jak jsem psala, chtěla jsem to mít lepší a nakonec to mám nejhorší. Měla jsem to prostě napsat ve stylu tvé reakce, jak jsem původně zamýšlela a bylo by to v pohodě, ale když jsem viděla, jak se to zhoduje s mými zkušenostmi a s tím, co jsem si myslela nebo si myslela, že si myslím, nechala jsem se prostě zlákat. Co už, kdo chce víc nemá nic
Obrázek

jardach85
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardach85 » 15.02.2014, 00:31 hod.

tak,tak... polepši se ;-)
Obrázek

BestVeroniqueEU
Wraith

Příspěvek od BestVeroniqueEU » 15.02.2014, 00:33 hod.

Poučení do příště :) Pokud nějaký příště vůbec bude. První článek se povedl, druhý článek je hotová s*ačka a jestli bude i třetí, už sem nikdy nevlezu...
Obrázek

Predy
Doom Knight
BattleTag:Archangel#2213

Příspěvek od Predy » 15.02.2014, 00:53 hod.

Jo já bych byl taky rád kdyby jsi to napsala znovu a lépe :P

Zamčeno

Zpět na „Obecně“