[Vokurky] 1051x NE Greater riftům
Takhle - je tu nastavenej systém bounty - rift - otravný nevyladěný trial - greater rift. Díky Rama giftu a hlavně leg. gemům jsou bounty a rifty T6 procházkou, kterou ovšem občas musíte povinně prolítnout, aby se člověk dostal do GR, což je jediné místo, kde zůstává nějaká obtížnost. Proč by krucinál měl být GR jediné místo, kde se dá hrát něco náročnějšího? Bounty a rifty jsou fajn, ale takhle Blizz prostě pohřbil co se týče zábavnosti. Každému se líbí něco jiného - někdo radši rifty, někdo GR, někdo třebas i bounty, ale chtělo by to upravit tak, aby bounty i rifty mohly nabídnout nějakou náročnost jako kdysi, proč vše směřovat pouze na GR a zbytek odepsat...
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Re: [Vokurky] 1051x NE Greater riftům
Za mě je současný stav supr, T6 můžu lítat s čim chci, když se chci zpomalit a dát nějakou výzvu, dám GR.. SUPER ; )- Oproti vanille, nebe a dudy! Mají spousty nápadů, né že né, ale nemůžou vše vyplácat hned, a hlavně, je to zadarmo! ; )-
Ale pro nás mazáky
Už to ani výzva být nemůže. máme toho nafarmeno...
PS: Ano, T6 je efektivnější na shardy, EXP, suroviny, goldy. T6 rift clear na solo tak do 5 minut průměr(u mě), ve dvou už to dělá 3 minutky a ve 4 do 3 minut ; )-
Ale pro nás mazáky

PS: Ano, T6 je efektivnější na shardy, EXP, suroviny, goldy. T6 rift clear na solo tak do 5 minut průměr(u mě), ve dvou už to dělá 3 minutky a ve 4 do 3 minut ; )-
Psycho píše:Oproti vanille, nebe a dudy! Mají spousty nápadů, né že né, ale nemůžou vše vyplácat hned
Ve vanille toho méně udělali, ale taky méně podělali, nemůžu si pomoct, ale pokud vidíš trochu pod pokličku, tak víš, že Blizzard toho dělá dost, ale dělá to všechno špatně, je to prostě tak, ať si mě třeba lidi nazývají věčným haterem, což nejsem, jen mám otevřené oči. Je prostě tolik zásadních a palčivých problémů opakujících se na forech furt dokola, které Blizzard úplně ignoruje, že to už je za hranicí chápání. A to nezmiňuji neschopnost udělat balance a pomalost ve snažení se o to a zavádění čehokoliv nového, protože se to dost možná týká právě toho co jsi zmínil, že si chtějí obsah rozptýlit do horizontu 2 let, aby vše nevydali najednou.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
- maslo
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:maslo#2503
Nejdřív k tomu co jsi napsal zde to má i logiku Blizzard momentálně nemá ani korunu z hráčů co hrají diablo (naopak musí platit za chod serverů) tak proč by měl takové problémy řešit kdyby byli poplatky nebo cokoliv jiného kde by mohli mít zisk tak se určitě opravy provádějí ale takhle hodí jednou za nějaké období patch kde něco přidají a poladí aby to nějak vše šlo a pak zas nic.Dava_C píše:
Ve vanille toho méně udělali, ale taky méně podělali, nemůžu si pomoct, ale pokud vidíš trochu pod pokličku, tak víš, že Blizzard toho dělá dost, ale dělá to všechno špatně, je to prostě tak, ať si mě třeba lidi nazývají věčným haterem, což nejsem, jen mám otevřené oči. Je prostě tolik zásadních a palčivých problémů opakujících se na forech furt dokola, které Blizzard úplně ignoruje, že to už je za hranicí chápání. A to nezmiňuji neschopnost udělat balance a pomalost ve snažení se o to a zavádění čehokoliv nového, protože se to dost možná týká právě toho co jsi zmínil, že si chtějí obsah rozptýlit do horizontu 2 let, aby vše nevydali najednou.
Jinak jak jsi mi odpověděl tak já taky hraji diablo 3 pro zábavu a odpočinek ale rád přitom mám nějaký cíl a ten už mi momentálně až tak moc diablo nenabízí aby to pro mě bylo maximálně zábavné a hlavně aby mě to upoutalo na nějakou dobu.
Mě prostě ve hře chybí něco co by bylo tak těžké sehnat nebo nějaký item sestavit že by mi to trvalo nějaký ten měsíc.
A to nemluvím že se hra stala velice snadná ve všech ohledech pro hráče HC

- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jasně mi to na HC máme hrozně easy, už měsíc sháním poradnej gear po dvou ripech. :-)
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Sám blizz se rozhodnul že hra bude JEN a POUZE online, kurevsky se napakovali na prodeji digitálních a krabicových kopií, takže pár serverů na kterých hraje těch pár lidí je fakt nezruinuje.maslo píše:Nejdřív k tomu co jsi napsal zde to má i logiku Blizzard momentálně nemá ani korunu z hráčů co hrají diablo (naopak musí platit za chod serverů) tak proč by měl takové problémy řešit kdyby byli poplatky nebo cokoliv jiného kde by mohli mít zisk tak se určitě opravy provádějí ale takhle hodí jednou za nějaké období patch kde něco přidají a poladí aby to nějak vše šlo a pak zas nic. ...Dava_C píše:
...
R.I.P. 27.3.2014
Jo ve vanile to bylo lepsi nez ted mi prijde, bylo tezsi ziskat poradnej gear, ted tj za par hodin na farmeni, v grupe. Jen ta aukci sin me srala hned od zacatku. Jako pijde mi nesmysl rizovat kazdy dolar, copak jich blizz ma malo, zhlidl se proste v WoW. Nevim, ja nejsem priznivce toho utracet lowe za naky virtualni nesmysly, je to boze jen hra nic vic, radsi si koupim flasku rumu nez naky nesmysl, a druha vec stranky byla ze stvalo ze americky decka, podle kterych se ted prizpusobuje i 2.1.1., si koupili za babky vsecko, je rozdil 10 dolaru v usa a u nas.
Je blbe nastaveny random lootu, kdyz clovek jede svoji vymazlenou postavu padne mu prd, tohle.by mohli taky zmenit.
Mi to tady muzem rozebirat, ale na zmenu systemu nemame vliv, jitrenka ridi kokrhani.
Skoda ze blizz nema vytipovane opravdu dobre hrace a podle nich meni system, ne ze si vyberou cast z prispevku z fora.
Je blbe nastaveny random lootu, kdyz clovek jede svoji vymazlenou postavu padne mu prd, tohle.by mohli taky zmenit.
Mi to tady muzem rozebirat, ale na zmenu systemu nemame vliv, jitrenka ridi kokrhani.
Skoda ze blizz nema vytipovane opravdu dobre hrace a podle nich meni system, ne ze si vyberou cast z prispevku z fora.
Buchis je death, ať žije herdek
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
[Vokurky] 1051x NE Greater riftům
Kurna proc zrovna ja nezapadam do toho vaseho prumeru, neb lepsi gear nenafarmim ani za mesic hrani, pouzitelne itemy me padaj az kdyz jsou totalne out viz mempho, TF, a ty co se ted nosi jako Furnace a Sunkeeper mi ne a ne padnout a s tim padani lege na GR v T6 tak na GR 35 i nula lege, nekdy 2 ci tri ale na T6 to pada jako zluty ale zase same krapy
V T6 som ešte nebol, GR dám maximálne 25, stále je prečo hrať.
Ja za to nemôžem že si hru nešetríte.

