Obtížnost D3 - reakce na téma "Nelíbí se vám stav D3? Po.."
NEBUĎME LÍNÍ STANOVIT SI OBTÍŽNOST SAMI, VŠICHNI JENOM ČEKÁME, ŽE TO ZA NÁS UDĚLÁ BLIZZARD. DALI NÁM VŠEM VOLNOST A NEUMÍME JI VYUŽÍT, PROTOŽE NECHCEME ZTRÁCET POHODLÍ. HAUK
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- Phake
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Phake#2641
- Kontaktovat uživatele:
Re: Obtížnost D3 - reakce na téma "Nelíbí se vám stav D3? P

Phake: Jo, to by šlo, probíhat si pro Skorna Arcanama po slizu jen ve slipech
a za zadkem extra fast spidery
RIP, epx. zase dolů,..
...jo jo, to je nostalgie. Určitě by to moc pomohlo. HC ale nehraju, protože nemám tolik času ani chuti po 800 hodinách hraní přijít o char disconnectem a začínat v slzách znova,...To je nelidsky krutá smrť,..

phake:Ale to by ten drop nesmel byt postavenej na AH...nemyslim si, ze by tady vetsina lidi s dobrym EQ to mela za RM...akorat farmenim a nebo preprodavanim na AH..moc rad bych jel jenom z dropu, ale kcemu to je ? Hrabat se v tunach crapu kde maji wandky strenght...veci primo pro wize maji affixy na skilly u barbara(na co proboha?)..proste stupidni a knicemu..blizard si stim nedal vubec praci a odflakl to...
Reve: No, jestli si pamatujě na začátky, tak hodně lidí na Carpinus říkalo, že AH zničí tu hru,..což, bohužel, se naplňuje. Vím, že se šmelilo s itemama i v D2, ale tohle, co se děje na AH deklasuje obtížnost úplně novým způsobem. Pro ty, kteří si sami v hlavě nenajdou motivaci hrát tu hru jen z dropu, protože budou světelnej rok za každým looserem na AH, co má 5M goldu k dispozici, pro toho ta hra asi opravdu umřela,....ale i pro ostatní snad jen do datáče B)..
DrSma nemas ty komplexe z umirani? Aby jsi neskoncil jako ten rozmazlenej tlustej nemec z youtube ktery se rozciloval nad pocitacem a nakonec ho klavesnici rozflakal na hadry :-)
Ale abych reagoval na tema, pro me neni problem behem herni hodiny nekolikrat umrit. Hraju MP10 act3 build podle Moldrana tedy bez AS, bez def skill a jen s 2,9LS a muj zivot konci po vkroceni do dungu kde uz na me ceka elitka s wallem a moje postava bez fury a s nemoznosti pouzit jakykoliv offenzivni skill vetsinou pada na zem. Jinak projizdim Depth Keeper 2 do 4 minut bez elitek. Ty totiz vynechavam schvalne.
Jinak moje predstava o obtizne hre je takova, kdy s nejlepsim gearem se tezko prokousava vpred. Nesmi to byt ale nemozne.
Ale abych reagoval na tema, pro me neni problem behem herni hodiny nekolikrat umrit. Hraju MP10 act3 build podle Moldrana tedy bez AS, bez def skill a jen s 2,9LS a muj zivot konci po vkroceni do dungu kde uz na me ceka elitka s wallem a moje postava bez fury a s nemoznosti pouzit jakykoliv offenzivni skill vetsinou pada na zem. Jinak projizdim Depth Keeper 2 do 4 minut bez elitek. Ty totiz vynechavam schvalne.
Jinak moje predstava o obtizne hre je takova, kdy s nejlepsim gearem se tezko prokousava vpred. Nesmi to byt ale nemozne.
- Phake
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Phake#2641
- Kontaktovat uživatele:
Reve píše:phake:Ale to by ten drop nesmel byt postavenej na AH...nemyslim si, ze by tady vetsina lidi s dobrym EQ to mela za RM...akorat farmenim a nebo preprodavanim na AH..moc rad bych jel jenom z dropu, ale kcemu to je ? Hrabat se v tunach crapu kde maji wandky strenght...veci primo pro wize maji affixy na skilly u barbara(na co proboha?)..proste stupidni a knicemu..blizard si stim nedal vubec praci a odflakl to...
S tím mi nezbývá než souhlasit, ty affixy jsou trochu nedotažené a taky mi přijde jako by to někdo programoval půl hodiny před vydáním a ve spěchu

Nesoudím lidi globálně, samozřejmě že ne každý to dělá na RMAH, ale ty případy jsou tu taky, hlavně u lidí co tvrdí jak je to easy... napsal jsem to jako reakci k tématu, že to ty lidi píšou...
Drsma: hraju od zacatku a na AH a hlavne RMAH sem nadaval hned jak sem se dozvedel jeste pred vydanim, ze tam bude...nemohl sem uverit, ze to je vubec pravda..pac sem predtim tvrdil, ze to neni mozny, ze to snad nemuzou udelat aby si lidi koupil top gear za RM...a hle...nejdriv sem si najivne myslel, ze to proste bude par midle itemu co pujde koupit za prachy a zbytek bude proste jen progressem..ale ted vsichni vidime jak to dopadlo..
wirgie: Ty lumpe jeden! To jste přesně vy!
V tom je ten problém. Já jsem staromilec a nemám rád, jak se D3 hraje kvůli farmě a total efektivitě. Ten build neznám, ale je mi naprosto jasný, jak to funguje. Ale beru to, proč ne, každej si má hrát, jak se mu líbí, ale já bych tohle, asi skrz komplex z umírání
, hrát prostě nemohl. Hraju to jako staromilec, prostě tam vlítnout, rozmlátit všechno obrovským kladivem, prohledat, oloupit a hrrr na ně dál. Ale hlavně přežít. Dodnes sbírám a identifikuju žlutý itemy, sbírám šutry (koupil jsem úplný minimum, když už jsem se třásl na výrobu většího a už jsem nevydržel
,..jsem jen člověk
), sbírám tome of seecrets, nekoupil jsem nikdy žádnou, taky plánky nekupuju, atd...je toho hodně,..sem tam výjimečně ze zoufalství nejakej craft,..proto, myslím, mě hrapořád baví....hrát to co ty, moje za tejden volá Chocholouška
..

Jinak když už jsme opět odbočili k itemům a dropu, co že opět offtopic
. Za mě. Legendy padaj debilně moc. Jsou legendární!! Když padne jednou (třeba za 1000 hodin poctivé hry) musí a má to být pravý poklad! A basta. Teď je to špatně. Slabý ale nejsou, vždyť má téměř každej oblíklou převahu legend,...
K těm žlutejm. Sice stále jedu i je, ale zbytečný mi to nepřijde. Jestli se nepletu (už je to dávno
), mám dodnes na DrSmákovi ruce a možná i gatě z dropu. Hlavně koupit srovnatelný, logicky spíš lepší, VIT/res gatě na AH je krutopalebná částka, kterou bych farmil veeelice dlouho, takže OK. Ruce by byly asi taky drahý, natož kdyby měly např 80 str,..to bych radši ani nepomejšlel,...

K těm žlutejm. Sice stále jedu i je, ale zbytečný mi to nepřijde. Jestli se nepletu (už je to dávno

Reve: Tak pojďme hrát jen s dropem!
...Jdu do toho s tebou, jen budeš muset začít trochu napřed, protože DrSmič pořád reálně roste,..jak se zaseknu moc, budu hledat jinou zábavu,..dřeba hru z dropu,...Momentálně pokukuju už dýl po 200k DPS unbuffed, až je konečně přelezu,..tak zatím nevím, co dál,..ceny na AH už jsou pro mě a moje staromilní plenění Sanctuary pomalu už moooc vysoké,..