Ja za to nemôžem že si hru nešetríte.

babacho: Ono je to dané hodně tím, s čím je kdo spokojen. Někdo najde úplně základní gear, který je sotva průměrný a považuje postavu za vybavenou. To je to co se dá sehnat většinou hodně rychle (když už jednu slušnou postavu máš) a může to být někdy i za ty 3 dny.
Opravdu end game gear tu nemá téměř nikdo a většina těch co říká, že už vše mají se k tomu ani trochu neblíží. Z těch co vím co mají za konkrétní gear bych řekl, že perfekt gear má pouze Dava_C a kolik ho to stálo paragonů (několik opravdu parádních kousků gearu mám poměrně nových, takže dříve tak perfektní výbavu ještě také neměl) a to při hraní pouze jediné postavy...
A i jemu jeden perfektní roll itemu chybí, konkrétně unity. Ne, že by to byl nějaký velký problém, dohromady s tím perfektním zbytkem je to opravdu parádní. Jen jsem chtěl ukázat, že ani po 718 paragonech nemusí být postava pořád ještě 100% perfektní (i když do perfekt už chybí jen ten jeden item).
Já za 585 paragonů (posledních pár jsem nahrál už na DH) nemám více zásadních věcí pro Wiz. Nemám Furnace, nemám fire SoJ, nemám dobrý roll magefistů pro vyšší GR (ty co nosím jsou super pouze na T6), nemám dobrý WH (WH s int mám, ale zůstala na něm ATS, rerolloval jsem něco úplně zbytečného ještě jiného, takže od dobrého WH má ještě hodně daleko). EoE mám takový základní už použitelný roll, chtělo by to ale rozhodně lepší.
O vybavení opravdu dobrého gearu za 3 dny (beru cca 20 hodinu, u mě je to více dnů) nemůže být vůbec řeč. Základ DH jsem vybavil ještě o dost rychleji než za 20 hodin. Jenže jsem měl TaT a perfekt unity od Wiz. A pak to byl opravdu úplný bídný základ.
Od základu to jde ale už mnohem pomaleji. Za daleko více času než jsem udělal ten základ se mi nepovedlo upgradnout ještě skoro nic a k cílovém gearu je opravdu dlouhá cesta a je možné, že zase za několik měsíců ho pořád mít nebudu.
A kdybych k tomu ještě musel čekat na TaT a unity, tak i ten základ se mohl protáhnout na nějaký ten měsíc.
Opravdu end game gear tu nemá téměř nikdo a většina těch co říká, že už vše mají se k tomu ani trochu neblíží. Z těch co vím co mají za konkrétní gear bych řekl, že perfekt gear má pouze Dava_C a kolik ho to stálo paragonů (několik opravdu parádních kousků gearu mám poměrně nových, takže dříve tak perfektní výbavu ještě také neměl) a to při hraní pouze jediné postavy...
A i jemu jeden perfektní roll itemu chybí, konkrétně unity. Ne, že by to byl nějaký velký problém, dohromady s tím perfektním zbytkem je to opravdu parádní. Jen jsem chtěl ukázat, že ani po 718 paragonech nemusí být postava pořád ještě 100% perfektní (i když do perfekt už chybí jen ten jeden item).
Já za 585 paragonů (posledních pár jsem nahrál už na DH) nemám více zásadních věcí pro Wiz. Nemám Furnace, nemám fire SoJ, nemám dobrý roll magefistů pro vyšší GR (ty co nosím jsou super pouze na T6), nemám dobrý WH (WH s int mám, ale zůstala na něm ATS, rerolloval jsem něco úplně zbytečného ještě jiného, takže od dobrého WH má ještě hodně daleko). EoE mám takový základní už použitelný roll, chtělo by to ale rozhodně lepší.
O vybavení opravdu dobrého gearu za 3 dny (beru cca 20 hodinu, u mě je to více dnů) nemůže být vůbec řeč. Základ DH jsem vybavil ještě o dost rychleji než za 20 hodin. Jenže jsem měl TaT a perfekt unity od Wiz. A pak to byl opravdu úplný bídný základ.
Od základu to jde ale už mnohem pomaleji. Za daleko více času než jsem udělal ten základ se mi nepovedlo upgradnout ještě skoro nic a k cílovém gearu je opravdu dlouhá cesta a je možné, že zase za několik měsíců ho pořád mít nebudu.
A kdybych k tomu ještě musel čekat na TaT a unity, tak i ten základ se mohl protáhnout na nějaký ten měsíc.
Si říkám jak je to dlouho, co Blizz vymyslel vcelku povedené rifty i bounty - moc ne že - a nyní jsou pro jen trochu pokročilejšího hráče bez výzvy a pouze rychlofarma, tam si můžu klidně na T6 skákat i se svou nedokončenou betaverzí "hopíkového" barbara
Uvidíme co Blizz, jestli tohle hodlá nechat zabité a pořádné hraní zůstane jen v GR
Zatím se holt zabavím hledáním Kukri, to asi vydrží dlouho 