Reve: Prosím, když jsi měl pocit, že se chceš zapojit, prozraď k tématu, jakej jezdíš MP a co RIPy? Kolik?..Zatím jsem tu měl pouze dvě spovědi :/...
PS: Jinak Kukiho jsem oslovil o pomoc s anketou, tam by se něco možná naklikalo, aby to něco ukázalo o stavu D3,..tak doufám, že se mi to tu co nejdřív podaří dodat,..
PS: Jinak Kukiho jsem oslovil o pomoc s anketou, tam by se něco možná naklikalo, aby to něco ukázalo o stavu D3,..tak doufám, že se mi to tu co nejdřív podaří dodat,..
no tak kdyz vidim tema tak me neprislo, ze by bylo jen o ripech, ale stavu D3..takze nevim v cem je problem...
jinak s barbarem jsem vetsinou jezdil ke konci MP 4-6..klice na MP8...na 4-6 sem moc neumiral sem tam jo, ale jelikoz to nepocitam tka presny cislo ti nereknu...dejme tomu jednou za 5 alkaizeru..mozna ani to ne...
Na MP8 bych rekl, ze sem asi jednou za ten run na klicnika asi zdechl..
s wizzardem jsem ted moc nehraval, ale ted co sem chodil par runu tak MP3 a nevim no..nekdy sem umrel i 2x za alkaizer..nekdy treba 3 runy bez umreni..je to jak kdy...presny cisla nemam
jinak s barbarem jsem vetsinou jezdil ke konci MP 4-6..klice na MP8...na 4-6 sem moc neumiral sem tam jo, ale jelikoz to nepocitam tka presny cislo ti nereknu...dejme tomu jednou za 5 alkaizeru..mozna ani to ne...
Na MP8 bych rekl, ze sem asi jednou za ten run na klicnika asi zdechl..
s wizzardem jsem ted moc nehraval, ale ted co sem chodil par runu tak MP3 a nevim no..nekdy sem umrel i 2x za alkaizer..nekdy treba 3 runy bez umreni..je to jak kdy...presny cisla nemam
Naposledy upravil(a) Reve dne 29.03.2013, 09:59 hod., celkem upraveno 1 x.
Ja te chapu, taky jsem kdysi hral za DH tanka s ohromnym LoH kdy jsem prezival uplne vsechno a pro ostatni hrace jsem byl hrdina :-) s gearem pod 5M ale s prichodem patche muj build totalne rozhodily a nemel jsem silu hrat dal. Pul roku jsem nehral, nadaval na Blizz a odsuzoval AH ale jelikoz je to Diablo musel jsem se vratit a adaptovat se. Farmeni neni nic pro me, behat jedno kolo jak u blbejch mi ale prineslo ovoce v podobe legendarky za 300M a to je to co me ted drzi vcetne dosazeni max paragonu a priprava na novy patch/datadisk a s tim i postupne promeny celeho gearu na "nefarmici" build:-)
to asi ne..ja ted urcite ani moc nehraju..da se rict, ze skoro vubec a jak sem psal uz..podle me na to momentalne diablo neni staveny..DrSma píše:Reve: Tak pojďme hrát jen s dropem!...Jdu do toho s tebou, jen budeš muset začít trochu napřed, protože DrSmič pořád reálně roste,..jak se zaseknu moc, budu hledat jinou zábavu,..dřeba hru z dropu,...Momentálně pokukuju už dýl po 200k DPS unbuffed, až je konečně přelezu,..tak zatím nevím, co dál,..ceny na AH už jsou pro mě a moje staromilní plenění Sanctuary pomalu už moooc vysoké,..
Reve: Nene, neboj, já jsem tě nedrbal za odbočování, ale opravdu mě zajímalo, kdo to má jak s tím RIPem nastavený. Často to sklouzne k tomu, že to někdo odůvodní blíž a většinou je to tak nějak zeširoka
Ale to vůbec neva. Nechtěl jsem dablovat téma o stavu D3, byla to čistá reakce na svalnatý řeči, jak je to snadný, já tomu prostě nemůžu věřit. Třeba teď se dozvídám spoustu věcí. S tím zhebáním to mám cca podobný, jak popisuješ ty. Jenže mě to nějak nestačí. Pořád můžu bleskově lehnout i na MP5, byť třeba jednou za den dva na MP5, a MP10 je pro mě zatím nestravitelný. Proto mě udivuje, kolik lidí říká, že jeto lehký a skoro nikdo MP10 trvale nehraje, nebo zhebe co 15min
. Tomu nerozumím. A pak se ještě ptá, proč má hrát MP10, když to není efektivní
...Proč asi, aby byl spokojenej, jak je to obtížný,...jenže ono je to po chvíli moc velká dřina a soustředění, tak šup na "nudu" v MP4,...Já když vezmu, jak jsem lopotil před 1.3 Inferno ACT2 se svým super bouchačem s neskutečnejma 22k DPS a 30k life
anemohl jsem přelézt ACT3,...ale popravdě mě to teda moc nebavilo :/...