S Mlokem naprosto souhlasim... pro mne je motivaci porad zlepsovat Eq a to mam fakt co delat a zatim jen pro cruse, ale je to tim, ze jsem rekl bych stredne pokrocily hrac
muj rekord je zatim GR 27... 28 uz byla hodne drsna a dlouha, jen samotny boj s Guardianem mi trval cca 7 minut, mozna i dele a 4x jsem u nej skapal, nastesti jsem ho mel hned u checkpointu, takze jsem nemusel bezet pres celou mapu...

Motivace je stále dost,hlavnš ohledně gearu,to je jasný
.
Já s monkem zatím rekord GR 33, ale chci víc
. A navíc, stále mě to baví jen tak pro radost, dnes ráno jsem jel odpočinkovej T6 lov goblinů
. Gem už sice mám a díky němu miliardu v truhle,ale je to takovej malej soukromej achievment, naloguj se do hry a pozabíjej těch chodících pytlů co nejvíc 

Já s monkem zatím rekord GR 33, ale chci víc

David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

To je pravda. Taky nemám vše top ještě ani teď. Můj main gear je sice perfektní, cíleně jsem farmil přesně tyto Secondary a to je opravdu fuška, když musíš mít i top Primary (mám i ekvivalenty na jiné single resisty atd), ALE na druhou stranu můj speed farm gear ještě tak super není, hlavně WH, sice má dost solidní roll pro FB wize, ale chybí tam aspoň 8 CD a na Cindercoatu chybí 1% Fire. Jinak tu alespoň pro mě dost funguje psychologie, čím lepší máš gear, tím horší se ti zdá gear ostatních. Gear nedělají jen Primary staty, ale i Secondary a to dost výrazně, když vidím jak má někdo třeba Chestu - Int, Vit, AR, melee attackers, gold find = crap pro začátečníky, Int, Vit, AR, Melee reduction, gold find, řeknu si PFF nic mocMlok píše:babacho: Ono je to dané hodně tím, s čím je kdo spokojen. Někdo najde úplně základní gear, který je sotva průměrný a považuje postavu za vybavenou. To je to co se dá sehnat většinou hodně rychle (když už jednu slušnou postavu máš) a může to být někdy i za ty 3 dny.

PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Mlok:
Tak jistě, že jde o to co tě baví. Říkal jsem si, že když mi ne a ne padnut ta furnace na SC, zkusím HC. Také je to jiná hra a stojí za to. Teď na začástku obzvláště, to tě posune dopředu každý drop. Takže střídám SC a HC s tím, že doufám žo to co mi nepadne na SC třeba padne na HC a tím mně potěší. Taky už jsem stačil jednou ripnout, ale díky DC od Blizzu. Jinak jsem zjistil, že poté co pořád jedu rifty, tak i bounties na T6 může být zábava. Zvlášť s kamenem lakoty to pěkně odsýpá, hodně to urychluje, a je to docela zábavička (dal jsem si jej proto, že jsem blbě protočil asi 100.000.000 G na jedné Sledge, která si to nezasloužila)
Tak jistě, že jde o to co tě baví. Říkal jsem si, že když mi ne a ne padnut ta furnace na SC, zkusím HC. Také je to jiná hra a stojí za to. Teď na začástku obzvláště, to tě posune dopředu každý drop. Takže střídám SC a HC s tím, že doufám žo to co mi nepadne na SC třeba padne na HC a tím mně potěší. Taky už jsem stačil jednou ripnout, ale díky DC od Blizzu. Jinak jsem zjistil, že poté co pořád jedu rifty, tak i bounties na T6 může být zábava. Zvlášť s kamenem lakoty to pěkně odsýpá, hodně to urychluje, a je to docela zábavička (dal jsem si jej proto, že jsem blbě protočil asi 100.000.000 G na jedné Sledge, která si to nezasloužila)