Naposledy upravil(a) DrSma dne 29.03.2013, 12:11 hod., celkem upraveno 1 x.
wirgie: Tak tu slabou nitku motivace máme podobnou. V podstatě jen PL100 a doufat v extra drop legendy. Farmu taky moc nemusím, ale aspoň to řeším tak, že prolejzám skoro celý akty, abych se z toho nezbláznil. Střídám ACT 2 a 3 podle nálady.
Pánové, toto téma o změně D3 byla pro mě dinamit, toto téma sirka a nový oheň vzplál! Je dlouhej víkend a rozhodl jsem se nachystat téma pro D2 lovers, kteří vnímají Diablo podobně jako já. Vypracuji pravidla pro novou komunitu hráčů, kteří mají zájem jet D3 po kolejích D2. Jasně se mi to rýsuje v hlavě. Chci tím ověřit, jestli je ta hra opravdu tak špatná, jak se říká, nebo jestli ji huntuje AH a některé herní mechanismi postav. Dám si tu práci a pokud najdu alespoň cca 10 zájemců, rozhodl jsem se, že odložím DrSmáka na chvíli k ledu a budu se věnovat nové figuře v D3 s novými pravidly. Pravda a láska k D3 musí zvítězit nad lží a nenávistí! 
Doufám, že dnes večer stihnu zveřejnit nové téma a doplnit sem s Kukim tu anketu. (mělo to tu bejt hned, já vím, než sem tu anketu dopravím, bude už téma mrtvý,..no každopádně to vyvolalo novej impuls, takže zbytečný to nebylo)
Těšte se!

Doufám, že dnes večer stihnu zveřejnit nové téma a doplnit sem s Kukim tu anketu. (mělo to tu bejt hned, já vím, než sem tu anketu dopravím, bude už téma mrtvý,..no každopádně to vyvolalo novej impuls, takže zbytečný to nebylo)
Těšte se!
Naposledy upravil(a) DrSma dne 29.03.2013, 14:55 hod., celkem upraveno 1 x.
Zapisuju se 
Jetě tomu dám šanci...

Jetě tomu dám šanci...
jenze on je problem v tom, ze proste MP10 neni o moc tezsi, ale trva strasne dlouho a to je opravdu nuda kdyz davas pack takovou dobu..v tom je ten problem...proto to MP10 nikdo moc nechce chodit...DrSma píše:Reve: Nene, neboj, já jsem tě nedrbal za odbočování, ale opravdu mě zajímalo, kdo to má jak s tím RIPem nastavený. Často to sklouzne k tomu, že to někdo odůvodní blíž a většinou je to tak nějak zeširokaAle to vůbec neva. Nechtěl jsem dablovat téma o stavu D3, byla to čistá reakce na svalnatý řeči, jak je to snadný, já tomu prostě nemůžu věřit. Třeba teď se dozvídám spoustu věcí. S tím zhebáním to mám cca podobný, jak popisuješ ty. Jenže mě to nějak nestačí. Pořád můžu bleskově lehnout i na MP5, byť třeba jednou za den dva na MP5, a MP10 je pro mě zatím nestravitelný. Proto mě udivuje, kolik lidí říká, že jeto lehký a skoro nikdo MP10 trvale nehraje, nebo zhebe co 15min
. Tomu nerozumím. A pak se ještě ptá, proč má hrát MP10, když to není efektivní
...Proč asi, aby byl spokojenej, jak je to obtížný,...jenže ono je to po chvíli moc velká dřina a soustředění, tak šup na "nudu" v MP4,...Já když vezmu, jak jsem lopotil před 1.3 Inferno ACT2 se svým super bouchačem s neskutečnejma 22k DPS a 30k life
anemohl jsem přelézt ACT3,...ale popravdě mě to teda moc nebavilo :/...